Witam brzuchatki
widzę, że wiele z was dzisiaj niewyspane:-(, ja jakoś nawet nieźle spałam, dzisiaj muszę się wybrać na jakieś zakupki bo jutro ćwiczenia w szkole rodzenia, wiec jakieś porzadne spodnie dresowe by się przydały
, moj mąz mnie dzisiaj zaskoczył, wyszedł po bułki a wrócil z pudełeczkiem ogromnych czerwonych truskawek
co prawda importowane, ale i tak pyszne
jak je zobaczył to nie mógł się oprzeć i kupił
i kto tu ma zachcianki:-):-)
cobra -brawo kochana, fajnie ze na dobrego lekarza trafiłas
AniaCh83 - pewnie widoki na usg niezapomniane, a co takiego ta lekarka powiedziała, że cię tak zdenerwowała?
kajdusia - super wieści
, Gosie sa fajnymi laskami;-), temat twojego ojca przemilcze
, no i czekamy na prezentację fortepianu
Agi78, Lencja - powodzenia na wizytach
krakowianka - piękny wiersz
, cieszę sie, ze powoli wraczasz do formy, a to chudniecie to pewnie ze stresu:-(
nadika - super wieści
Anik79 - super, ze z gardłem lepiej
athena83 - jak słysze, jak nas traktuja na wizytach z NFZ to mnie telepie, tyle kasy idzie a naszych wyplat
gniesha - dziękujemy, ze nas odwiedzas i piszesz na pewno to dla Ciebie trudne:-( jeżeli chodzi o to że latwiej zajśc w ciązę to prawda. Co prawda ja wcześnie straciłam swoją ciąże, ale u mnie tak było, że 3 sierpnia miałam zabieg a 6 wrzesnia doszlo do zaplodnienia
, stasznie się bałam na początku ze tak szybko no i rzeczywiscie były problemy , ale teraz na szczeście wszystko ok, trzymam za was kciuki i tez na pewno niedlugo będziesz nosiła pod sercem maleństwo