reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć Mamuśki, dopiero, po długiej przerwie zajrzałam do Was, ale nie dam rady tego przeczytać, od mojego ostatniego pobytu przybyło chyba z 50 stron...
Ja tak źle się, że nie mam siły czytać, nie mogę jeść pic... najlepiej bym leżała, ale wtedy też nie jest dobrze.
Miałam robione badania i mam obniżony poziom erytrocytów i hematokrytu, czy to nie zaczątki anemii? Któraś z Was ma podobne wyniki?
Ten tydzień jestem na L-4, ale na następny nie wzięłam, chociaż nie wiem czy dam rade chodzić do pracy...
Do gina idę dopiero 16 listopada, ale może pójdę wcześniej do jakiegoś prywatnie... Sama nie wiem, nawet myśleć nie mam siły ;-)

Ja też nie mam na nic siły, umycie naczyń mnie przerasta :-(
Ja jak posprzątałam w poniedziałek lodówkę, to leżałam przez 3 godziny...
Jak można nazywa to stanem błogosławionym...
Ech...
W ogóle to dziwnie, co noc śni mi się kilka snów i wszystkie pamiętam... na szczęście nie są to koszmary.
Mdli mnie cały czas, nawet jak się w nocy przebudzę przekładając na drugi bok to mnie strasznie mdli... mam nadzieje, że to nie długo minie, może komuś już mdłości minęły i mnie pocieszy...

Ja jak posprzątałam w poniedziałek lodówkę, to leżałam przez 3 godziny...
Jak można nazywa to stanem błogosławionym...
Ech...
W ogóle to dziwnie, co noc śni mi się kilka snów i wszystkie pamiętam... na szczęście nie są to koszmary.
Mdli mnie cały czas, nawet jak się w nocy przebudzę przekładając na drugi bok to mnie strasznie mdli... mam nadzieje, że to nie długo minie, może komuś już mdłości minęły i mnie pocieszy...

Chciałabym Cie pocieszyć, ale ja już dzisiaj 2 razy witałam się z kibelkiem, i tez wyczekuje końca tych mdlosci....

reklama
Do góry