reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Powiem Wam,że zaczynam ostatnio myśleć nad tym co będzie mi w szpitalu potrzebne i muszę się za jakimiś koszulami nocnymi rozejrzeć., a jak patrzę na te proponowane do karmienia i porodu to coś mi nie pasują, ja śpię w takich satynowych, na ramionczkach, a takiej to przecież nie wezmę do szpitala.. O cieżko będzie znaleźć mi chyba coś co w miarę zaakceptuję. Dobrze, że czasu jeszcze sporo.

jak coś fajnego znajdziesz, to daj znać. też preferuję satynowe koszulki nocne, a większość bawełnianych do karmienia wydaje mi się jakaś taka 'babciowa'..

jak coś fajnego znajdziesz, to daj znać. też preferuję satynowe koszulki nocne, a większość bawełnianych do karmienia wydaje mi się jakaś taka 'babciowa'..
babciowa - bardzo dobrze określone;-), jak coś znajdę to się pochwalę znaleziskiem:) a muszę poszperać bo szkoda mi kupować kilka szpitalnych koszul, w których po pierwsze nie będę się dobrze czuła, a po drugie których na pewno później nie wykorzystam, bo w domu ich na 100% nie założę.

dorotka28de - gdzie robisz swoje wyniki? w którym laboratorium? Nie dziwiły się tam panie, że wypiłaś glukozę w domu?

Powiem Wam,że zaczynam ostatnio myśleć nad tym co będzie mi w szpitalu potrzebne i muszę się za jakimiś koszulami nocnymi rozejrzeć., a jak patrzę na te proponowane do karmienia i porodu to coś mi nie pasują, ja śpię w takich satynowych, na ramionczkach, a takiej to przecież nie wezmę do szpitala.. O cieżko będzie znaleźć mi chyba coś co w miarę zaakceptuję. Dobrze, że czasu jeszcze sporo.

Badania robiłam w przychodni Uniwersyteckiej. Nie były zdziwione- zapytały się tylko czy minęła godzina od wypicia.
Tez myślę o tym co potrzebne do szpitala, koszule które oglądałam dla kobiet w ciąży i do karmienia są beznadziejne:-(

Kochana mój to mnie w nocy obudził i skadał życzenia mówił, że w razie gdyby zapomniał;(
Ale sobie wymówkę znalazł;-):-D, jakby dziś na około nie trąbili o Naszym Święcie :-D:-D poprostu chciał sobie na Ciebie w nocy popatrzeć :-D:-D

dziękuję i wierzę, że pochwalisz się swoimi zdjęciami :)
no jasne,że się pochwalę, już nawet sobie garderobę szykuje na ten dzień,żeby ładnie wyglądać :-) choć liczę też na zdjęcia bez garderoby :-D:-D

Hehehe gozdziki i rajstopki:-D:-D:-D:-D:-D
Ja dostałam od mojego przepiękną orchidee w doniczce;-)Ciekawe ile bd u mnie stała bo to iba ciężkie kwiatki do pielęgnacji:szok:Poczytałam co nie co zobaczymy:-)
Lencja już ci napisała,ze wymagają mało pielęgnacji im mniej tym lepiej i nie lubią przenoszenia z miejsca na miejsce, ja miałam śliczne storczyki na starym mieszkaniu i jak się przeprowadziliśmy to na nowym po tygodniu wszystkie padły niestety :-(

Ale sobie wymówkę znalazł;-):-D, jakby dziś na około nie trąbili o Naszym Święcie :-D:-D poprostu chciał sobie na Ciebie w nocy popatrzeć :-D:-D

no jasne,że się pochwalę, już nawet sobie garderobę szykuje na ten dzień,żeby ładnie wyglądać :-) choć liczę też na zdjęcia bez garderoby :-D:-D

Lencja już ci napisała,ze wymagają mało pielęgnacji im mniej tym lepiej i nie lubią przenoszenia z miejsca na miejsce, ja miałam śliczne storczyki na starym mieszkaniu i jak się przeprowadziliśmy to na nowym po tygodniu wszystkie padły niestety :-(
He he w nocy może ładniej wyglądam;)On często zapomina:)Ale mu wybaczam;)

Badania robiłam w przychodni Uniwersyteckiej. Nie były zdziwione- zapytały się tylko czy minęła godzina od wypicia.
Tez myślę o tym co potrzebne do szpitala, koszule które oglądałam dla kobiet w ciąży i do karmienia są beznadziejne:-(
Tez właśnie myślę o uniwersyteckiej, zawsze robię badania w przychodni na Fałata, oni stamtąd wysyłają w sumie próbki na uniwersytecką więc niby to samo.. Tylko, że dziwi mnie na Fałata pomiar cukru - one tu używają do tego glukometru i wynik jest od ręki, a z tego co czytałam to glukometry nie podają dokładnego wyniku...

A co do koszul to chyba trzeba otworzyć firmę produkującą ładne koszule do karmienia, sądzę, że zbyt byłby bez problemu :tak:

Dziewczyny ja mam zakupiona taką koleżanki w nich rodziły i mówiły, że rewelacja!!!Tzn ja po porodzie ją założe a do porodu położna mi kazała kupić najzwyklejszą:)
925722307..jpg

reklama
Do góry