reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ewus kochana strasznie mi przykro że przez to przechodzisz:-(głęboko wierzę że życie wynagrodzi Ci wszystko:tak:będziesz mieć cudowne dzieci i mam nadzieje super faceta:-)a temu całemu "tatusiowi"(nie powinnam go tak nazywać) pozostanie tylko PUSTKA:dry:ale wtedy już♦ będzie za późno:no: ściskam Cie mocno i myślę cieplutko o Tobie

Dziewczyny mam wyniki glukozy:tak:znaczy koleżanka je ma ale już dzwoniła:tak:na czczo 81 a po obciążeniu po godzinie 128:tak::-) to chyba dobrze co??????????????? Norma niby do 140??? Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! jak się cieszę:-D

Teraz moge bez skrupułów zjeść batonika:zawstydzona/y::-D

reklama
Klementinka - wszystkiego najlepszego i miłego świetowania:-D:-D
ewus - na pewno na swojej drodze spotkasz cudowengo faceta, któy będzie kochał Ciebie i da szczęscie Tobie i Twoim chłopcom:tak::tak:
paula - ja też dzisaj piorę rzeczy dla małej, sa cudowne takie malutkie, tylko pracowanie tych maciupinek już nie takie przyjemne;-)
Gosia *** - no to super wynik:-D, batonik rozgrzeszony:-D

Patrzcie co nabyłam;)Jest piękny taki rażący;)

Załączniki

• Obraz..jpg
    Obraz..jpg
    29 KB · Wyświetleń: 56
Strasznie Wam zazdroszcze kiedy widze suwaczki z rocznicami...kiedy piszecie o swoim mężach...dobrych czy złych ale mężach...A ja choć tak bardzo tego zawsze chciałam nie mam tego...Zawsze chciałam byc dobra żoną która da dzieci i poświęci sie domow i rodzinie...to tak boli że aż łzy same mi lecą...Trzeba miec naprawde wiele siły żeby powiedziec sobie dam rady sama...bo to nie jest takie proste...Kiedy ma się na kim połozyć głowe zycie jest o wiele łatwiejsze...niż borykanie sie w pojedynkę ze wszystkimi problemami świata...Aj to tak boli, że nie wytrzymałam i rycze jak beksa...ale piszę to dlatego żebyście doceniły wszystkie to co macie...bo inni choć tak bardzo tego pragną nie maja tak wiele...
I tak boli że aż w środku ściska...Przepraszam nie wiem co mnie naszło żeby to wszystko pisać...teraz nie moge się uspokoić i przestać płakać....
Ewus każda z nas ma inne problemy, a życie nie zawsze wydaje się nam sprawiedliwe, jednak ja wierzę że we wszystkim co nas spotyka jest jakiś zamysł Boży, że Bóg wie na co nas stać i nie doświadczy nas ponad to co możemy unieść.
Ja mam teraz kochającego męża, jesteśmy razem od ośmiu lat, codziennie staram się doceniać to że jest. Z powodu różnych moich problemów ginekologicznych, nasze dziecko jest jak cud, cud wymodlony. Mamy wiele różnych problemów, ale jesteśmy z nimi razem, wiem że tego właśnie ci brakuje.
Ale piszę to dlatego, że nie zawsze było tak różowo. To jest mój drugi mąż. Pierwszy niestety nie dorósł do życia, były tylko słowa, a robił coś zupełnie innego, przez niego straciłam kiedyś dziecko - teraz po latach ból już dawno minął, ale wtedy moje dni wypełniał tylko smutek.
Ewus, na pewno nie jest ci łatwo i przed tobą wielkie wyzwanie, ale wierzę że dasz radę. Mam nadzieję że znajdziesz na początek pomocną dłoń wśród rodziny i przyjaciół. I wiem że przyjdzie taki dzień że oprócz twoich wspaniałych synków będziesz miała również oparcie w kochającym męskim ramieniu, i tego z całego serca ci życzę.

I ja równierz już po obiadku i popołudniowej drzemce:-)poszłam spać razem z córcią jak wróciła z przedszkola:tak:
ewus-tego kwiatu jest pół światu zobaczysz że znajdziesz kogoś kto będzie zasługiwał na ciebie i twoich synków:tak:Jak mi kiedyś tak mówili to i tak nie wierzyłam że kogoś znajde i męczyłam się ze swoim byłym 10lat ale przyszedł czas że znalazłam swojego obecnego męża a teraz tamten pluje sobie w brode że stracił żone i córcie a teraz ładnych pare lat jest sam i niema nikogo a ja jestem wreszcie szczęśliwa:-)

No no lena niezły sprzęcior!!!

Ostatnia edycja:
ewus jesteś mądrą kobietą. Jeszcze znajdziesz swoje szczęście, które pokocha również Twoje maluchy:-) Ich ojciec może kiedyś dorośnie, ale wtedy już będzie za późno.
lena rozbawiłaś mnie tym rowerkiem!!:-D:-D:-D Jeszcze się mała nie urodziła, a już ma rowerek:-D:-D:-D:-D

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedz z sprawie tego spojenia łonowego, tak podejrzewałam że to tam ale lepiej się upewnić :-) Tyle że teraz to wygląda na to iż to nie spojenie mi dokucza, zresztą jeśli do wizyty nie przejdzie to pokaże lekarzowi gdzie boli na razie nie będę się martwić będę się jeszcze bardziej obijać bo tylko podczas chodzenia boli :-)

Ja właśnie pochłonęłam cały talerz wątróbki w sosie musztardowym :-) pycha
W zasadzie to mój mąż miał na nią ochotę ale wystarczyło że zjadłam kawałek kompletnie bez entuzjazmu i trzeba było dokładki :-D

Do góry