reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hej Kochane!!!

Nie było mnie troszkę, i nie nadrobię nawet postów od piątku heh...
U nas wszystko w porządku, maleństwo kopie ile ma tylko sił:-D ostatnio upodobało sobie moje narządy wewnętrzne co było nie za miłe ale dałam rade choć dwie noce były prawie nieprzespane ;-)
Wczoraj wreszcie piłam tą glukoze... Nie było az tak źle, nawet smakowało :-D Wyniki mam jutro.
A w poniedziałek lub wtorek mamy USG!!! :-D :tak::-D:-D:-D Już sie doczekać nie mozemy, może wreszcie poznamy płeć maleństwa... :sorry2::dry:;-)

Liliti trzymam za Was kciuki!!!!! Będzie dobrze!!!! buziaczki dla Ciebie i małej :*****

reklama
Kochane czy któraś z Was miała poprawiane zwolnienie lekarskie np jakiś błąd w nazwisku lub dacie??
tylko Was podczytuję cichaczem, ale miałam poprawiane zwolnienie (NIP pracodawcy; NIP lecznicy) to pomyślałam, że się odezwę ;-)
przy poprawce była parafka lekarza i jego pieczątka,
raz jeszcze u góry zwolnienia dopisała coś w stylu "poprawka w pozycji nr X" (i chyba też parafkę i pieczątkę)

przynajmniej u mnie tak było

pozdrawiam serdecznie

tylko Was podczytuję cichaczem, ale miałam poprawiane zwolnienie (NIP pracodawcy; NIP lecznicy) to pomyślałam, że się odezwę ;-)
przy poprawce była parafka lekarza i jego pieczątka,
raz jeszcze u góry zwolnienia dopisała coś w stylu "poprawka w pozycji nr X" (i chyba też parafkę i pieczątkę)

przynajmniej u mnie tak było

pozdrawiam serdecznie

Mój mąż tez miał poprawkę na zwolnieniu i też lekarz parafkę postawil i pieczątkę przy poprawce.;-)

Ale dzieć wchodzi mi w zebra....... :-)

kapi23 my nie mieszkamy z nimi na szczescie.

Olimpia72 no to moja jakby druga tez tesciowa,bo ja juz jeden rozwod mam za soba,a z D zyjemy narazie bez slubu.Ale ta tesciowa to naprawde mialas - okropny babsztyl,a feee.

Ja ubranka tez bym juz z checia poprała,ale tez czekam do maja :-)

liliti ja tez zaciskjam kciuki

Ewelinka ja to zawsze dwa kroki za mezem czlapie a ostatnio to juz nawet gadac nie moge jak chodze bo zadyszke dostaje

dzisiaj dzien spedzam serialowo, nadrabiam Magde M z netu

aaa i w koncu umowilam sie z polozna, fajna mloda laska i tez Magda, chyba sie dogadamy
pierwsza wizyta za tydzien

A ja wlaśnie zrobiłam sobie naleśniki z truskawkami, bitą śmietaną i sosem czekoladowym - pycha :-)

fu2j9v..jpg

Hej dziewczyny gratuluje pomyślnych wieści z wczorajszych wizyt:tak::tak::tak:

a ja troszecze popisałam na zajecia cos tam i juz sie zmeczylam he he:-D:-D:-D
u nas dzisiaj zimno brrrr snieg naszczescie nie pada tzn w sumie nie byloby zimno gdyby nie ten wiatr bo jest +5 wiec nie ma tragedii ale wieje i to obniza tempke :-(

Kasiulka- ale narobiłas smaka na te naleśniczki:szok::szok::szok::-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Witam:-).
Pół dnia dziś siedziałam na Karowej najpierw na izbie przyjęć potem na oddziale patologii ciąży u diabetologa. Dostałam glukometr i recepę na paski. Mam 5xdziennie mierzyć cukier. Wiem co mogę jeść a co muszę odstawić i zobaczymy jak to będzie.

Kasiulka super te naleśniczki, ja niestety muszę o tym zapomnieć :-(.

Później postaram się nadrobić zaległości z czytaniem (wczorajsze i z dziś), teraz szybciutko obiad i lecimy do szkoły rodzenia. Odezwe się potem.

reklama
liliti-trzymaj się kochana!Wierzę w to,że twoja kruszynka jeszcze się rozmyśli i nie będzie chciała opuszczać swojego domku pod twoim serduszkiem.Jestem dobrej myśli:tak:.

Wszystkim dziękuję za odpowiedź na moje pytanko.Pomogłyście mi w podjęciu decyzji i postanowiłam,że jeszcze teraz wykupię sobie jakieś jazdy,żeby się oswoić z ulicą i przypomnieć jak się siedzi na miejscu kierowcy.Po porodzie pewnie byłoby mi trudniej.Może jeszcze uda się na święta kupić autko:tak:.

Widzę,że forumowe dzieciaczki rosną jak na drożdżach:-D.Jestem ciekawa naszego bączka,a usg mam dopiero po 32 tyg ciąży.

Dziś był pan na pomiary kuchni,a w sobotę idziemy obejrzeć pierwszy projekt:-).Już nie mogę się doczekać.

Do góry