reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Laski, iiwka coś strasznie namieszała na babyboom i została usunięta z forum, nie wiem dokładnie o co chodzi - spytałam.

Nie potrafię przywrócić tego co ona namieszała u nas ale jeszcze próbuję...

to nieźle, własnie widziałam że jest jako guest :angry::angry::angry::angry: to jak się nie da to chyba rzeczywiscie najlepiej założyć wątki jeszcze raz:angry::angry:

reklama
Gosiu, już poprosiłam o pomoc Admina. Ale pisze, że chyba się nie da więc jeśli mi to potwierdzi, to usunę te tematy i założymy je jeszcze raz od nowa :-)

cezsc dziewczyny.
ja sie z gilem do pasa odmeldowuje. myslalam, ze to tylko troche kataru, ale dzis mnie tak glowa lupie, ze ledwie co na oczy patrze.
na razie

Witam w klubie:(:(:(
Matko rano to było tylko gardło... a teraz gile, gile, gile i wszędzie tylko chusteczki, chusteczki, chusteczki:(

witam!
już po wizycie cała w skowronkach :) bąbelek waży 860 gram-rośnie prawidłowo, mamusia przytyła 5kg-rośnie prawidłowo :wink: .
Zuzia do wstydliwych nie należy :) chyba wyczula że tatuś patrzy i postanowiła udowodnić temu niedowiarkowi że jest małą kobietką :)

Gratuluję!! Ach Ci faceci niedowiarki, znam to z praktyki! Mój też jeszcze cały czas marzy że ptaszek doleci:)

No właśnie, ja nawet nie rozumiem kto to jest iiwka, i jakie ma prawo łączyć nasze wątki ???
No i jak to teraz odkręcić ???

Iwka to jest, a właściwie z tego co czytam był nasz moderator:-):-) W sumie rzeczywiście rzadko się odzywała, ale była bardzo chętna na to stanowisko;-)

Polecam się i pozdrawiam brzuchatki :tak:

PS. jeśli chodzi o iiwkę to poprosiła o usunięcie swojego konta.
Chyba taką samokrytykę złożyła ;-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny skad wy macie takie fajne zdjecia w miniaturkach?chodzi mi o Wasze podobizny,tez chce swoja miec,a za diabla nie wiem skad je sobie wytrzasnac

reklama
Do góry