reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Jak dla mnie to ma być lekarz, nie ważne czy prywatny czy na NFZ.
Lekarz to lekarza. Chociaż dla mnie ogromna różnica, ten na NFZ to się u mnie nie nazywa lekarz tylko bałwan!!!

AniaCh83 ja piję kawę:tak:odkąd mdłości trochę mi przeszły:laugh2:przed ciążą pijałam dość sporo, bo taki ze mnie trochę nałogowiec...:sorry:w poprzednich ciążach też pilam. Jakaś nieprzytomna jestem bez kawy:eek:myślę że dla dzidzi lepiej troszkę kawy niż mama nieprzytomna hihi:-D

liliti z tego co ja wiem (a wiem od pani z urzędu) nie ma znaczenia czy chodzi się prywatnie czy na NFZ:tak: byle byc pod opieką lekarza od conajmniej 10 tyg. Zaświadczenie wypisuje lekarz na swoim druku, lub jeśli takiego nie posiada, to można pobrać druki z urzędu:-)

wczoraj bylam na 1 wizycie w szpitalu,niestety czulam sie psychicznie strasznie przygnebiona i nie mialam sily Wam pisac.Otoz wyniki nie sa zbyt dobre i na dzien dzisiejszy cesarke mam zarezerwowana na 34 tydzien ciazy!jestem strasznie zalamana i przygnebiona,wiem ze to moja 3 cesarka ale strasznie martwie sie o malenka:-(chce wierzyc w cuda i wierze ze wyniki poprawia sie na tyle zeby urodzila sie chociaz 3 tygodnie pozniej.Nietety takze nie zrobili mi USG i musze czekac do 24.11 zeby zoaczyc moje malenstwo:tak:

pati1159 będzie dobrze.Strasznie szybko lekarze Ci powiedzieli kiedy urodzisz.:szok: Ale kochana spokojnie jeżeli będą wiedzieć że urodzisz wcześniej to będą też przygotowywać do tego maluszka, więc na pewno wszystko musi być w porządku. Trzeba być dobrej myśli i pamiętaj przede wszystkim się nie denerwować.

pati1159 będzie dobrze.Strasznie szybko lekarze Ci powiedzieli kiedy urodzisz.:szok: Ale kochana spokojnie jeżeli będą wiedzieć że urodzisz wcześniej to będą też przygotowywać do tego maluszka, więc na pewno wszystko musi być w porządku. Trzeba być dobrej myśli i pamiętaj przede wszystkim się nie denerwować.

dziekuje bardzo za wsparcie,najbardziej przeraza mnie mysl ze jestem tu sama tzn nie mam zadnej rodziny do pomocy,wszyscy mieszkaja w Polsce:-(

pati1159 spokojnie:tak:skoro lekarze przygotują się na to że dzidzia przyjdzie na świat wcześniej to napewno będzie ok:-) Do terminu porodu może się jeszcze sporo zmienić. Głowa do góry!!! A niedawno moja kuzynka urodzila w 34 tygodniu córkę(odeszły jej wody) i wszystko było ok:tak:mała nawet w inkubatorze nie musiala leżeć, chociaż ją wkladali, żeby było jej cieplej:-DNapewno będzie ok

reklama
pati1159 spokojnie:tak:skoro lekarze przygotują się na to że dzidzia przyjdzie na świat wcześniej to napewno będzie ok:-) Do terminu porodu może się jeszcze sporo zmienić. Głowa do góry!!! A niedawno moja kuzynka urodzila w 34 tygodniu córkę(odeszły jej wody) i wszystko było ok:tak:mała nawet w inkubatorze nie musiala leżeć, chociaż ją wkladali, żeby było jej cieplej:-DNapewno będzie ok

Ja też urodziłam synka w 34 tyg dostal 10punktów i odrazu był przymnie co odziwo ze szpitala wyszłam juz po trzech dobach :szok:

Do góry