Lencja
:)
Najlepiej brzuszek + karta ciążyDziewczyny powiedzcie mi czy już w widocznej ciąży taka jak naszePotrzebne jest jakieś zaświadczenie, że mogę jeździć bez pasów czy tylko wystarczy jak pokażę brzuszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej brzuszek + karta ciążyDziewczyny powiedzcie mi czy już w widocznej ciąży taka jak naszePotrzebne jest jakieś zaświadczenie, że mogę jeździć bez pasów czy tylko wystarczy jak pokażę brzuszek
Powiem Wam,że zaczynam ostatnio myśleć nad tym co będzie mi w szpitalu potrzebne i muszę się za jakimiś koszulami nocnymi rozejrzeć., a jak patrzę na te proponowane do karmienia i porodu to coś mi nie pasują, ja śpię w takich satynowych, na ramionczkach, a takiej to przecież nie wezmę do szpitala.. O cieżko będzie znaleźć mi chyba coś co w miarę zaakceptuję. Dobrze, że czasu jeszcze sporo.
babciowa - bardzo dobrze określone;-), jak coś znajdę to się pochwalę znaleziskiem a muszę poszperać bo szkoda mi kupować kilka szpitalnych koszul, w których po pierwsze nie będę się dobrze czuła, a po drugie których na pewno później nie wykorzystam, bo w domu ich na 100% nie założę.jak coś fajnego znajdziesz, to daj znać. też preferuję satynowe koszulki nocne, a większość bawełnianych do karmienia wydaje mi się jakaś taka 'babciowa'..
dorotka28de - gdzie robisz swoje wyniki? w którym laboratorium? Nie dziwiły się tam panie, że wypiłaś glukozę w domu?
Powiem Wam,że zaczynam ostatnio myśleć nad tym co będzie mi w szpitalu potrzebne i muszę się za jakimiś koszulami nocnymi rozejrzeć., a jak patrzę na te proponowane do karmienia i porodu to coś mi nie pasują, ja śpię w takich satynowych, na ramionczkach, a takiej to przecież nie wezmę do szpitala.. O cieżko będzie znaleźć mi chyba coś co w miarę zaakceptuję. Dobrze, że czasu jeszcze sporo.
Ale sobie wymówkę znalazł;-), jakby dziś na około nie trąbili o Naszym Święcie poprostu chciał sobie na Ciebie w nocy popatrzećKochana mój to mnie w nocy obudził i skadał życzenia mówił, że w razie gdyby zapomniał;(
no jasne,że się pochwalę, już nawet sobie garderobę szykuje na ten dzień,żeby ładnie wyglądać :-) choć liczę też na zdjęcia bez garderobydziękuję i wierzę, że pochwalisz się swoimi zdjęciami
Lencja już ci napisała,ze wymagają mało pielęgnacji im mniej tym lepiej i nie lubią przenoszenia z miejsca na miejsce, ja miałam śliczne storczyki na starym mieszkaniu i jak się przeprowadziliśmy to na nowym po tygodniu wszystkie padły niestety :-(Hehehe gozdziki i rajstopki
Ja dostałam od mojego przepiękną orchidee w doniczce;-)Ciekawe ile bd u mnie stała bo to iba ciężkie kwiatki do pielęgnacjiPoczytałam co nie co zobaczymy:-)
He he w nocy może ładniej wyglądamOn często zapominaAle mu wybaczamAle sobie wymówkę znalazł;-), jakby dziś na około nie trąbili o Naszym Święcie poprostu chciał sobie na Ciebie w nocy popatrzeć
no jasne,że się pochwalę, już nawet sobie garderobę szykuje na ten dzień,żeby ładnie wyglądać :-) choć liczę też na zdjęcia bez garderoby
Lencja już ci napisała,ze wymagają mało pielęgnacji im mniej tym lepiej i nie lubią przenoszenia z miejsca na miejsce, ja miałam śliczne storczyki na starym mieszkaniu i jak się przeprowadziliśmy to na nowym po tygodniu wszystkie padły niestety :-(
Tez właśnie myślę o uniwersyteckiej, zawsze robię badania w przychodni na Fałata, oni stamtąd wysyłają w sumie próbki na uniwersytecką więc niby to samo.. Tylko, że dziwi mnie na Fałata pomiar cukru - one tu używają do tego glukometru i wynik jest od ręki, a z tego co czytałam to glukometry nie podają dokładnego wyniku...Badania robiłam w przychodni Uniwersyteckiej. Nie były zdziwione- zapytały się tylko czy minęła godzina od wypicia.
Tez myślę o tym co potrzebne do szpitala, koszule które oglądałam dla kobiet w ciąży i do karmienia są beznadziejne:-(
Dziewczyny ja mam zakupiona taką koleżanki w nich rodziły i mówiły, że rewelacja!!!Tzn ja po porodzie ją założe a do porodu położna mi kazała kupić najzwyklejszą
Zobacz załącznik 222473