reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

lenaDTR powalił mnie na łopatki ten rowerek!! świetny :-)
Agi78 spróbuj na zgagę zastosować migdały, podobno są rewelacyjne
gratuluję udanych wizyt, szczególnie Tobie cobra18, no i życzę powodzenia wszystkim dzisiaj.
Gryzka dzięki za informację o Calineczce, zaraz poszukam w necie ich strony internetowej. mieszkam tu od 3 miesięcy i kompletnie jestem niezorientowana co i gdzie można kupić.

piszecie o śniegu a u mnie cudowne słońce!
Kochany mąż kupił wczoraj ulubione ciastka :happy: idę spróbować czy nadal są takie dobre ;-)
miłego dnia!!!!

reklama
witam z ranna. u nas sloneczko, ale temperatura najwyzej 6 stopni, wiec nie ma sie czym chwalic. (w zeszlym tygdoniu bylo prawie 14 na sloneczku, ale bylo i sie zmylo...).

co do przesuwania terminow, to nie robcie sobie zbyt duzych nadziei. terminy sa przesuwane, a dzieci sa po prostu roznej wielkosci w zaleznosci od tego jacy byli rodzice jako dzidziusie, albo ile cukru albo coli palaszuje sie w ciazy. mnie w poprzedniej ciazy przesuneli termin o ponad 2 tygdonie. dziecko mialo byc taaakie duze ( i rzeczywiscie bylo, bo 4300g), ale przyszedl dokladnie jeden dzien po pierwszym wyznaczonym terminie, a nie po terminie przyspieszonym. ja bylam jako dzidzius tez duza i tlusta i tak we mnie poszedl moj synek. w nosie mial wszelkie wyliczane srednie. z tego co slyszalam od moich dziewczyn, to bardzo czesto sie tak zadarza. przesuwanie terminu na podstawie wielkosci dziecka, to takie troche srednio dokladne. przydaje sie glowie na to, zeby wczesnie przestac pracowac ;-)

Witam z rana:-).Niedawno się obudziłam, tzn listonosz dzwonkiem do drzwi. Przyszła paczka z ubrankami dla mojej Karolci:-). Przyznam się że to mój pierwszy zakup, wcześniej się bałam, ach te przesądy.

kurcze, juz Wisła wylała w Płocku, chyba Toruń nie uniknie lokalnych podtopień... po takiej zimie tego można było się zpodziewać

Gryzka, dzięki za cenną podpowiedz:-). My podobnie do Ciebie Yoshe w Warszawie tak na dobre mieszkamy od niedawna i nie mamy pojęcia gdzie tu można kupić, w przystępnej cenie potrzebne dla naszej Karolinki artykuły. Słyszałam że w Otwocku jest hurtownia i można tam kupić całą wyprawkę za nieduże pieniądze.
Takie piękne słoneczko świeci. Idę na spacer.
Odezwę się później. Miłego dnia wszystkim życzę!

Ewa jak łocko nacieszysz to pochwal sie na odp wątkuciuszkami;)) Przyznam ze długo wytrzymałaś z zakupami;))
ja też jeszcze nic nie kupiłam. jedyne co mamy to trochę ubranek od koleżanki po jej synku. jest przecież jeszcze mnóstwo czasu :)

EWA1981 dzięki za kolejną cenną informację. z Sulejówka do Otwocka jest blisko, więc przy okazji pewnie się wybierzemy.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
A ja dziś wyspana jakoś ostatnio odpukać w miare dobrze mi się śpi ale parze sobie wieczorkiem meliske może to od tego:tak:
krakowianko,gniesha-fajnie że się odzywacie miło wiedzieć jak się trzymacie:tak:

Witam i ja:-)
u mnie za oknem jakoś dziwnie niby słonko swieci ale tak jakoś ponuro. Ja spacerek mam już za sobą bo nabrałam dzisiaj ochoty na babke i musiałam iść po składniki:-) właśnie ją włożyłam do piekarnika i teraz czekam na efekty, troche sie boje bo to moja pierwsza babka, i nie wiem czy wyjdzie:no:, a teraz siedze podjadam lody i zastanawiam sie co tu zrobić na obiadek, żeby wszyscy byli zadowoleni:-)

reklama
ja też jeszcze nic nie kupiłam. jedyne co mamy to trochę ubranek od koleżanki po jej synku. jest przecież jeszcze mnóstwo czasu :)

EWA1981 dzięki za kolejną cenną informację. z Sulejówka do Otwocka jest blisko, więc przy okazji pewnie się wybierzemy.

Podziwiam;) Zgadza się, jest jeszcze czas ale ja wole byc juz przygotowana bo nie wiem czy w razie wu tfu tfu mój A by sobie poradził.Mam nauczke po poprzedniej ciazy zakonczonej w 35tyg.Myslałam ze duzo mam czasu ze zdąze i jak mnie chyciło nie miałam nic.Moja mama wszystkim się zajęła i kupiła co trzeba, ja miałam niepotrzebny stres.

Do góry