reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cobra ja również wyobrażalam sobie Ciebie jako brunetkę...:szok:zupelnie nie wiem dlaczego:confused::-D śliczny avatorek:tak:

Dziewczyny czy któraś miała aceton dodatni w moczu:confused::szok:ja właśnie mam:tak::wściekła/y:tak myślę czy to nie od tej głodówki przed glukozą:confused:bo podobno od głodówki może się pojawić:confused:a tego samego dnia badałam tez mocz... Wizyta we wtorek to pewnie się wyjaśni:tak:

reklama
cobra na moje to ty masz bardzo "racjonalno-brunetkowe" podejscie do zycia :tak::tak:
Gosiu nie ma co sie martwic na zapas, lekarz rozwieje watpliwosci :tak:
zdec gratuluje kurteczki, jest super!

Witam porankowo.

Kompletnie się nie wyspałam:no:ciągle mnie gdzieś coś boli, do tego gardło no a o 7 jak zwykle synuś wstał:baffled: Mąż dziś w pracy więc siedze sama:oo: yhhh

Życze Wam miłej niedzieli:tak:

Ja również witam się niedzielnie. U nas wczoraj wieczorkiem byli znajomi więc dzisiaj mam dzień tylko dla siebie, który spędzę na kończeniu poprawek w magisterce - normalnie już mi uszami wychodzi to wszystko, ale postanowiłam że już tego odwlekać nie będę i siądę raz a porządnie :)
Narazie piję sobie leciutką kawkę i jem ciacho od teściowej tak na miły początek dnia i na zmobilizowanie do pracy ;)
Miłej niedzieli życzę.

Hej!
Ale dzisiaj u mnie piękne słoneczko:-)trzeba będzie wybrać się gdzieś na spacerek:tak:a pozatym dzień wolny od pracy co u mnie zdaża się raz na dwa tygodnie i teściowie znowu zaprosili na obiadek także nie trzeba nic gotować he he!Oj jak się dziś wyspałam odrazu inny humorek:-)
cobra-ja też wyobrażałam sobie ciebie jako brunetke jak zobaczyłam avatar byłam w ciężkim szoku he he

Ostatnia edycja:
Witam w słoneczny niedzielny ranek:-):-)
Dziś po raz pierwszy maluszek miał czkawkę:szok:,już zapomniałam jakie to fajne uczucie:-D.
Wczoraj zrobiłam mięsko,ugotowałam buraczki na ćwikłę,marchewkę,przygotowałam ziemniaczki na kluski,no i upiekłam jabłecznik.Jestem z siebie dumna,bo ja z tych co zawsze wszystko na ostatnią chwile zostawiają,a tu taka niespodzianka:-D:-D.Teraz zjadłam śniadanko i zaraz biorę się za kluski śląskie na obiadek,bo o 13-ej ma już być szwagierka z mężem.Zmierzyłam sobie obwód brzuszka,mam 112cm,ciekawe ile będzie po kluskach,które uwielbiam:confused:.

mi_mi,nietka-gratuluję wizyt

cobra18-fajny prezent,na pewno przyda się jak już maluszek zacznie sam siedzieć

zdec-kuruj się kochana,żeby się dalej nie rozwinęło choróbsko.Zdrówka;-)

kreatorka-ja też ostatnio bym cały czas gębą ruszała,aż się boję co będzie dalej

Wszystkim życzę ciepłej i spokojnej niedzieli:-):-):-)

cześć kochane brzuchatki!

ja dziś chyba leżakuję z książką bo nic mi się nie chce robić.....ledwo się zmobilizowałam aby zrobić śniadanko...moja Milenka jednak tak się domagała jedzonką że prawie z brzucha chciała wyskoczyć...;-) teraz jest najedzona i nadal kopie w niewymowną.....;-)

Życzę wam pięknej i słonecznej niedzieli;-)

ps. ledwo zjadłam i już myślę co by tu skonsumować na drugie śniadanko- ciągle jestem głodna

reklama
Cześć dziewczynki!
Ja się fatalnie czuję, leci mi z oczu, z nosa, łeb pęka, gardło boli... eh.....
Piotrek znów od rana foch i to w stylu dojrzewającej nastolatki- obudził nas stwierdzeniem, że "nikt go nie lubi" i nawet się rozpłakał :szok:
hefi - owocnego dopracowywania magisterki, to już końcówka- dasz radę :tak:
cobra- będę powtarzać po dziewczynach- też sobie wyobrażałam Ciebie jako brunetkę :-D
madziaja-gratuluję pierwszej czkawki, pewnie niedługo będzie Ci ona uszami wychodzić :-D
karo- a co poczytujesz?

Milej niedzieli :-)

Do góry