reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Magda M a te gałązki wierzby to masz zamiar kupić czy gdzieś nazrywać?
One fajnie wyglądają, jak można jeszcze na nich leciutkie jajeczka pozawieszać:)
Też się muszę nad tym zastanowić:)

reklama
Dzieki dziewczyny, napewno dam znac po wizycie co tam słychać u mnie w brzuszku ;-)

Ja tej kreski nie mam... W poprzednich obu ciążach miałam... tez mam niby ciemniejsza karnacje, niewiem.

A tak apropo to tylko ja zostałam z nieznających płci? czy któraś jeszcze nie zna? ;-)

Oj ale mnie zgaga dzis mećzy... bobas chyba niefortunnie sie ułożył...:p

Witam popołudniowo, ale mam śpiący dzień niewiem co się zemną dzieje.

gosiagro trzymam kciuki za Twojego męża, mam nadzieję że wszystko będzie już dobrze

Zdec dzięki za informacje od dziewczyn, gratuluję udanego zakupu na allegro

Ewuś witaj, dobrze że już jesteś w domu, cieszę się że wszystko z Tobą i maleństwami dobrze

Aguś trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo kciuki, mam nadzieję że szybko wszystko się unormuje i wkrótce będziesz w domu

Elizka21 napisz koniecznie jak było na usg, oczywiście trzymam kciuki

ewela28 smolisty stolec napewno od żelaza, co do kreski na brzuchu to ja także jej niemam pępek naszczęście też nie wychodzi

lena Tobie i innym chorowitkom zdrówka życzę

ewus bo ja Twoje skwareczki czuję na drugim końcu Polski:-)
Ale tak poważnie, to jednak dałabyś sobie z tym teraz spokój.....

Dziękuję wszystkim za wspieranie mnie w choróbsku;)Wróciłam z przychodni i oczywiscie lekarza nie było a żadna ***** nie dała znać ze wizyta przełóżona na inną godz!!!!Masakra robią co chcą!!!Idę jeszcze raz:(

Magda M a te gałązki wierzby to masz zamiar kupić czy gdzieś nazrywać?
One fajnie wyglądają, jak można jeszcze na nich leciutkie jajeczka pozawieszać:)
Też się muszę nad tym zastanowić:)

raczej kupie:-) właśnie co roku Szymek ma zajęcie bo ubiera gałązki w jajeczka i kurczaczki:-) czasami koło zielińskiego sprzedaja albo na solnym

Witajcie Brzuchatki :)
Ja dziś ociężała i leniwa jak mucha w smole... A tu powoli trzeba się do pracy zbierać, jeszcze jakiś szybki obiadek muszę wykombinować.
Ewuś - super, że w domku już jesteś, tylko Ty nie szalej tak w kuchni a wypoczywaj najwięcej jak się da!
Gosiago - trzymam kciuki za powodzenie chemii, trzymaj się dzielnie i zdrowo, na pewno będzie wszystko dobrze, zobaczysz!
Mam nadzieję, że naszą Agę też niedługo do domku wypuszczą i będzie wszystko dobrze.
Magada M, Zdec - ja na Wielkanoc też zawsze mam w domu świeże, zielone, gałązki dodatkowo wkładam między nie kilka sztucznych żonkili, pomimo, że nie uznaję sztucznych kwiatków, to jest to chyba jedyna sytuacja kiedy je używam. Kiedyś też miałam powieszone takie leciutkie jajka - fajnie to razem wygląda. Musze nad tym teraz pomyśleć, kupiłam kilka dni temu 5 sztucznych żonkili i 3 żółte tulipanki, a jajek to muszę poszukać bo gdzieś miałam, tylko po przeprowadzce nie bardzo wiem gdzie. Zależy mi na nastroju w domu bo będą to nasze pierwsze święta spędzane w nowym mieszkaniu.

Co do tej kreski na brzuchu to u mnie jej nie ma - pojawiła się przez moment chyba ok 20 tc i potem zanikła. Jakoś nie zależy mi na niej za mocno :) Pępek siedzi na swoim miejscu, może nieco płycej ale póki co jest wklęsły.

Powodzenia na wizytach!
Zdrówka dla chorujących!
Lena -
to kiepsko wyszło z lekarzem...

raczej kupie:-) właśnie co roku Szymek ma zajęcie bo ubiera gałązki w jajeczka i kurczaczki:-) czasami koło zielińskiego sprzedaja albo na solnym
zdec, MagdaM - o, fajny pomysl ;D pod katem Malgosi, niech ma zajecie ;] W tym roku swieta co prawda u tesciow, ale i tam moge kupic ozdobki i je przywiezc, o ;>

ciesze sie, ze Ewus juz w domku - chlopaki lubia dokazywac ;) mam nadzieje, ze sie troszke uspokoja.

a ja w tym roku pierwszy raz bede goscic rodzicow u siebie na swieta
zawsze my u nich a teraz, co zawdzieczam ciazy, oni u nas
ale strojenie domu zostawiam juz po przeprowadzce
w piatek przewozimy graty

czuje sie juz wiosne na forum

reklama
czuje sie juz wiosne na forum

No pewnie. Ja mam wszystkie okna pootwierane żeby jak najwięcej tej wiosny wleciało do mieszkania:)
Nawet dzisiaj tu trochę ciszej, co pewnie znaczy że większość z nas wybrała się na wiosenny spacerek:)
Moja mama już też dzisiaj dzwoniła i się pyta, bo taka ładna pogoda kiedy może okna przyjechać umyć:) Pomimo tego że mój mąż jest chętny do ich umycia, ja chyba jednak w tej kwestii bardziej zaufam mamie:p

Do góry