Mój za to wbija się nogami pod żebra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak mam od tego tygodnia...ale zauważyłam, że jeszcze się nieznacznie przemieszcza na boki...choć już na poprzeczne ułożenie nie ma miejsca? ;-)hej dziewczyny... wracam wlaśnie z badań na toxo, już chyba szóstych czy siódmych, ale wolę dmuchać na zimne, tym bardziej że u mnie banda kiciaków w domu.. chciałam Was zapytać o rzecz taką, Mały mój do tej pory fajnie jakoś w poprzek leżał chybam,w każdym razie kopniaczki czułam z jednej i drugiej strony pod żebrami, a wczoraj nie wiem co się stało, ale jak miał czkawę to czułam ją mocno w dole i dzisiaj od rana też takie kopniaki mi serwuje w szyjkę chyba, że zaczynam się zastanawiać co jest grane..
a moja szyjka naprawdę nie jest w najlepszym stanie, oby to przetrzymała
ma któraś z Was tak nisko ruchy teraz?
Witajcie,
po pierwsze musze sie od razu pochwalić bo mój wózeczek już przeszedł jest cudny tak to ja lubie załatwiac interesy, zamowilam w poniedziałek po 17 a dzisiaj o 9:30 juz był zamieszcze potem kilka zdjec jak na zywo wyglada, jak tylko opanuje ten cały rogardiasz z nim zwiazany byłam też dzisiaj w szkole rodzenia zajecia z położna o karmieniu były:-)
koriander - gratuluje nowego gniazdka, a jak tam lodóweczka , kupiona??
kajkapol - witaj
ewelinka - to dobrze ze ta szyjka się już nie skraca, dbaj o siebie
anecznik - gratuluje tak dorodnego synka, pierwsze 2 kg przekroczone
paula - zdrowka zycze, leż kochana zeby to rozwarcie się nie powiekszyło
Agi -trzymam kciuki, oby te płytki zaczeły wzrastac
Lencja - powodzenia na wizycie i miejmy nadzieje, że zatrucie nie zwieksza sie
madziaja- niezła sprawa z tymi sztuccami, dobrze ze szybko to spostrzegliście
zdec- i wysłać tu nasza Anię samą na zakupy, a dopiero co pisala, że jej się ciuszki w komodzie nie mieszcza
hefi, krakowianka, karo85, annajak - zycze Wam kochane spokojnych świat i wszystkiego co najlepsze
Lece montować moj wozeczek i jeszcze wieczrokiem odwiedza nas znajomy, wiec też coś przygotowac trzeba.
Nic nie mów o ciuchach ja mam w każdym pokoju to u siebie u mamy i ubrata stoja kartony masakrasama teraz sie zastanawiam czy nie zaczac wystawiac na allegroSuper że tak szybko udało Ci się wózeczek kupić
Jeżeli chodzi o ciuszki.... to zawsze mogę je postawić obok, tak jak połowa stoi
Ale już na prawdę KONIEC!!! KONIEC!!! KONIEC!!!
Super że tak szybko udało Ci się wózeczek kupić
Jeżeli chodzi o ciuszki.... to zawsze mogę je postawić obok, tak jak połowa stoi
Ale już na prawdę KONIEC!!! KONIEC!!! KONIEC!!!
Nic nie mów o ciuchach ja mam w każdym pokoju to u siebie u mamy i ubrata stoja kartony masakrasama teraz sie zastanawiam czy nie zaczac wystawiac na allegro