Bardzo się zmartwiłam. Bo zaczęłam trochę plamić. :-( Mam nadzieję, że to nic złego. :-(
a bierzerz duphaston?? Jak nie masz to weź no-spe i leż...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo się zmartwiłam. Bo zaczęłam trochę plamić. :-( Mam nadzieję, że to nic złego. :-(
Oczywiście, że 9,6mm :-)kajdusia super (ale chyba dzidzia wasza ma 0,96cm czyli 9,6mm ). Nasze maleństwo ma 9,5 mm a termin porodu mam na 18.06.
Nie, nie biorę duphastonu... Muszę zadzwonić, pwoiedział, ze mogę dzwonic w każdej chwili.
Dokładnie tak zrob, ale nie sadze ezby działo się cos złego, ja jak byłam w szpitalu to brałam nospe razem z luteina i lezalam. wiec bezdie dobrze !!Jeżeli nie minie, mam stawić się w spzotalu z rana. Powiedział, że mam wziaść no-spe i sie nie przemęczać... :-(