reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
moja przedświąteczna dekoracja :-)
IMG_5826.jpg

Załączniki

• IMG_5826..jpg
    IMG_5826..jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 47
witam się wiosennie:-)

tak późno dziś zaglądam bo tak jak pisałam w weekend dziś zaczęliśmy remont pokoju dla Bobasa:tak: z jednej strony się cieszę a z drugiej to już jestem umęczona:no:
jaki kolor ścian pokoju dla chłopcamacie jakiś pomysł?ja już sama nie wiem:baffled:
jeszcze to przeziębienie:wściekła/y: gardło pełne i bolące, z nosa kapie:wściekła/y:
wogóle dziękuję dziewczyny za życzenia zdrówka:-)

zdec super że mąż zabrał się za mycie okien bez proszenia:tak: mój to zawsze myje okna, ale trzeba go nagonić:-p i nie ukrywam że czasem są niedoskonałości, ale wolę go nie krytykować za wiele bo przestanie się tym zajmować;-)

Właśnie wróciłam od lekarza...oczywiście starcie z mocherami o kolejkę,,,,one miały problem nie ja;)I tak naprawdę nic mi nie jest lekarka mówi, że płuca czyściutkie, po prostu lekki wirus;)Pewnie moja mama mnie zaraziła;)
dobrze że to nic poważnego:tak: a straruszkami się nie przejmuj:happy2:

Witam się z moimi kochanymi dwupakami:-) Steskniłam sie za Wami BARDZO BARDZO postaram sie oczywiście wedle samopoczucia moich chłopców Was nadrobić,mam nadzieje że same dobre wieści tylko są:tak:
A teraz kilka słów co u naszej trójeczki.Więc jak juz Nasza kochana Zdec pewnie pisała nadal jesteśmy w trójpaku :tak:i zamierzamy za szybko tego nie zmieniać:tak: .Moje twardnienie brzucha jest i będzie...Po mimo tego ze praktycznie ciągle leżę...ale w szpitalu tak dały mi popalić że:szok::szok: To oni sami wywołują to twardnienie...Bo mój brzuszek jest mały a one w najlepsze sie wypinają...I jeden i drugi:-D Normalnie co te dzieci zaczęły wyprawiać to....:szok:
Wczoraj położna zrobiła mi ktg i skurczy nie ma:tak: ale ruchów30 na godzinę....:szok:(mówi że to bardzo dużo:-D) tak więc mam leżakować cały czas....ale i tak to nic nie da bo brzuszek będzie twrdniał... z piersi mi tak leci że:szok::szok::szok: szyjka zamknięta i narazie jest ok:-)
Także raport zdany:-) Ciekawi mnie bardzo co sie u Was dzieje więc biorę sie za czytanie;-)
super wieści:-) ważne że nic się nie dzieje i chłopcy nie wychodzą:-p odpoczywaj teraz jak najwięcej, leż i tak jak napisała zdec nie gotuj dla całej rodzinki

ewela28 ja mam kreskę, ale wiem że nie każdy ma, więc się nie przejmuj, a jeśli chodzi o te stolce to pewnie od żelaza, ja też mam czsem przez to takie:nerd:

Okna czyściutkie, świeżutkie pachnące firanki wiszą;) Zakupy przed chwilą zrobione, pora na odpoczynek:)

Magda gdzie w końcu kupiłaś tą wierzbę? Ja narazie mam tylko jajeczka do powieszenia, teraz muszę poszukać tych gałązek:)

nadika fajny ten wozeczek
wydaje sie ze ma wszystko co potrzebne

ja juz zglupialam calkiem i nie wiem jaka gondole wybrac, moze wystarczy nosidlo skoro rodzimy w czerwcu?
tez nie wiem czy jest sens tak bardzo inwestowac w wozek bo widze ze moje kolezanki przesiadaja sie w lekkie spacerowki typu parasolka kiedy dzieci 2 lata koncza
ehhh mozna dostac krecka

Magda M fajna dekoracja, zapachnialo swietami

ja juz zglupialam calkiem i nie wiem jaka gondole wybrac, moze wystarczy nosidlo skoro rodzimy w czerwcu?
na spacer w nosidełku? oj to niezdrowo dla takiego słabego kręgosłupa dzidziusia :-)

w sobotę zrobiliśmy wiosenne porządki, mężuś okna umył :-) w pokoju małe przemeblowanie :-)
pogoda coraz fajniejsza więc spacerki jak najbardziej wskazane:-)
ja też miałam kreskę ok 20 tyg. a potem znikneła i już sie nie pojawiła...

reklama
Okna czyściutkie, świeżutkie pachnące firanki wiszą;) Zakupy przed chwilą zrobione, pora na odpoczynek:)

Magda gdzie w końcu kupiłaś tą wierzbę? Ja narazie mam tylko jajeczka do powieszenia, teraz muszę poszukać tych gałązek:)

na placu solnym jedna wiązka 5 zł (tam jest około 5-6 patyków)

Do góry