reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej kobitki :-) tak sobie siedzę i się nudzę w tv jak zwykle nic niema :-)

Co porabiacie w ten wieczór???

Potwierdzam że to ciepłe mleko przed wyjściem z łóżka działa :-) mdłości dzisiaj jakby mniejsze :-)

Ostatnia edycja:
witam
ja juz po 1-ej wizycie !! trwala 1.5 godziny i milion pytan zadawala pani itd,bardzo dziwna wizyta ja pierwsza ciaze mialam w Pl prowadzona wiec jak mialam watpliwosci to pytalam tutaj panie polozne niewidza zadnych problemow.....nawet jak pewnie sa, ale coz do Pl nie da sie jezdzic co misiac wiec musze im zaufac ,nastepna wizyte mam 01.12 dopiero wiec mnostwo czasu w miedzyczasie tylko badania krwi i nic wiecej.oK 20 tyg mam skierowanie na echo jakies do szpitala i to narazie tyle.
MOJE MALENSTWO MA JUZ 2.87 CM !!:tak::-D:-)

witam
ja juz po 1-ej wizycie !! trwala 1.5 godziny i milion pytan zadawala pani itd,bardzo dziwna wizyta ja pierwsza ciaze mialam w Pl prowadzona wiec jak mialam watpliwosci to pytalam tutaj panie polozne niewidza zadnych problemow.....nawet jak pewnie sa, ale coz do Pl nie da sie jezdzic co misiac wiec musze im zaufac ,nastepna wizyte mam 01.12 dopiero wiec mnostwo czasu w miedzyczasie tylko badania krwi i nic wiecej.oK 20 tyg mam skierowanie na echo jakies do szpitala i to narazie tyle.
MOJE MALENSTWO MA JUZ 2.87 CM !!:tak::-D:-)

Super że wszystko ok :-)
Wydaje mi się że skoro mówią iż wszystko ok to ok :-)
Fajne uczucie wiedzieć jakiej wielkości jest maluch nie, to takie namacalne :-)

teraz na karcie wypisu ze szpitala zobaczylam ze mam napisane tak : GSD 13 mm YS 4,5 mm i o co chodzi

???? :-)

Ostatnia edycja:
Może 4,5 mm to wymiary malucha :-) wydaje mi się bowiem że 13 mm na 4 tydzień to raczej pęcherzyk może być. To jednak tylko moje gdybania bo się nie znam przecież :-)

Nie, no nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego, co napisałyście.
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie. Miałam usg. Widać kropkę :-) Następną wizytę mam dopiero za miesiąc, 24 listopada.
Dostałam również zwolnienie. Pracuję w szkole i lekarz stwierdził, że biorąc pod uwagę mój wiek, oraz to, że staraliśmy się ponad 2 lata a zaszliśmy dopiero po laparoskopii, nie ma co ryzykować i lepiej iść na L4. No więc od dziś jestem na zwolnieniu. Gin przypisał mi też duphaston tak profilaktycznie.
Ja na razie nie mam żadnych dolegliwości oprócz senności :-)
Acha, no i dziś powiedzieliśmy przyszłym dziadkom :-)

reklama
Do góry