reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam :)

Klementinka co do nosidelka zamiast spacerwki nie polcam - po pierwsze zbyt dlugo dzidzia zwinieta a po drugie rodzimy latem, ta pozycja spowoduje zatrzymywanie ciepla lepiej niech sobie maluchy machaja swobodnie nogami i rekami, ja juz jestem czerwcowa mama i gondole udalo nam sie przetrzymac do grudnia wiec pol roku

Kreski na brzuchu nie mam za to pepek na wierzchu owszem :) ale to chyba zalezy od naturalnej budowy pepka , w kazdym razie moj wyglada jak buzia w ciup :)

Wczesniej czytalam o pakowianiu i przyznam szczerze ze nawet mi nie przemknelo przez mysl :) co prawda mam wiekszosc rzeczy po starszym synku ale nawet nie zaczelam przegladac co bedzie trzeba kupic ja jestem nastawiona na zakupy w maju

A kolejki u lekarza i mochery to chyba zmora nas wszytskich. W poprzedniej ciazy mialam mini brzuch okulistka w 9 miesiacu zapytala czy biore tabletki antykoncepcyjne bo mam wysuszone spojowki :) chyba sama miala poowazna wade wzroku albo myslala ze jestem taka okragla :) w kazdym razie siedzialam kiedys w kolejce sam koniec ciazy a tu wokol same starsze panie po 70 siedzialam sobie grzecznie czytalam gazete i sluchalam komentarzy jaka to jestem niekulturalna ze nikomu nie ustapie miejsca, zalujcie ze nie widzialyscie ich min jak wkoncu wstalam zeby wejsc do gabinetu:)

Witam sie raniutko:-)
we Wrocku zapowiada się piękny dzień, słoneczko już świeci:-)
mój P jak zerknął wczoraj i zobaczył ze wam mężowie okna umyli to postanowił że on też umyje:-) tylko nie powiedział kiedy:-D a i zastrzegł sobie ze mam go nie krytykować bo się zniechęci:tak:

witam się raniutko kochane, jakoś spać nie mogę...
wczoraj zadzwoniła do mnie moja ginka popołudniu z wynikami badań....no i....zasilam grono słodkich czerwcówek...cukrzyca...wynik po 2h ( 75 g glukozy) 154,4
a już pierwsze pobranie też było ponad dopuszczalną normę....;-(
za przeproszeniem dupa.....a właśnie miałam dziś ciasto piec...

Witam i ja z rana we wtorek :-D zapowiada się, że dzisiaj pogoda będzie ładna i oby tak było ;-) ja już wstałam pyszne śniadanko wcinam, a potem lecę doglądać prac, bo trzeba hydraulikę w domku zacząć ogarniać :baffled: na szczęście nie będę musiała nic robić :-p

karo - cukrzyca to jeszcze nie tragedia :tak: odpowiednia dieta i będzie dobrze :-)

Witam się!
Ja już tu kiedyś byłam daaaawno temu. Teraz wracam :-)
Czerwiec coraz bliżej więc i nerwów coraz więcej. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. 2 tygodnie temu miałam zakładany szew, bo mi się szyjka zaczęła otwierać, więc żyję tak dość ostrożnie ostatnio.
Czy wy już macie wszystko pokupowane dla maluszka? Ja nie mam jeszcze absolutnie nic! Czy mam już zacząć panikować?

Witam.Pogoda piękna ciekawe jak długo?Pościel się wietrzy,nie ma to jak wieczorkiem pod taką wietrzykiem przewianą się położyć.My już po śniadanku i zaraz idziemy odebrać słodkie wyniki:-) i zanieść jeszcze mocz do badania.Piszecie,że się dziwicie co takiego niedobrego w piciu tej glukozy?Dla mnie to była ohyda,bo ja za słodkim nie jestem przynajmniej w ciąży,normalnie było by ok.Wolałabym wypić szklankę soku z cytryny niż tej glukozy.
Zazdroszczę wam przygotowań do świąt,te kwiaty,kolory,sprzątanko,wiosna w całym domku,a u nas na święta remont=kurz,brud,bałagan.No ale cóż jakoś trzeba przeżyć.
Elizka21-jak usg?
ewus2090-super,że już jesteście w domku,odpoczywaj sobie ile możesz
Życzę miłego dzionka.

Witam mamusie, dziękuję za zapalane lampki dla Aniołkowej Jagódki. Pozdrawiam i życzę samych dobrych wieści i miłego dzionka :)

Cobra co u Ciebie, nie piszesz meili, baboo

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry