reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

no moja niestety tez, ale strasznie duzo osob uzywa tych butelek i NUK i AVENT, poza tym na AVENT jest juz teraz pisza ze nie zawiera BPA. Sama juz nie wiem.
Ja taz kupilam butelki AVENT bo wszyscy moi znajomi wokol polecaja;
2 dni temu bylismy nawet u znajomych, maja 6 miesiacznego synka i ona tez uzywa butelek AVENTU

ja tez bede ich używac bo moje znajome są zadowolone, mam nadzieje ze zzadko bede ich uzywac ale niech sobie stoją na półce:)

reklama
Ja tam się nie przejmuje butelkami przy pierwszej i drugiej córci ich wogóle nie używałam ssały cycka i nic więcej a picie łyżeczką od małego oczywiście butelek nakupiłam właśnie Avent ale były używane tylko jak córcia się bawiła że jest dzidziusiem jak już miała ponad dwa latka no i oczywiście karmiła lalki:tak:Więc teraz nie kupie żadnej butelki jak będzie potrzebna to zdąże dokupić:tak:

oooo dobrze wiedzieć, nikt mi wcześniej o tym nie wspomniał, a feminatal mogę razem z żelazem czy też lepiej nie???
mysle ze z feminkiem mozna lykac bo on chyba nie ma magnezu a ma wit c ktora wspomaga wchlanianie zelaza
Genialnosć mnojej mamy nie zna granic....:no: Skręciła nogę( możliwe że jest peknieta...)Ale na prześwietlenie nie pojedzie bo sie wzięła za robienie chleba...:wściekła/y: Normalnie to jest człowiek...mówi że może jutro pojedzie....
Nie wiem co sie dzieje nie jak juz pisałam nie czuje ruchów a do tego teraz ból jak by wychodziły...boli coraz bardziej tak strasznie dziwnie...i do ltego cały czas twarde brzucho....:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y: Boże mam nadzieje ze to tylko chwilowe....Bo juz naprawde zaczynam sie bac...zeby chociaz kopały...a tu od wczoraj nic:szok:(nawet wczoraj już nie kopały tylko troszke w dzien jak by sie ruszały/o) Boże mam nadzieje że nie bedę zmuszona jechac na pogotowie...:zawstydzona/y:ale gdyby nie daj Boże sie cos stało to bym sobie nie wybaczyła że nic nie zrobiłam....
kurcze Ewus lepiej dmuchac na zimne, pakuj mame i pojedzcie dla spokoju
trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze

MAM Baby, BPA FREE - MAM Baby, bpa , bpa free, bisfenol, butelki bez bpa, butelki bez bisfenolu, smoczki bez bpa, smoczki bez bisfenolu, bisfenol a, butelki dla niemowląt, smoczki dla niemowląt, jedwabisty silikon, szczoteczki dla niemowląt, butel

to jest stronka na ktorej wyjasniaja o co chodzi z tym BPA i jak powinny byc oznaczone butelki bezpieczne. Niestety swoje sprawdze jak wroce do domu. Nic juz nie wiem ale chyba nie ma co panikowac, na razie nie kupuje nowych, licze ze bede rzadko uzywac

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane ja od samego rana biegam po lekarzach, zusie;(Poszłam aby poprawić te zwolnienia to w poradnii K babka zaczęła kręcić, że nie może itd.....wkurzylam się i poszłam do Zusu bo był za płotem wystarczył telefon jak wróciłam wszystko było poprawione i Pani nawet mnie przeprosiła....ale nie obyło się bez komentarza, że podałam fałszywe dane!!!Jeszcze idę na 16 do księdza bo mój mąż ma nauki przedmałżeńskie a ja nie mam ale za to miałam przedmiot wychowanie do życia w rodzinie i zobaczymy czy to przejdzie;)

Witajcie Kochane ja od samego rana biegam po lekarzach, zusie;(Poszłam aby poprawić te zwolnienia to w poradnii K babka zaczęła kręcić, że nie może itd.....wkurzylam się i poszłam do Zusu bo był za płotem wystarczył telefon jak wróciłam wszystko było poprawione i Pani nawet mnie przeprosiła....ale nie obyło się bez komentarza, że podałam fałszywe dane!!!Jeszcze idę na 16 do księdza bo mój mąż ma nauki przedmałżeńskie a ja nie mam ale za to miałam przedmiot wychowanie do życia w rodzinie i zobaczymy czy to przejdzie;)
Ty tak lepeij po malutku a nie biegasz no no
to dobrze ze wszystko udało Ci sie załatwic, widzisz jak sie czasem opieprzy to od razu niektorzy stają do pionu:)

dziewczyny dziękuje za życzenia zdrówka dla Patryka,
właśnie zagoniłam Go do łóżka, ale nie wygląda na to,żeby długo poleżał, bo co chwilę sobie coś wymyśla,żeby z niego wstać :-) a kaszle tak bardzo jakby miał gruźlice, na szczęście nie ma gorączki, więc podejrzewam,że to te zmiany pogody Go tak załatwiły :-(

moja mała tez w zeszłą sobote zaczęła strasznie kaszleć a do tego doszedł paskudny ropny katar, w niedzielę mąż z nią pojechał do lekarza i okazało się że ma wirusowe zapalenie oskrzeli, jak się okazało połowa przedszkola ma to:-) os niedzieli bierze antybiotyk i powiem szczerze że gwałtownej poprawy to ja nie widzę, a jutro kończy się antybiotyk.

dobry.w sumie pisze ,zeby poinformowac szanowne kolezanki ,iz ide spac.mlody dal mi w nocy taki koncert zyczen po pecherzu,nie spalam cala noc. dlatego ide spac teraz:)) milego dnia,jak sie obudze to cos tu napisze.cos tam cos tam.pa!

Dziewczyny ja zmykam robic obiadek :tak::tak::tak:

zycze Wam i Waszym pociechom dużo zdrówka, szybkiego powrotu do zdrowia:-):-):-):-p:-p

wizytującym samych pomyślych wieści i dużych maluszków:-D:-D:-D

reklama
dobry.w sumie pisze ,zeby poinformowac szanowne kolezanki ,iz ide spac.mlody dal mi w nocy taki koncert zyczen po pecherzu,nie spalam cala noc. dlatego ide spac teraz:)) milego dnia,jak sie obudze to cos tu napisze.cos tam cos tam.pa!

ojej biedactwo , to słodkich i kolorowych snów:)

Do góry