reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ewus dostarczasz nam tutaj emocji niczym brazylijska telenowela :-D:-D Bardzo sie ciesze z takiego przebiegu sprawy, sedzia nie dal sobie w kasze dmuchac :tak: No i kto wie, moze i do M. cos dociera, najwazniejsze zeby mu rodzinka nie prala mozgu i zebyscie mogli ze soba rozmawiac. Mysle ze sporo sie teraz moze zmienic, jak ty uwazasz? Wyobrazam sobie jaka czujesz ulge :laugh2:
A tak na marginesie, jak bol, minal czy nadal jest?

kreatorka nie jest tak zle, kto wie moze polowa z nich juz po porodzie sie wchlonie, nie stresuj sie tym za bardzo :tak: A taki zabieg laserowy podobno je niezle usuwa ;-)

zdec nie martw sie, to zupelnie inny wtorek niz tamten :-D Natalka nigdzie sie nie spieszy, bo po co, dobrze w brzuszku u mamy :tak:

reklama
Ewuś, no nawet nie wiesz jak się cieszę Twoją radością! To fantastycznie że Twój czarny scenariusz się nie sprawdził i naprawdę trzymam kciuki z to żebyś teraz już miała z górki. Ale niczego nie przyspieszaj, bo mimo jego dobrych chęci może być i tak że Tobie pisany będzie ktoś inny. Bądź czujna i nie działaj pochopnie, pamiętaj że teraz Twoje decyzje dotyczą nie tylko Ciebie! Trzymam kciuki!!!

Co do rozstępów, to ja (odpukać) narazie nie mam nawet pół rozstępu i mocno liczę na to że już tak zostanie. Smaruję się po każdej kąpieli masłem oliwkowym z Ziaji (ogrooomne ilości). Jakoś tak ufam tej firmie i mimo iż korzystałam już nieraz też i z wielu innych - droższych, to zawsze do niej wracam. Wszystkie kosmetyki dla Jagi też już zakupiłam właśnie z serii Ziajka. Ponoć są dobre i nieuczulają, co sprawdziły już moje znajome na swoich szkrabach.

hej

widze ze Ewa dostarcza dobrych wiesci :) ciesze sie ze najgorsze masz za soba i ze tak sie wszytko potoczylo trzymam kciuki za dalsza poprawde relacji

Zagubione dokumenty przerabialismy w srode nie zglasza sie tgeo na policji, w momencie staran o wyrobienie nowych automatycznie blokowane sa stare zagubione, wiec poszukajcie poki co dobrze. Moj tata "zgubil" w poniedzialek zorientowal sie w srode zaliczylismy policje i banki a w niedziele przy ubieraniu kurtki ktora mial na sobie ostatni raz z dokumentami wypadly z rekawa !!!! nie wiem jak to sie stalo czy chowajac do wew kieszeni trafil do rekawa ?? w kazdym razie wszytko poblokowane poskladane wnioski na nowe poszlo na to jakies 200 zł i kupa nerwow

a nocke to w wiekszosci mialysmy kiepska :-D moj synus spiacy grzecznie jak aniolek spadl w nocy z lozka przybiegl do nas i powiedzial ze wpadl na klocki lego bo ktos mu podlozyl do lozka ;-) a ze byla mniej wiecej polnoc a on juz ma drugi dzien meczacy katar zostal u nas w lozku efekt taki ze nie wyspal sie nikt. Do tego rano doszedl kaszel no i nie poszedl do przedszkola, wiec dzien mamy w domu a na dworze szarbo buro i ponuro.

Kreatorka nie przejmuj sie tymi rozstepami jak zbladna to nie bedzie Cie to juz tak straszyc

ewus no widzisz,a tak sie bałas,a wyszło lepiej niz myslalas. Super. W koncu on moze cos zrozumiał. Buziaki

kreatorka kochana gorsze widzialam, ale fakt,ze po ciazy mozesz isc na zabieg likwidacji rozstepów, jeden zabieg bodajze ok.40-50zł, dasz rade :-) ,a brzusio ładny :-)

Dziewczyny co z ta korą na hemoroidy ,jak ona sie nazywa? Pomóżcie no.

KREATORKA witaj w klubie rozstepów ja w pierwszej ciazy nie miala ani jednego teraz mam mnostwo:szok::szok: juz mi minol pierwszy szok bo plakac mi sie chcialo jak zaczynaly wychodzic ale nadal mnie przerazają bo mam na brzuchu,biodrach,na udach az do kolan :szok::crazy: niewiem co robic mam specjalna oliwke,balsam i nic nie pomaga .
Oby tylko bylo szczesliwe zakonczenie tej ciazy a z reszta chyba da sie zyc ?? tak sobie tlumacze.....:tak::-D

Gosiagro- kreacji jeszcze nie mam. Jutro jade na wizyte a po, koleżanka zaproponowała mi ,że pojedzie ( zawiezie mnie) do Magnolii .Może tam coś znajdę

Ewus, nawet nie wiesz jak się cieszę z takiego obrotu spraw. A jak ty sie kochana czujesz dzisiaj?

Kreatorka, masz już stresa przed ślubem? Ja jeszcze nic nie mam załatwione. Masakra jakaś. A to pare dni zostało.

Czesc dziewczyny:)

ewus strasznie sie ciesze,ze poszlo po Twojej mysli, moze chlopak zaczyna powoli dojrzewac i jakos sie ulozy. Najwazniejsze,ze dla Ciebie nie bylo to takim dramatem jakiego sie obawialas, najwazniejszy byl Twoj spokoj psychiczny zdrowi chlopcow

sochi to naprawde trudna sprawa, Twoj facet to osiol, jak tak ozna sie zachowac!?! Jak juz ktoras z nas pisala, sprawa jest dziwna,bo to trwalo 3miesiace a nie jednorazowy wyskok. Szczerze to nie wiem co Ci powiedziec,na pewno musisz odczekac i wszystko przemyslec, no i pogadac z nim. Najwazniejsza jest Twoja coreczka no i Ty

co do rozstepow to na szczescie nie mam i oby ich nie bylo;

Odebrałam wyniki przed jutrzejszą wizytą, hemoglobina i hematokryt poleciały w dół, ale najbardziej zmartwiło mnie to ze w moczu mam kryształy szczawiany wapnia na szczęście nieliczne. Miała któraś z Was to, co to może oznaczać?
annajak - gratuluje dobrych wieści powizytowych
liliti - bidulko, musisz się nacierpieć, ale uśmiech małej niedługo Ci wszystko wynagrodzi, odnośnie żył to coś wiem, bo mój mąż za każdym razem jak wraca ze szpitala to ma siniaki na prawie całe przedramię:szok:, zwykle maja problemy żeby mu się wkłuć
athena, ewelinka 307 - dzięki za odpowiedź w spawie siary, trochę mnie uspokoiłyście:tak:
ewus - najgorszy dzisiejszy dzień już za tobą, życie pisze rożne scenariusze, jeszcze wszystko będzie dobrze:tak:

reklama
Odebrałam wyniki przed jutrzejszą wizytą, hemoglobina i hematokryt poleciały w dół, ale najbardziej zmartwiło mnie to ze w moczu mam kryształy szczawiany wapnia na szczęście nieliczne. Miała któraś z Was to, co to może oznaczać?
oj mi po ostatnich badaniach także poleciała hemoglobina i hematokryt, moja ginka przepisała mi Tardyferon Fol do łykania raz dziennie, w przyszłym tygodniu mam sprawdzić czy jest jakaś poprawa?

Do góry