reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam,

ja po wczorajszej wizycie troche nie w sosie. Szyjka się troszkę otwarła na 0.5 cm no i muszę leżeć - na szczęście wszystko inne w porządku. Mały rośnie - ma 1700 g
Na tą szyjkę przepisał mi Aspargin 3x1 i kazał przyjść na wizytę za 2 tygodnie. Mam nadzieję że nie będzie większego rozwarcia. :-(

Życzę udanego weekendu

reklama
Witam,

ja po wczorajszej wizycie troche nie w sosie. Szyjka się troszkę otwarła na 0.5 cm no i muszę leżeć - na szczęście wszystko inne w porządku. Mały rośnie - ma 1700 g
Na tą szyjkę przepisał mi Aspargin 3x1 i kazał przyjść na wizytę za 2 tygodnie. Mam nadzieję że nie będzie większego rozwarcia. :-(

Życzę udanego weekendu

Kochana tylko spokojnie:tak:ja mam takie problemy od kilku tygodni, biorę Aspargin i Luteinę, ale za tydzien już wszystko odstawiam. Uważaj na siebie i odpoczywaj, będzie dobrze. U mnie szyjka nagle się mocno skróciła i rozwarcie miałam na 1,5cm narazie utrzymuje się tak samo. Teraz juz tak się nie martwię bo dzidzia już duża to pewnie i silna:tak: Trzymaj się .

Kochane a macie już szlafroki???Bo mój wydaje mi się za gruby jak na czerwiec;(

Ja kupilam sobie szlafrok w czwartek:tak:wlasnie dlatego że mój jest dośc gruby. Znalazłam taki ładny i w miarę cienki:-)tym samym włożyłam pierwszą rzecz do torby "szpitalnej" hihi

ewelinka- dzieki za odp bo wlasnie tak ostatnio wyciagnelam ta kołderke bo dostalismy komplet od mojej mamy i tak stwierdzilam ze jak nia malenstwo przykryje to mi sie upoci, tez myślałam o kocyku wlasnie ewentualnie go obłoże poszwą i bedzie git:)

nadika- spokojnie odpoczywaj ja mam to samo rozwarcie na 1cm i skrocona szyjka wiec tez magnez i luteinka, damy rade

lena- ja mam swój tak z frote tez cieply ale mama mi dala swój cieńszy bawełniany, tylko jedyny minus ze jest biały wiec zastanawiam sie czy sie nadaje ale w sumie po co wydawac na nowy jak to tylko 3 dni:)

a ja jestem taka zmeczona ze chyba połoze sie troche bo normalnie nie daje rady :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nadika - nie martw się - mój lekarz stwierdził, że na tym etapie to nawet jakby się coś z szyjką działo to nie ma już duzego zagrozenia dla dziecka nawet gdyby coś - oczywiscie tzrymam kciuki, byście jeszcze w dwupaku do konca pobyli;-)
Lena - ja mam taki średni ten szlafrok, ale nie kupuję nowego - podobno i tak sie go nie uzywa bo w salach jest gorąco
Ewuś - tylko się nie przemęczaj!!!

reklama
Do góry