reklama
Jakie panikowac Po prostu powolutku zacznij kompletowac - wyznacz sobie moze jakis termin kiedy zaczniesz .. potem jest gorzej poszukiwac - brzuchol jeszcze wiekszy no i szybciej sie czlowiek meczy.Czy wy już macie wszystko pokupowane dla maluszka? Ja nie mam jeszcze absolutnie nic! Czy mam już zacząć panikować?
co do Waszych poremontowo-remontowych przygod, ja musialam szybko niestety ogarnac wszelakie syfy, bo inaczej Malgosia by w nie wpadla/ podjadla / inne takie Jeszcze tylko konczymy pawlacz - ale to weekendami, bo w ciagu tygodnia nie ma jak stukac jak mala spi .. A tak to ciagle znajduje jakies plamki po farbie na podlodze i staram sie je domyc ;>
Najlepiej jak jakos bezposrednio po malowaniu pokoju malej, przygotowywuje dla niej kapiel i .. patrze .. a czemu wanna taka zolta w kilku miejscach .. przepowadzilam sledztwo i coz sie okazalo? mezulek kochany plukal walki i kuwetki po farbie w wannie, ale to zeby wanne wyplukac to juz nie pamietal ;> ech, mezczyzni i sprzatanie ;D
A, no i jeszcze caly balkon musimy ogarnac - w czasie remontu wywalilismy tam wszelkie "niepotrzebne" prawie rzeczy i poremontowe narzedzia i .. az strach tam zagladac, naprawde ;> Az strach, ze sie robi cieplo - nie bedzie wymowki, ze zimno i "jeszcze nie teraz"
liliti - rety .. trzymam za Was kciuki, tutaj kazdy dzien "w srodku" sie liczy.
i faktycznie, jals dawno wiesci od cobry nie bylo ..
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wiem cos o remontach mój mąż teraz robi sypialnie i jest biało wszędzieAle mu to wszystko sprytnie idzie, że jestem pełna podziwuJakie panikowac Po prostu powolutku zacznij kompletowac - wyznacz sobie moze jakis termin kiedy zaczniesz .. potem jest gorzej poszukiwac - brzuchol jeszcze wiekszy no i szybciej sie czlowiek meczy.
co do Waszych poremontowo-remontowych przygod, ja musialam szybko niestety ogarnac wszelakie syfy, bo inaczej Malgosia by w nie wpadla/ podjadla / inne takie Jeszcze tylko konczymy pawlacz - ale to weekendami, bo w ciagu tygodnia nie ma jak stukac jak mala spi .. A tak to ciagle znajduje jakies plamki po farbie na podlodze i staram sie je domyc ;>
Najlepiej jak jakos bezposrednio po malowaniu pokoju malej, przygotowywuje dla niej kapiel i .. patrze .. a czemu wanna taka zolta w kilku miejscach .. przepowadzilam sledztwo i coz sie okazalo? mezulek kochany plukal walki i kuwetki po farbie w wannie, ale to zeby wanne wyplukac to juz nie pamietal ;> ech, mezczyzni i sprzatanie ;D
A, no i jeszcze caly balkon musimy ogarnac - w czasie remontu wywalilismy tam wszelkie "niepotrzebne" prawie rzeczy i poremontowe narzedzia i .. az strach tam zagladac, naprawde ;> Az strach, ze sie robi cieplo - nie bedzie wymowki, ze zimno i "jeszcze nie teraz"
liliti - rety .. trzymam za Was kciuki, tutaj kazdy dzien "w srodku" sie liczy.
i faktycznie, jals dawno wiesci od cobry nie bylo ..
Gosia***
Fanka BB :)
czesc dziwczyny!
pisze dopiero terz idy jestem w stanie. przewczoraj o 23 dostałam prtych,bolesnych skurczy co 3 min,
zabrali mni na porodówke i nafaszerowali lekami, po godz udło sie opanowac sytuacje. rano zrobili usg i trauma sami sie przerazili, szyki nie ma, wszystko otwart i widac pecherz plodowy, rozryczalam sie zaraz przyjecha moj maz. leze na łózku nn stop z pupa i nogami uniesionymi nic nie wolno mi robic, jestem podłaczona do maszyny 24/d dozuje leki i mam kroplwki- robia wszystko zeby dziecko pozostalo w brzuchu ja najdluzej sie da! ale moge urodzic w kazej chwili.po tych lekach caly dzien wymiotowalam,mam drgawki i ledwo zyje ale dam rade dl naszego malenstwa!
dostalismy pokój jednoosobowi i moj maz spi na łózku obok,moze byc ze mna caly czas,dostaje nawet jezenie, nie wiem co bym bez niego zrobila.
juz nie placze, poki co nie ma skurczy, co chwila ktos przychodzi, mierzy mi krew, cisnieie,ktg itd,walcza o moja dzidzie i jestem im wdzicznabardzo!
pozdrawiam Was i zycze wszystkiego dbrego.
Kochana trzymam kciuki z całej siły za Ciebie i malutkąoby zostala w brzuszku jak najdłużej. Dobrze że mąz jest przy Tobie i że masz dobrą opiekę
Mnie dziś syn wyciągnął na dłuuuuugi spacer- już myślałam że z niego nie wrócęnie wiem czy mi to na dobre wyszłojutro kontrola...strasznie się boję...
Liza
Hej
Sorry ze nie odpisuję każdej ale wpadłam sie pochwalic wynikami USG z wczoraj
Okazało się że w brzuszku jest CHŁOPIEC :-)
Oczywiście cieszymy sie baaaaardzo waży 1544g, pokazał nam języka i wogóle przez całe USG sie umiechałam do monitora...
Wszystko z małym oki, zdjęcia załączyłam w odpowiednim do tego wątku.
Kurczę ale sie ciesze.....
Sorry ze nie odpisuję każdej ale wpadłam sie pochwalic wynikami USG z wczoraj
Okazało się że w brzuszku jest CHŁOPIEC :-)
Oczywiście cieszymy sie baaaaardzo waży 1544g, pokazał nam języka i wogóle przez całe USG sie umiechałam do monitora...
Wszystko z małym oki, zdjęcia załączyłam w odpowiednim do tego wątku.
Kurczę ale sie ciesze.....
Klementinka
Elizka gratuluje drugiego chlopaka
reklama
Liza
Dzięki dziewczyny :-) cieszymy sie bardzo no ;-) super ze wszystko jest oki z małym ;-)
Ale u mnie piękna pogoda;-) nic dzis nie zepsuje mi chyba humoru... (oby...;-) )
Ale u mnie piękna pogoda;-) nic dzis nie zepsuje mi chyba humoru... (oby...;-) )