Witajcie,
mimo wszystko poszłam na zajęcia do szkoły rodzenia i bardzo dobrze, bo oprocz zajeć z lekarzem, były zajęcia z połozną i zwiedzanie porodówki bo akurat była wolna, całość trwała 2 godz. 40 minut
, jakieś ciekawostki opisze na odpowiednim wątku
Andzia S - Męża niestety cofnęli ma się zgłosić dopiero za tydzień, z jednej strony szkoda bo wszystko się wydłuzy, ale lepiej zeby zdrowy tą chemie przyjmował
Mam nadzieje, ze za dużo Skarbówce oddawac nie musicie
nadika - ja tez tak mam, że sie denerwuje jak mniej sie rusza, ale akurat w ten weekend aktywność była mega
smiałam się że to dlatego żeby tatuś sie napatrzył skoro miał jej nie widzieć tydzien
cobra - super, że już w domku
, odpoczywaj jak najwięcej, super, że mąż pomaga
a teście i szefowa szkoda słów
ewela28 - wkładki to u mnie rzecz codzienna
paulka - ale masz rezolutnego synka
, usmiałam się
Lencja - ja tez mialam wynik 144 ale mój lekarz powiedzial, ze to na granicy i zebym się nie przejmowala bo do niego zaraz po wynikach dzwonilam, zobaczymy co powie teraz na wizycie w środe, czy skieruje mnie na 75 gr
koriander - a zastrzyk masz teraz profilaktycznie?? robilas teraz przeciwciała? pytam bo ja tez mam konflikt, tylko ze ja juz mialam 2 zastrzyki jeden po poronieniu w sierpniu, drugi w 13 tyg obecnej ciązy po krwiaku i teraz na wizyte mam zrobic przeciwciala, ale nie wiem czy skonczy się kolejnym zastrzykiem czy nie
kpi - powodzenia na wizycie i czekamy na dobre wieści
Anik - niestety z moczem nie pomoge, ale moze zadzwon do gina, na pewno nie czytaj neta, bo tylko niepotrzebnie sie zdenerwujesz
cytrusik - witaj:-)
klementinka - pochwal się nowa fryzurka;-), ja tez planuje fryzjera ale jakos ciagle mi nie po drodze