reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

nie przespałam nocy, dostałam ostrego zapalena żył i potwornego bolu......o 8 jeszcze próbowali sie wukuc ale nie dalo rady .....odłaczyli mnie.....prosze was o wsparcie i modlitwe za moje maleństwo zeby bylo silne i dało rade.....tak strasznie sie o na boje....trzymajcie za nas kcuki.......[/QUOTE]
Trzyma kciuki za CIEBIE!!! Badz dzielna....i mala tez...

Witam!
Wszystkim Mamom po wizytach gratuluję dobrych wieści
Gosiagro i Liliti - za Was i Wasze maleństwa mocno kciuki zaciskam - by jeszcze pomieszkały w brzuszkach trochę

pozdrawiam gorąco pozostałe czerwcówki

Aha - miałam napisać wcześniej, ale zapomniałam - Badaicka jest w szpitalu od soboty - ma rozwarcie na 2 palce, skurczy nie ma, ale leży, bo ma podwyzszone crp i dostała antybiotyk. Nie wiadomo czy wyjdzie do domu, czy urodzi wczesniej - czeka na decyzję

Ojj ebdaczka trzyma kciuki...za ciebie tez Badaicka....

Witajcie;)

Mnie dzis smutno 2 rocznica smerci Aniolka naszego:( i jeszcze z mezem te probelmy,...eheh:( zycie....

reklama
Czesc dziewczyny ale jestem dziisaij wściekła
poszłam o 12 do szpitala zapisać męża na zabieg ortopedy wyobrażacie sobie ze najpierw stałam poł godziny bo nikt łaskawie nie ustapil miejsca a potem siedzialam 2 godzi i czekalam na swoją kolejkę tylko jeden pan mnie przepuscil przed siebie bo bylam za nim normalnie szok cos oe dzieje na tym świecie:szok::szok::szok: zero wspołczucia tak spuchły mi kostki i rece masakra a plecy to tak mnie bolą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y:ale naszczęscie udało mi sie załatwic wszystko lekarz sie smiał jak do niego weszlam i mówi ale ja nie jestem ginekologiem:-D:-D:-D:-D i zaczal sie uśmiechac i troszke mnie rozluźnił bo myślalam ze wyjdę sie z siebie az mi sie płakac juz chciało ze tak ludzie sa nieczuli na kobiety w ciązy:-:)-:)-:)-( najgorsze to te stare baby jak tylko widza kobiete w ciazy od razu udaja ze jej nie widzą:no::no::no::no:

poszłam o 12 do szpitala zapisać męża na zabieg ortopedy wyobrażacie sobie ze najpierw stałam poł godziny bo nikt łaskawie nie ustapil miejsca a potem siedzialam 2 godzi i czekalam na swoją kolejkę tylko jeden pan mnie przepuscil przed siebie bo bylam za nim normalnie szok cos oe dzieje na tym świecie:szok::szok::szok: zero wspołczucia tak spuchły mi kostki i rece masakra a plecy to tak mnie bolą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y:ale naszczęscie udało mi sie załatwic wszystko lekarz sie smiał jak do niego weszlam i mówi ale ja nie jestem ginekologiem:-D:-D:-D:-D i zaczal sie uśmiechac i troszke mnie rozluźnił bo myślalam ze wyjdę sie z siebie az mi sie płakac juz chciało ze tak ludzie sa nieczuli na kobiety w ciązy:-:)-:)-:)-( najgorsze to te stare baby jak tylko widza kobiete w ciazy od razu udaja ze jej nie widzą:no::no::no::no:

Dokładnie. A jeszcze jak idziesz ulicą i mijasz jakąś starą babę to to jej lustrowanie z góry na dół.... Pewnie jeszcze szuka obrączki na palcu....

noo to prawda, znieczulica totalna, tez to zauwazylam, czasem jeszcze bezczelnie jak sie stoi gdzie s w kolejce to podejdzie taki babsztyl i sie zapyta czy ty ja przepuscisz,bo ona tylko papierosy chce kupic, szczyt hamstwa i tyle

Dokładnie u mnie jest to samo...najgorsze te ****** mochery...wszędzie ich pełno....w każdej kolejce....zero współczucia i jeszcze pod nosem pieprzą ciąża to nie choroba....młoda to może postać....ja zawsze odpowiadam starej to nie potrzebne.. bo i tak długo nie pociągnie ale sie wtedy gotują:)Tak to nie mają czasu, ciągle się spieszą ale o 6 rano do kościoła to biegiem zapiepszają....i żadną nic nie boli.....wrrrr...

Dokładnie u mnie jest to samo...najgorsze te ****** mochery...wszędzie ich pełno....w każdej kolejce....zero współczucia i jeszcze pod nosem pieprzą ciąża to nie choroba....młoda to może postać....ja zawsze odpowiadam starej to nie potrzebne.. bo i tak długo nie pociągnie ale sie wtedy gotują:)Tak to nie mają czasu, ciągle się spieszą ale o 6 rano do kościoła to biegiem zapiepszają....i żadną nic nie boli.....wrrrr...

masz zupelną rację:)

liliti, badaica-trzymam kciuki za Was zebyście jak najdlużej trzymały sie dwupaczkach:) dacie radę maluszki są silne i wytrzymają :)

reklama
Cześć dziewuszki
Ja dziś po wizycie zadowolona, szyjka się nie skraca. ale za to zaskoczyło mnie ciśnienie, 80/40, jak u umrlaka...to dlatego chce mi się spać cały czas i ledwo chodzę. Lekarz stwierdził, że lepiej jak niskie niż wysokie więc to mnie trochę pociesza.

A teraz z innej beczi. W zeszły pon. byłam w pracy i podpisałm przedłużenie umowy. Ale nie dostałam jej do ręki bo jednego prezesa nie było i mieli mi wysłąć poczta, bo jestem na zwolnieniu. A tu do tej pory nic.... Kurde mam jakieś paranoje...A jak się rozmyślili?:szok:

Do góry