reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hurra, wszystko ok!!! :-) Dzidzia ma 9,6mm, serduszko pięknie bije- jestem przeszczęśliwa! Termin porodu wg usg wypada na 17.6... Kolejna wizyta za 3 tygodnie i wtedy lekarz mi założy kartę ciąży. Dodatkowo mój gin sprawił nam miłą niespodziankę i dziś nas w ogóle nie skasował :happy:... Piotruś już wie, że będzie miał rodzeństwo, od razu podniósł mi bluzkę i patrzył z niedowierzaniem na mój brzuch, później się zastanawiał jak maleństwo ma na imię- w końcu stwierdził, że jak już będzie duże i wyjdzie w brzuszka to wtedy się okaże:-D
Mąż wyciągnął nas na obiad do ponoć pysznej pierogarni, myślałam, że będzie ok, ale jak pani mi postawiła talerz przed nosem okazało się, że pierogi NIE :no:
koriander- to Ty z Torunia? No pięknie... w poniedziałek byłam na Rubinkowie na kursie :-)
tuchna- piekne zdjęcia, ślicznie wyglądaliście :-) Jeszcze raz wszystkiego NAJ!
agast+ to obie mamy jutro ciężki dzień- ja jutro od 9 do 19... :-(
agula82, hefi, marion78- witajcie!
Zdec, Kasiulka- trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty i życzę Wam takich samych wzruszeń jak ja dziś przeżyłam!
Kasiulka, gosiagro- ja też jestem w sumie z Poznania, mieszkałam tam 19 lat, a właściwie nadal jestem tam zameldowana- na Ratajach :-)

A zdjęcia mojego dzieciątka wkleję może wieczorem, a może jutro jak znajdę chwilę.

Ostatnia edycja:
Dzidzia ma 96mm, serduszko pięknie bije- jestem przeszczęśliwa! Termin porodu wg usg wypada na 17.6.....

A zdjęcia mojego dzieciątka wkleję może wieczorem, a może jutro jak znajdę chwilę.

kajdusia :) super (ale chyba dzidzia wasza ma 0,96cm czyli 9,6mm ;) ). Nasze maleństwo ma 9,5 mm a termin porodu mam na 18.06. :)

Co do zdjątka to wrzucaj jak najszybciej :)

reklama
Do góry