reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześc dziewczyny:)
U mnie wszystko ok. Wróciłam z Francji i wpadłam w wir załatwiania spraw.Oddałam swoje prace zaliczeniowe, opłacałam rachunki i biegałam na pocztę po odbiór przesyłek. Dziś czekam na łóżeczkko, które kupiłam na allegro. Musze dokończyć sprzątanie mieszkania bo chcę jutro pojechac do rodziców i zostać aż na święta.
Robiłam badnia i jestem szcześliwa bo są super. Toxo ujemne, mocz, morf i glukoza po obciążeniu 50g- w porządku, więc moge wciągać ciasteczka :-)
Zmykam na śniadanko i będę doczytywała co tam się u Was działo.

Witajcie,

w końcu piątek i mój mąz dzisaj wychodzi ze szpitala <happy><happy><happy>:-D:-D:-D:-D:-D
lece zaraz na jakies zakupki, co by miał co jeść po tym szpitalnym jedzeniu tutaj nie to co u liliti:szok:
liliti- mam nadzieje, ze pięknie Sonia w brzuszku siedzi:tak:
Ewa - odpowiednia kuracja i bedzie po paciorkowcu, tego zycze:tak:
Gryzka -fajnie, ze u gina oki, no i glukoza piekna, mozesz słodkosci wcinac, o ile lubisz:-D, nie zazdroszcze sytuacji z kupnem samochodu bo to poważna decyzja, szczegolnie ze się daje ciężkie pieniądze
aga_sto - współczuje tego zabiegu:szok:
krakowianka -pozdrowienia i zaglądaj częsciej:tak:
neti - pochwal się łózeczkiem:tak:

Ja również witam z rana:-)

U nas pogoda troszkę sie popsuła ale jest ciepło, słoneczko zaczyna wyglądać zza chmur... Zaraz pewnie wybędziemy na dworek...;-) Muszę sie umówić do lekarza na wizytę kontrolną... :-) ale jakos zawsze za późno sie za to zabieram i dziś sie budzę, przypomniało mi sie o tym, patrze a rejestracja jest w poniedziałek dopiero bo dziś nie ma akurat... heh...

Witam nową czerwcóweczkę ;-) spotykamy sie po raz drugi bo i na "młodych mamusiach" Cię witałam ;-) :-D

Kochane odradzam laktatory ręczne!!! Ja miałam z córka i tak go przeklinałam ze szok... Kupiłam elektryczny jak urodziłam synka i byłam w siódmym niebie.
i wiele takich opinii znam ze ręcznę są niedobre... ;-)

Ostatnia edycja:
witam z rana :-)
ja już nie śpię od 6:30 ale czuję się wyspana, wstałam z bólem głowy ale już jest ok. Miałam wcześniej zajrzeć ale miałam taką wenę do sprzątania że zaczęłam robić porządki :-)
od dwóch dni zauważyłam, że jak w ciągu dnia trochę więcej pochodzę to wieczorami zaczyna twardnieć brzuch, trwa to tylko kilka minut, mam nadzieję że to nic groźnego i tak się czasem dzieje.
Poruszyłam temat laktatora dlatego że jest ich tyle że naprawde nie wiadomo które wybrać, a tak będzie nam łatwiej gdy poznamy opinie mam które miały już z nimi doświadczenie :-)
napewno wybiorę ręczny, nad firmą jeszcze się zastanawiam

zdec fajna fryzurka, z tymi facetami to już tak jest. Ja niedawno zmieniłam kolor z blondu na brąz i mój mąż podobnie zareagował - "będę musiał się przyzwyczaić"

Klementinka jeśli jeszcze dziś zaglądasz to również życzę Tobie i Twojej rodzince Wesołych Świąt!! Dbaj o siebie :-)

Anik79 dobrze że się wyjaśniło z tymi upławami, mam nadzieję że tabletki pomogą.
też się czasem zastanawiam skąd te bakterie w moczu się biorą, przed ciążą było ok a teraz nagle się pojawiają.

aga_sto wspólczuje tych wizyt u dentysty brrrrr

gryzka gratuluje udanej wizyty

Życzę wszystkim miłego dnia!!!

gosigro http://www.allegro.pl/item962048553.html to moje łóżeczko, tzn dla mojej Amelki :-) już kiedys pokazywałam ale nie byłam zdecydowana,teraz kupiłam. Kolor ciemny brąz

Jaka piękna pogoda. Wczoraj w ciągu dnia było 20 stopni a wieczorem wracałam pichota z miasta, o 20 było 16 stopni!!! Juz nie moge doczekac się pełnej wiosny i lata.... :-)
Wczoraj mąż mojej koleżanki zabrał mój samochód i zmienił opony. Kurcze, zawsze wszystko robiłam sama a teraz musiałam nauczyć się prosić o pomoc. Sama tarmosiłam opony z piwnicy i jechałam do zakładu. A teraz nie mogę. Tak to jest, jak się jest samą a facet i rodzina daleko. Moze to i lepiej, nic złego w tym że się prosi.

Ostatnia edycja:
Witajcie brzuchatki

No mi sie dzisiaj tak dzień zaczął,ze akumulator w samochodzie pod skelpem sie rozładował :wściekła/y: juz drugi raz . Ale na szczescie przejezdzal moj wójek i wymienilismy go szybko wiec spoczko ;-)

A tak to miałam dzisiaj sen :-p snił mi sie poród,ze tak szybko mi poszło,ze lekarz chcial wyciagac dziecko jak juz wychodziło,a ja sie na niego wydarłam,ze sama go urodze,bo sie bałam,ze cos moze mu uszkodzic :szok: jesooo co za sen ;-) i powiem wam,ze normalnie taka słodka ta moja kruszynka była,az tesknie juz za tym porodem :sorry2:,ale jeszcze tylko 2 mieszki z hakiem,szybko zleci :-)

Mam informacje dla torunianek. W Superfarmie, koło cinema city jest promocja pieluch. Pampersy 90szt 3-6kg kosztują 39.99zł(a nie 50zł) a Huggisy 90szt- 38.99zł. To trochę taniej niż w sklepie,przynajmniej pampersy. Wiele z Was ma bardziej zaawansowaną ciążę, więc może skorzystacie.

Witam się w ten piękny słoneczny ranek :-)

Wstałam jak zwykle juz po 7, byłam juz na zakupach, wstawiłam pranie i gotuję zupkę fasolową.
W planach mam jeszcze upiec ciasto bananowe według przepisu athena83 :).

Wszystkim życzę miłego dzionka:-)

reklama
Witam:-),
no i pogoda się psuje. Słońce gdzieś za chmurami, na szczęście jest ciepło. Jutro i w niedzielę ma podobno padać:-(.

Dziś po południu idę z tym wynikiem, niema co czekać wizytę mam za tydzień a im szybciej dostane jakieś leki tym lepiej. Potem o 17 mamy szkołę rodzenia, mają nam mówić i pokazywać jak kąpać i przewijać maluszka.

Miłego dnia Czerwcóweczki!!!

Do góry