nadika
Fanka BB :)
liliti cieszę się że jesteście jeszcze w dwupaku :-) wierzę że Sonia jeszcze poczeka i wszystko będzie dobrze.
Dziewczyny ja Was dopiero poczytałam po moim poście i kurczę co się z nami dzieje? większość z nas ma jakieś problemy. Trzymajmy się dzielnie, musi być wszystko dobrze!!!
Gratuluje udanych wizyt. Ale wasze maleństwa są już duże, mają już ponad 2000g, mój Natan w zeszłym tygodniu miał 1700g. Przez rozwartą szyjkę (0.5cm) dobrze by było gdyby miał już ponad 2200g to byłabym spokojniejsza. Wierzę jednak że jeszcze poczeka conajmniej 4 - 5 tygodni.
Dziewczyny ja Was dopiero poczytałam po moim poście i kurczę co się z nami dzieje? większość z nas ma jakieś problemy. Trzymajmy się dzielnie, musi być wszystko dobrze!!!
Gratuluje udanych wizyt. Ale wasze maleństwa są już duże, mają już ponad 2000g, mój Natan w zeszłym tygodniu miał 1700g. Przez rozwartą szyjkę (0.5cm) dobrze by było gdyby miał już ponad 2200g to byłabym spokojniejsza. Wierzę jednak że jeszcze poczeka conajmniej 4 - 5 tygodni.
ja mam często uczucie mokrych majtek, zwłaszcza rano po załatwieniu się. Biorę na noc luteinę dopochwowo i zdarza się że na bieliźnie pojawiają się resztki nie rozpuszczonej ale pojawia się też taka wodnista wydzielina. Też się martwiłam ale lekarz powiedział że często zdarzają się takie upławy.Ewus- spokojnie. poczekaj jesli 2 wkładki z rzedu będą mokre, ale mokre nie wilgotne to idz na izbe to oni papierkiem lakmusowym zbadają czy to wody. Po drugie wody mogą sie sączyc ale nie zawsze są podbarwione krwią, najczęściej są bezbarwne. A jesli bys teraz urodzila to by bylo wpisane ze urodzeni w 30tc. Mam nadzieje ze to tylko normalna wydzielina i ze wszystko bedzie git