reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wpadam tylko życzyć spokojnej nocki:tak:dzieci mnie dzis wykończyły:szok:ale taka piękna pogoda więc cały dzień spędziliśmy na dworze:tak::-)

gniesha trzymam kciuki, żeby beta była większa

Trzymajcie się kochane;-)

reklama
Ja po ciężkiej nocy- mały ma katar więc nie spałam:no::-(jestem zmęczona, ale jakoś trzeba dac radę.
Miłego dnia czerwcóweczki:tak:

Witam sie porannie ja strasznie nie wyspana dzisiaj:no::no::no: chyba ide zaraz w kimono jeszcze a co tam bede sobie załowac, cała noc mialam jakies koszmary budzilam sie i nie moglam spac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzisiaj cos pochmurnie :-(

zdec- wow pranie w takiej ilośći robi wrażenie :-D:-D:-D zaszalałas
ja swoje prałam zanim byla tak sliczna pogoda to w sumie mialam 8 suszarek chyba na pranie plus wczoraj kocyki i dzinsowe spoddenki i sukieneczki:-D

milka- dziękuję za radę

emilia- trzymam kciuki

gniesha- za Ciebie również trzymam kciuki zeby beta urosła:tak::tak::tak::tak: życzę Ci tego z calego serducha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie z rana :) Wyprawilam juz moją latorośl do przedszkola a sama zasiadłam pod kołderką z lapkiem na kolanach i przed tv :) Dobrze ze weekend trwa tylko dwa dni bo chyba moje dziecko by nie zameczylo. W sobote pól dnia na rolkach a w niedziele zoo i plac zabaw a w miedzyczasie obiad. Za duzo jak dla mnie...

Niestety ja nie mam pojęcia, może jak agast się pojawi to Ci napisze.
Jeżeli już decydujesz się na ten wózek, to pamiętaj że ma on kupełkowe siedzisko spacerówki.

Hej!
Ewela, nie jestem pewna czy mowimy o tym samym wozku. Ja mam Espiro Vector 4 air. Niestety nie ma ani folii ani moskitiery ;/ Jest za to spiworek, pompka do kół, plecak i przewijak :)

zdec- ilosc prania robi wrazenie!!! Tez mialam taką ilosc przy Hani. Teraz kupilam znacznie mniej, ale musze jeszcze przywieźć od przyjaciolki to co po Hani wiec juz sie boje, hehe

gniesha- trzymam kciuki za dzisiejszą bete. Oby rosła!

Ostatnia edycja:
Cześć kochane,

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz jadę do pracy w celu wydrukowania pracy licencjackiej:p:p
Gniesha moje kciuki również bardzo mocno zaciśnięte za przyrost bety!

Życzę wam brzuchatki miłego dnia:)

edit) Mam pytanie jeszcze do dziewczyn, które kupują tą huśtawkę Bright Stars...
Czy wy kupujecie też jeszcze osobno leżaczek? Bo wczoraj mnie bratowa uświadomiła, że ten leżaczek to byłby super np jak byśmy pojechali do rodziców.

Ostatnia edycja:
Witam z rana :)

zdec twoje pranie jest imponujących rozmiarów... Ale chyba udało ci się z suszeniem bo dzisiaj coś się chmurzy od rana :)

Hefi pokoik sliczny :) macie w planach spac z mala na poczatku czy od razu pojdzie na swoje ?

dziękujemy :) przekażę mężowi bo pomysł i wykonanie było w całości jego ;)
A mała na początku z nami będzie, tzn w zasadzie my z nią bo mamy kanapę w jej pokoiku. Chyba bałabym się od początku zostawić dziecko same.

Ja zmykam do pracy, miłego dnia.

Witajcie,

coraz ciężej mi się wyspać:no:, przekręcenie się z jednego boku na drugi trwa chyba z godzinę:szok: poczytałam, ze miałyście super weekendy, ja niestety mimo pięknej pogody siedziałam w domu, maż taki słaby, że nawet nie było siły na spacer:-(
zdec - piękna kolekcja prania:-D, no i gratuluje ukończenia pracy:tak:
gniesha - trzymam kciuki za betkę:-D
pozdrawiam i życzę miłego dnia:tak:

witajcie brzuchatki te większe i te mniejsze:-)
u nas nowy tydzień i chyba wreszcie nieco lepiej,
po moich ostatnich dołach załamałam się jeszcze bardziej czytając o Waszych przygotowaniach, praniach, zakupach itd
postanowiłam nico odpuścić, stwierdziłam że nic na siłę a na wszystko będę mieć jeszcze czas, jedynie co to postanowiłam przeglądnąć ciuszki po mojej małej i zrobiłam liste czego mi jeszcze brakuje i co trzeba dokupić, może w tym tygodniu się zbiorę za skompletowanie reszty
chyba wracam pomału do świata żywych:-)
w sumie weekend spędziliśmy poza domem, korzystaliśmy z przepięknej pogody a dziś coś się znowu ochłodziło, może minie:-)

hefi pokoik cudny, Julcia napewno będzie z niego bardzo zadowolona
zdec ilość prania powalająca:szok:
Gniesha trzymam kciuki za maluszka, jestem pewna że Staś nad Wami czuwa i dobrze wie co robi

wszyskim wizytującym dziś życzę miłego podglądania maluchów i pomyślnych wieści

Witam wszystkich!

Ot kolejny tydzień minął....czas leci naprawdę bardzo szybko:szok:
gniesha - trzymam kciuki :)
hefi - śliczny pokoik - gratuluje wspaniałego męża ;-)
zdec - imponujące sznurki - jestem pod wrażeniem :tak:
liliti - tak trzymaj :-) słoneczko zawsze poprawia humor
Sochi - ważne, że zaczęliście rozmawiać - początki są zawsze bardzo trudne dla obu stron. Wierzę, ze uda się Wam dojść do porozumienia dla malutkiej...

U mnie mocno pracowity weekend, ale dzięki pomocy rodziców i męża będzie można powoli przewozić rzeczy do nowego mieszkanka :laugh2:

Musze jeszcze tylko wymierzyć i wybrać firanki - niestety nie da się bez nich:no:, bo blok naprzeciwko jest dość blisko i wszystko będzie widać :crazy:
Doradźcie kochane - chciałabym , żeby przepuszczały jak najwięcej światła. Mieszkanko jest bardzo ładnie nasłonecznione i nie chciałabym tego tracić przez głupie firanki....Co będzie lepsze - zwykła cienko-tkana firanka czy jakaś organza/woal?

reklama
gosiagro jeszcze tak nie do końca skończona, bo okazuje się że wstęp i zakończenie to najgorsza praca. No i jeszcze promotor nie naniósł na nią swoich uwag....
hefi ciuszki wyprałam w sobotę, pięknie wyschły bo było śliczne słoneczko, a mama ma sznurki na ogrodzie, więc dodatkowo fajnie owiał je wiaterek:) Teraz trzeba jeszcze całą resztę dowieść no i zacząć to wszystko prasować, ale to dopiero jak już będę miała komodę i będę miała to gdzie układać:)
sealet co do firanek to ja też poluję żeby jakieś nowe kupić. Bo w tej chwili mamy tylko labrekiny, które wszystko odsłaniają, a chciałabym jakieś takie bardziej zasłaniające. I zaczynam myśleć o "ekranach", czyli takich prostych firankach z jakimś obciążnikiem na końcu, żeby było prościutkie, ewentualnie różnych długości. Górą chciałabym puścić jakiś lambrekin i już:) Tylko nie mogę znaleść ładnych ekranów, a jak już są, to strasznie dużo kosztują;:)(

Ostatnia edycja:
Do góry