reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny właśnei odebrałam wyniki które robiłam w piatek i te z mocza są fatalne:-(a wiec
ciałaka ketonowe dodatnie
białko dodatnie:szok: białko ilościowe 0,21 g/l
leukocyty dodatnie
bakterie 1338 - norma <130
kryształy 137 - norma <60 - co to wogóle jest??? - liczne w p.w

do środy chyba nerwowo nie wytrzymam. Najbardziej martwi mnie to białko w moczu. Nie wiem skad to diabelstwo się wzięło.
Nie denerwuj się idź do internisty żeby dał jeszcze raz skierowanie...powtórz badania i zobaczymy co wtedy;)

reklama
kpi i to jest moja najwieksza motywacja, zwlaszcza jak pomysle o duzym balkonie i tym jak kwiatki na nim posadze i poleniu****e w lezance
udanej wizyty, dobrze ze zadzwonilas
Koriander takie sentymenty to mam tez do tego mieszkania bo bylo to pierwsze wspolne, zaraz po slubie
teraz drugie z dzieckiem, ehhhh....
Anik poczekaj do wizyty, nie stresuj sie i nie czytaj na necie

witam nowa mamusie

a ja w koncu przypominam czlowieka, bylam u fryzjera a wlasciwie fryzjer u mnie
tylko jeszcze slonca mi potrzeba i juz w ogole byloby super

a ja w koncu przypominam czlowieka, bylam u fryzjera a wlasciwie fryzjer u mnie
tylko jeszcze slonca mi potrzeba i juz w ogole byloby super

jejku za mną tez chodzi jakas zmiana fryzurki jakis kolor ale cos nie moge sie wybra c z resztą za bardzo nie mam pomyslu cos do fryzurki
a co do słońca no to przydałoby sie przydałoby sie
:)

Anik79 ja również nie znam się na interpretacji wyników, mogę tylko powiedzieć to co dziewczyny nie martw się na zapas. idz do rodzinnego i zrób jeszcze raz badanie. Może źle próbkę pobrałaś.

Cytrusik witaj wśród czerwcóweczek:-), pisz jak najwięcej.
Co do teściów my mamy to szczęście że podobnie jak moi rodzice mieszkają w Radomiu czyli 100kilometrów od nas i nie mają jak się wtrącać:-).

Dziewczyny ja również muszę iść do fryzjera podciąć włosy bo zarosłam że szok i może jakiś kolorek zrobię.

jejku za mną tez chodzi jakas zmiana fryzurki jakis kolor ale cos nie moge sie wybra c z resztą za bardzo nie mam pomyslu cos do fryzurki
a co do słońca no to przydałoby sie przydałoby sie
:)

ja również polecam wizytę u fryzjera, poprawi humor na 100%, ja byłam w piątek i zmieniłam zupełnie kolor z blondu na brąz (bałam się jak nie wiem co) ale opłacało się :-)

ewus2090 też oglądałam ten program i masakra jakaś, pomylili dzieci w szpitalu :szok:

Ostatnia edycja:
Witajcie,

mimo wszystko poszłam na zajęcia do szkoły rodzenia i bardzo dobrze, bo oprocz zajeć z lekarzem, były zajęcia z połozną i zwiedzanie porodówki bo akurat była wolna, całość trwała 2 godz. 40 minut:szok::szok:, jakieś ciekawostki opisze na odpowiednim wątku:-D
Andzia S - Męża niestety cofnęli ma się zgłosić dopiero za tydzień, z jednej strony szkoda bo wszystko się wydłuzy, ale lepiej zeby zdrowy tą chemie przyjmował
Mam nadzieje, ze za dużo Skarbówce oddawac nie musicie
nadika - ja tez tak mam, że sie denerwuje jak mniej sie rusza, ale akurat w ten weekend aktywność była mega:-D smiałam się że to dlatego żeby tatuś sie napatrzył skoro miał jej nie widzieć tydzien
cobra - super, że już w domku:-D:-D, odpoczywaj jak najwięcej, super, że mąż pomaga:-D a teście i szefowa szkoda słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ewela28 - wkładki to u mnie rzecz codzienna
paulka - ale masz rezolutnego synka:-D:-D, usmiałam się:-D
Lencja - ja tez mialam wynik 144 ale mój lekarz powiedzial, ze to na granicy i zebym się nie przejmowala bo do niego zaraz po wynikach dzwonilam, zobaczymy co powie teraz na wizycie w środe, czy skieruje mnie na 75 gr
koriander - a zastrzyk masz teraz profilaktycznie?? robilas teraz przeciwciała? pytam bo ja tez mam konflikt, tylko ze ja juz mialam 2 zastrzyki jeden po poronieniu w sierpniu, drugi w 13 tyg obecnej ciązy po krwiaku i teraz na wizyte mam zrobic przeciwciala, ale nie wiem czy skonczy się kolejnym zastrzykiem czy nie:confused:
kpi - powodzenia na wizycie i czekamy na dobre wieści
Anik - niestety z moczem nie pomoge, ale moze zadzwon do gina, na pewno nie czytaj neta, bo tylko niepotrzebnie sie zdenerwujesz
cytrusik - witaj:-)
klementinka - pochwal się nowa fryzurka;-), ja tez planuje fryzjera ale jakos ciagle mi nie po drodze:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Co do czytania o wynikach w internecie to macie racje - co dtrona to lepsza:-) próbowałam dodzwonic się do ginekologa ale nie odbiera kom więc pewnie ma dyżur w szpitalu. jakoś wytrzymam do srody. ja mam torbiele na nerkach więc może te wyniki sa tak złe z tego powodu.

Do góry