reklama
Dziewczyny, czy Wasze dzidziusie też mają 2-3 razy dziennie czkawkę? Czuję wyraźnie jak Helenka w brzuch mi czka ok.10 minut...dziś już drugi raz...czy coś zjadłam nie tak?
ja ostatnio tez się zastanawiałam czy to normalne, bo Maja tez ma ja często, prawie codziennie, a dzisiaj już 2 razy
ewelinka307
Fanka BB :)
No ja już po wizycie!Szyjka od 5 tygodni bez zmian 2,5cm bakterie wszystkie wyleczone no i gin mówi żebym pojechała do szpitala koło piątku czy mi jeszcze ten pesar założą to z tym zawsze bezpieczniej jakby się zaczeła nagle skracać i już sama niewiem czy tam jeczhać czy już sobie darować Mam pytanie do dziewczyn które zakładały pesar ile płaciły bo podobno nie jest refundowany ikosztuje koło150 ale niewiem dokładnie.
Moja Zosieńka zdrowa jak rydz wszystko rośnie prawidłowo a jej waga 1600 czyli jest jak zwykle większa o około tydzień jedna rzecz która mnie troche niepokoi łożysko troche nisko na tylnej ścianie ale lekarz jakoś zbytnio się tym nie przejmował czyli może nie tak bardzo nisko.Następna wizyta znów za dwa tygodnie chyba już tak będzie do końca.
Moja Zosieńka zdrowa jak rydz wszystko rośnie prawidłowo a jej waga 1600 czyli jest jak zwykle większa o około tydzień jedna rzecz która mnie troche niepokoi łożysko troche nisko na tylnej ścianie ale lekarz jakoś zbytnio się tym nie przejmował czyli może nie tak bardzo nisko.Następna wizyta znów za dwa tygodnie chyba już tak będzie do końca.
ewelinka ooo, to niezła waga jak na 30 tc duże te nasze stwory ^^ pessar rzeczywiście nie pamiętam już dokładnie ale ok 150 zł płacilam i nie zastanawiaj się tylko jak będą mówić żeby założyć to niech zakładają.. będziesz czuć się bezpieczniej, a po co sobie w razie czego tfu tfu potem pluć w brodę, że się wahało... a zastanawiasz się ze względu na cenę? czy że już 30 tydzień? w sumie wiesz... te 7 tygodni jeszcze to wcale nie tak malo..
a co do czkawy to Fipek nasz ma kiedy np. zjem coś słodkiego, jogurt etc ponoć jak wody mu smakują bardzo to tak łapczywie połyka, że potem taki efekt ale powiem Wam, że o ile kopniaki i ruchy jako takie uwieliam, tak za czkawką Małego nie przepadam, straszne uczucie jaky mi coś pulsowało tak dziwnie tam gdzie nie trzeba
a co do czkawy to Fipek nasz ma kiedy np. zjem coś słodkiego, jogurt etc ponoć jak wody mu smakują bardzo to tak łapczywie połyka, że potem taki efekt ale powiem Wam, że o ile kopniaki i ruchy jako takie uwieliam, tak za czkawką Małego nie przepadam, straszne uczucie jaky mi coś pulsowało tak dziwnie tam gdzie nie trzeba
Ostatnia edycja:
moja zaczeła od niedawna :-) podobno to normalne. dziecko połyka wody płodowe :-)ja ostatnio tez się zastanawiałam czy to normalne, bo Maja tez ma ja często, prawie codziennie, a dzisiaj już 2 razy
ewelinka307
Fanka BB :)
cytrusik-Tak myśle że to już 30 tydz to jakoś donosze ale może rzeczywiście lepiej się zabezpieczyć skoro jest taka możliwość chyba pojade w piątek jak mi założą to założa jak nie to trudno.
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka - nie ma już szans żeby Hania się przewróciła?
Szansa jest zawsze, ale jak już jest taka duża dzidzia, to szanse są coraz mniejsze, szczególnie że ja mam mały brzuch i za dużo miejsca tam ona niestety nie ma :-(