:-)Chetnie podeslalabym Wam sloneczko ( u mnie zawsze na odwrot niz u Was ) ale juz swieci ksiezyc
Ewa na urodziny dla mojego 4 latka sprawdzily sie po pierwsze klocki lego jest fanem do tej pory i 3 razy dziennie slysze ze chcialby miec wszytskie zestawy, po drugie gra on dostal akurat piranie atakuja , ucieszyl by sie tez z torow albo wyrzutni hot wheels, ciastoliny najlepiej w zestawie typu osmiornica np, piaskoliny tyle ze ja sie z niej nie ciesze
puzzli.
Gratuluje udanych wizyt a skrocone szyjki niech sie trzymaja
Co do golenia to ja z Olem zostawilam to na koniec i efekt byl taki ze jak sie zaczelo dumalam po prysznicem jak bardzo sie wygolic i doszlam do wniosku ze zrobia to w szpitalu ale tego nie zrobili nie ma nakazu a ja nie zdazylam poprosic. Teraz podobnie jak Zdec moge sie jeszcze golic sama. Do kibelka wstaje w nocy tylko raz ale budze sie za kazdym razem jak chce zmienic pozycje zasypiam od razu spowrotem , odwracanie sie nie sprawia mi problemu wiec nie wiem po co ta pobudka
Foteliki byly jeszcze wczoraj omawiane my mamy maxi cosi, nastepny romero a jeszcze kolejny to casual play. Moj Maz ma hopla i przy ostatnim uparl sie na fotelik chyba firmy recaro o ile sie nie myle podobno robia fotele do formuly 1 ale cena tego ktory wybral byla porazajaca
Mam pytanie czy ktorejs z Was pojawily sie albo wrocily mdlosci ?? ja mam powtorke z poprzedniej ciazy na poczatku nic raj na ziemi a na koniec mdlosci i zastanawiam sie czy to ja jestem taka felerna czy komus jeszcze tez sie to zdaza