kochana zobaczysz bedziecie najwspaniajszymi rodzicami na świecia! a wójków dobra rada lepiej nie słuchać. po co się denerwować. głowa do góryNapiszcie mi kochane czy Wasze maluchy tak mocno kopią w nocy że budzi Was to? bo mnie moja mała jeszcze nigdy nie obudziła. U mnie niby wszystko ok ale ciągle mam jakieś shizy że mała nie kopie tak mocno jak inne dzieci - koleżanki mi mówiły że spać nie mogły w nocy,że zawsze o danej godzinie były budzone moja mała kopie,czasem tak mocno ze az cała podskakuje a czasem ma takie dni że wtedy gdy powinna tak kopać spi i nie moge jej obudzić. Nie wiem,w ogóle ciągle łapie jakieś doły, każdy mnie dobija ( o tym że też się czuje jak słon już nie wspomne) ciągle słysze o porodzie i każdy mnie straszy: a to że jeszcze zobaczysz co to znaczy poród,a to zobaczysz jak będą ci rozwarcie sprawdzać (własnie jak sprawdzają rozwarcie???), dziecko się urodzi i bedzie miało alergie na sierść to będziesz musiała psa oddać ( a ja go nie oddam !!),a to zobaczysz ile razy dodziecka trzeba w nocy wstawać a to to a to sramto! i tak mnie wszyscy wkur... i to zwłaszcza teście niby wszczesniej ich lubiłam a teraz zaczynam nienawidzić. Nie chce żeby moja ciąża do końca przebiegała w stresie, chce mieć piękne macierzyństwo tak jak sobie to z mężem wymarzyliśmy... niedzielne długie spacery z naszym dzieckiem i psem! wiem że niektórzy zwierzęta oddają bo się dziecko rodzi ale ja świadomie go wzięłam i nie chce być ciągle straszona! i znam też takie rodziny gdzie w bolku są 3owczarki i małe dziecko i jakoś alergi nie ma! ta rodzina to wszyscy jedynacy i egoiści!
Przepraszam że tak smęcę ale musiałam się komuś wygadać.
Miłego dnia!
co do budzenia to moja też mnie nie budzi. chyba że nie mogę w nocy spać to wtedy czuje że sie wypina i napina w środku. dzieci tak jak ludzie dorośli mają lepsze i gorsze dni...
hefi cudownie urządzony pokoik!!
gniesha trzymam kciuki- nawet nie wiesz jak bardzo wierze że się udało :-)
u mnie zmiana kodu i 1 z przodu:-) 100cm na wysokości pępka
czuje się dobrze ale męczą mnie dwie rzeczy:
-mocna zgaga... no po prostu masakra. nic nie pomaga
-nocne skurcze łydek w nocy i bolące nogi. zaczęłam brać magnez na własną rękę (2 tabletki dziennie) bo wizyta dopiero 29 kwietnia
-aaa i lenistwo
w weekend sezon grilowy rozpoczęty.... oj myślałam że pęknę. ale trzeba korzystać puki można
Ostatnia edycja: