reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cześć dziewczyny

Byłam dziś na wizycie. Mały waży 1980 g- pięknie ziewał, otwierał buźkę i ssał paluszka. Jest ułożony główką w dół. Moja szyjka oki. Troszkę się zdziwiłam bo kolejną wizytę mam dopiero za miesiąć

ita85- dobrze że się odezwałaś:-) bo nawet dziś myslałam o sąsiadce z Targowej że się coś nie oddzywa

aż wstyd że tak długo milczałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a z wizytą to ja byłam w zeszły wtorek i też się zdziwiłam że wizytę mam za 4 tygodnie(no już 3) tym bardziej że ostatnio miałam już co 3tygodnie...

reklama
Diewczyny co do golenia ja niegole calej..;/ poniewaz zadrapalabym sie na smierc:( wiec co ma byc to bedzie niech najwyzej w szpitalu mnie ogola i juz!! bo ja niedam rady sama a M. jakos mi glupio zaangazowac;p

Ten temat z podaniem numeru telefonu to dobra rzecz:) to jak to zaczniemy?

Jak chcecie to wejdźcie na mój profil tam jest podany mój numer telefonu.
Staram się zawsze być pod telefonem.

Co do golenia to piszecie że nie jesteście w stanie.
Kurcze to ja mam chyba za mały brzuch, bo jakoś nie widzę problemu żebym się tak sama ogoliła.:-(

Witajcie Czerwcówki :)
Ale pogoda pod psem.... A mi to chyba pasuje bo spałam dziś do.. południa :szok::-):-)
Poczytałam właśnie co u Was..
Trzymam kciuki za ewuś i chłopaków, niech sobie jeszcze posiedzą w brzuszku, brzydko, mokro, zimno na zewnątrz lepiej ciepły, miły kącik wybrać.
Ita85 - fajnie, że się odezwałaś! Czasem motywacja jest potrzeba.
Szkoda tylko, że Olimpii nie udaje się zmotywować. Ostatnio też o Kajdusi myślałam i pisałam ale ona póki co milczy. W takich sytuacjach super ten pomysł Koriander z wymienieniem się telefonami. Nie możemy jednak mieć wszystkie telefonu tylko do jednej osoby bo jak ta jedna trafi akurat do szpitala to klops komunikacyjny :)
Kombinuję właśnie co tu na obiadek zrobić z tego co w domku bo wychodzić po zakupy to mi się nie chce.. A po obiadku idziemy na usg! Oj nie mogę się doczekać!!!!!!

ewus Bidulko przetrzymaj chłopaków jeszcze w brzuszku, niech posiedzą jeszcze kilka tygodni, ważne że jesteś pod opieką. buziaki dla Ciebie:*

Sochi oby Wam się ułożyło jak najlepiej, sama nie wiem czy byłabym w stanie postąpić tak jak Ty, ale to chyba rozsądne;-) trzymam za Was kciuki

a co do golenia to ja też daję radę sama:tak: robie to na wyczucie, to nie widzę już nic od dawna, też mam zamair ogolić się zanim pojadę do szpitala, ale z drugiej strony nie wiem jak zareaguje na odejście wód czy skurcze:szok: teraz to łatwo mi planować:-p:-p

Lencja ślicznych widoków na USG życzę:-)
ja właśnie Twój numer postnowiłam wpisać do telefonu:-D więc jak trafię do szpitala to się odezwę;-) mam nadzieję że zła nie jesteś:-p?

Lencja ślicznych widoków na USG życzę:-)
ja właśnie Twój numer postnowiłam wpisać do telefonu:-D więc jak trafię do szpitala to się odezwę;-) mam nadzieję że zła nie jesteś:-p?
Kochana, oczywiście, że nie jestem :)) Pisz śmiało i nie tylko ze szpitala :)

Mąż wrócił szybciej z pracy, więc zmienimy kolejność :) wpierw idziemy na usg a potem robimy obiadek :)
Na usg mam być w szpitalu 14-17 więc akurat, dziś mam się zgłosić na położniczej izbie przyjęć więc sobie nieco popatrzę na to jak tam jest :)

Ostatnia edycja:
ja mój numer też mam podany na swoim profilu jakby co, bo więcej kontaktów jest w grupie zamkniętej Czerwcóweczki2010, można poprosić o dodanie do grupy i tam wpisać swój numer i zobaczyć inne numery

co do Olimpii to ja już się z nią próbowałam już przez Naszą klasę skontaktować i też się nie odzywa co mnie bardzo martwi :(

na wątku sms-owym napisałam wiadomość od Gnieshy

reklama
Do góry