reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziekuje za tak mile przyjecie:)

Ja biore luteine 2x1; magnez 2x2; no spa 3x1; jakby niepomagaly trafie do szpitala na pare dni..i tam dobiora mi leki...
ale dzis odpukac ani jednego napinania niemialam:) ale za to jak sie poruszam to w podbrzuszu mnie kluje i zastanawiam sie czy to normalne czy lepiej zadzwonic do gina, bo od wczoraj w nocy mam takie bole, jakby cos mnie uciskalo....

dziewczyny pomozcie mi z tym suwakiem bo jakis zmutowany opn jest heh;/

reklama
julia witam i ja nowa mamusię
ja uciekam na mały spacerek i przy okazji zakupki, trzeba coś na obiad dokupić, potem lala do spania a ja muszę coś popichcić w kuchni, popołudniu zobaczymy jak będzie z pogodą, jakiś spacerek też by się przydał:-)
acha mój małżonek coś dziwnie milutki dzisiaj, od rana jakieś podejrzane smski mi śle, hmmmm....ciekawe co się za tym kryje, a i juz zapowiedział że chyba się urwie wcześniej z pracy:dry:

lena powodzenia na wizycie oby tym razem obyło się bez niemiłych sytuacji i ta lekarka okazała się ta właściwą

wszystkim mamusiom miłego i słonecznego dnia życzę

ewela ja od początku miałam zawsze badanie gin i usg na każdej wizycie

Witam się po przerwie, Kasia nadal grzecznie siedzi w środku, na wizycie na pytanie o szyjkę usłyszałam że "prawie jej nie ma" ehh nie ma jak to państwowy lekarz ... ale ogólnie czuję się dobrze, i tak sobie myślę że wszystko będzie ok :-) to pewnie przez to słoneczko ten mój optymizm ;-)
A i jeszcze po raz kolejny usłyszałam że mam brać nospę 3 x dziennie - ale ani mi się śni ! nie będę się świństwem faszerować.
Buziaczki dla wszystkich :-)

Ola-fasola wspoczuje ci tych tesciow...co oni mowia o tym odbycie?? pierwszy raz sie z takim czyms spotkalam hihi
No ale mi niestety tez z tesciowa sie nie po szczescilo:( mieszkamy razem i mam nadzieje ze juz nie dlugo;/ jest kobieta ciezka do mieszkania wspolnego , wredna i jeszcze innych wiele epitetow moglabym jej przytoczyc;/ czasami daje niezle w kosc!!!
A co do dziecka to powiem wam ze odkad z nia mieszkamy czyli od listopada poczatku, nigdy mi sie nie zapytala jak sie czuje, lub czy znamy plec, albo kiedy mam termin, ona wie to co uslyszly od kogos lub podslyszy...masakra nawet niewie jakie imie wybralismy:szok: mam nadzieje ze macie lepsze tesciowe, bo takiej napewno nieda sie poza zdroscic:baffled:

ola fasola - mi czasami się zdarza, że mała mnie budzi, ale każde dziecko ma swój rytm, więc myślę, że nie powinnaś się martwic, co do "dobrych rad" to puszczaj je mimo uszu, jak mnie takie rady denerwują:no::no:
Lencja - współczuje tego zatrucia:no:, niestety jeszcze troszkę musisz się pomęczyć:-(
julia - witaj i pisz jak najczęściej:tak:
ewela - ja na każdej wizycie mam badanie na samolocie i usg

dziewczyny a coś nam się Olimpia nie odzywa wcale, ostatni raz to chyba przed świętami zaglądała, wie moze któraś co u niej i u Jędrzejka?

reklama
No własnie chciałam wiedziec, bo tak piszecie o tej szyjce , musze w takim układzie mu dzisiaj powiedziec,zeby mi zbadał ta szyjke czy ona zamknieta tak? czy co ja mam powiedziec?

Do góry