reklama
natucha11
Fanka BB :)
szukam co to jest to gsd to mi wyskakuje jakies seminarium duchowne :-):-)
ale własnei chyba gsd to wielkosc zarodka, a to drugie 4,5 to wielkosc pecherzyka, i jak juz pisalam moj suwaczek pokazuje zle jerstem w 6 tc, za 2 tg mam wizyte u lekarza moze pomylil sie co do daty porodu , albo nie wiem, ale nawet usg wykazuje ze to 6 tc a usg mialam robione wczoraj jeszcze jak bylam w szpitalu
Gosia zdrowka zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale własnei chyba gsd to wielkosc zarodka, a to drugie 4,5 to wielkosc pecherzyka, i jak juz pisalam moj suwaczek pokazuje zle jerstem w 6 tc, za 2 tg mam wizyte u lekarza moze pomylil sie co do daty porodu , albo nie wiem, ale nawet usg wykazuje ze to 6 tc a usg mialam robione wczoraj jeszcze jak bylam w szpitalu
Gosia zdrowka zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
A ja oglądam Sam sama na Mini mini z moim dzieckiem ;-)
Gosia***- zdrówka, nie daj się!
Karina78- ja właśnie dziś skończyłam drugie opakowanie duphastonu, jutro mam wizytę, ciekawe, czy przypisze mi trzecie... A jak w szkole zareagowali na zwolnienie? Ja mam zamiar pracować do końca, no chyba, że będę się czuć fatalnie...ale wiem, że zrobiłabym w szkole zwolnieniem dużo zamieszania- szybkie znalezienie zastępstwa itp...Widzę, że jesteś z mojego województwa, mieszkasz blisko Bydgoszczy? A jak przyszli dziadkowie? Pewnie szczęśliwi :-)
Kartoteks- bliźniaki! waw, super, życzę, żeby się potwierdziło!
Jeśli chodzi o mnie to cieple mleko NIE, właśnie próbowałam
Gosia***- zdrówka, nie daj się!
Karina78- ja właśnie dziś skończyłam drugie opakowanie duphastonu, jutro mam wizytę, ciekawe, czy przypisze mi trzecie... A jak w szkole zareagowali na zwolnienie? Ja mam zamiar pracować do końca, no chyba, że będę się czuć fatalnie...ale wiem, że zrobiłabym w szkole zwolnieniem dużo zamieszania- szybkie znalezienie zastępstwa itp...Widzę, że jesteś z mojego województwa, mieszkasz blisko Bydgoszczy? A jak przyszli dziadkowie? Pewnie szczęśliwi :-)
Kartoteks- bliźniaki! waw, super, życzę, żeby się potwierdziło!
Jeśli chodzi o mnie to cieple mleko NIE, właśnie próbowałam
vanilka: Z tego co wiem od przyjaciolki to w UK podobnie jak w Holandii ...czyli zupelnie inaczej niz w Polsce
Widze ze mieszkasz w Northhampton, sporo moich znajomych tam mieszka usciskaj ich
Jak ICH znam to usciskam napewno hiihi
Kurdcze,a ja zawsze chcialam mieszkac w Holandi
Gosia zdroweczka :-)
Kartoteks nie mow ,ze blizniaki bedziecie mieli :-)
gratulacje podwojne
reklama
Gosia***
Fanka BB :)
Gratuluję wszystkich dobrych wiadomości o jakich tu czytam
Kartoteks wow bliźniaki??? ale fajnie...czerwcóweczki miałyby swoje prywatne bliźniaki hihi życzę żeby się sprawdziło, bo chyba chciałaś?
A ja zrobiłam sobie herbatkę z cytryną i zmykam pod kocykDziękuję za życzenia zdrówka- Kochane jesteście
Kartoteks wow bliźniaki??? ale fajnie...czerwcóweczki miałyby swoje prywatne bliźniaki hihi życzę żeby się sprawdziło, bo chyba chciałaś?
A ja zrobiłam sobie herbatkę z cytryną i zmykam pod kocykDziękuję za życzenia zdrówka- Kochane jesteście