reklama
Kajdusia i Bakteria gratuluję wizyt!!
Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia:-)
Kartoteks położ się i odpoczywaj, może to po prostu z przemęczenia. Czytałam kiedyś że na początku ciąży może się tak zdarzać że organizm jeszcze się oczyszcza, więc może to taka Twoja pozostałość miesiączki. Każda kobieta jest inna i u każdej wszystko inaczej przebiega.
Ale posłuchaj lekarza i odpoczywaj, a jak nie to tak na wszelki wypadek profilaktycznie rano wybierz się do szpitala. To nie zaszkodzi, a lepiej dmuchać na zimne.
Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia:-)
Kartoteks położ się i odpoczywaj, może to po prostu z przemęczenia. Czytałam kiedyś że na początku ciąży może się tak zdarzać że organizm jeszcze się oczyszcza, więc może to taka Twoja pozostałość miesiączki. Każda kobieta jest inna i u każdej wszystko inaczej przebiega.
Ale posłuchaj lekarza i odpoczywaj, a jak nie to tak na wszelki wypadek profilaktycznie rano wybierz się do szpitala. To nie zaszkodzi, a lepiej dmuchać na zimne.
natucha11
Fanka BB :)
Bedzie dobrze rano idz dos zpitala zrobia usg i zobaczysz ze z dzidzia jest ok. ja jak bylam teraz w szpitalu to leciało ze mnie jak nie wiem normalnie miesiaczka, ale doktorn zrobil usg i wszsytko wporzadku!! badz dobrej mysli i nie martw sie wez nospe i do luzka marsz!!
natucha11
dziewczyny jak tam wasze piersi??? bo ja dotknac nie moge zapalenie jakies chyba :-):-):-):-):-):-):-) strasznie kuja bola swedzą, ja nie miałam duzych piersi tylko takie mikruski, teraz troche sie powiekszyły czasami to czuje sie jak bym miała w srodku sylikony! :-)
bakteria
Kartoteks, spokojnie i donieś nam jutro, czy wszystko ok - tego Ci życzę.
PS - donoszę: mandarynki są super
PS - donoszę: mandarynki są super
reklama
dziewczyny jak tam wasze piersi??? bo ja dotknac nie moge zapalenie jakies chyba :-):-):-):-):-):-):-) strasznie kuja bola swedzą, ja nie miałam duzych piersi tylko takie mikruski, teraz troche sie powiekszyły czasami to czuje sie jak bym miała w srodku sylikony! :-)
Moje się zrobiły z mini na trochę większe mini
Za to tak śmiesznie swędzą brodawki i nawet drapanie po nich nic nie daje
Hahahaha odwrotnie na mniejsze mini!!!