reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kajdusia i Bakteria gratuluję wizyt!!
Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia:-)

Kartoteks położ się i odpoczywaj, może to po prostu z przemęczenia. Czytałam kiedyś że na początku ciąży może się tak zdarzać że organizm jeszcze się oczyszcza, więc może to taka Twoja pozostałość miesiączki. Każda kobieta jest inna i u każdej wszystko inaczej przebiega.
Ale posłuchaj lekarza i odpoczywaj, a jak nie to tak na wszelki wypadek profilaktycznie rano wybierz się do szpitala. To nie zaszkodzi, a lepiej dmuchać na zimne.

Bedzie dobrze rano idz dos zpitala zrobia usg i zobaczysz ze z dzidzia jest ok. ja jak bylam teraz w szpitalu to leciało ze mnie jak nie wiem normalnie miesiaczka, ale doktorn zrobil usg i wszsytko wporzadku!! badz dobrej mysli i nie martw sie wez nospe i do luzka marsz!!

Lez kobieto i tylko bez nerwow mi tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamietaj o tej kruszynce ktora jest w tobie :-):-) mi to pomagało ;-)

dziewczyny jak tam wasze piersi??? bo ja dotknac nie moge zapalenie jakies chyba :-):-):-):-):-):-):-) strasznie kuja bola swedzą, ja nie miałam duzych piersi tylko takie mikruski, teraz troche sie powiekszyły czasami to czuje sie jak bym miała w srodku sylikony! :-)

reklama
dziewczyny jak tam wasze piersi??? bo ja dotknac nie moge zapalenie jakies chyba :-):-):-):-):-):-):-) strasznie kuja bola swedzą, ja nie miałam duzych piersi tylko takie mikruski, teraz troche sie powiekszyły czasami to czuje sie jak bym miała w srodku sylikony! :-)

Moje się zrobiły z mini na trochę większe mini:-D
Za to tak śmiesznie swędzą brodawki i nawet drapanie po nich nic nie daje:rofl2:
Hahahaha odwrotnie na mniejsze mini!!!

Do góry