C
cobra18
Gość
ewus2090 gratuluje) kubus,bardzo ladne imie polozenie dowolne,to prawie tak jak blizej nieokreslone brzmi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem po wizycie:-)
oświadczam wszem i wobec że zasilam nieliczne grono czerwcoeych ptaszeczkówNiespodzianka wyjaśniona
Będą dwa chłopaczki Jestem bardzo szczęśliwa :-)Są bardzo ruchliwi i zdrowi:-)
Jeden jest więkrzy-Kubuś:-) i waży 474g
A mniejszy prawdopodobnie będzie Szymonkiem:-) i waży430g
czyli jak na bliźnięta bardzo ładnie mi rosną:-) Jestem z nich dumna Wymiary maja prawidłowe i wszystkie narządy są prawidłowe.Leżą jak sobie chcą...tzn jeden poprzecznie a drugi nawet ciężko określic jak (mam wpisane położenie: dowolne) łożysko:ściana tylna(nie wiem co to znaczy aleok..)
Mają śliczne buźki a usg robiła mi z godzinę bo tak sie kręciły Ale jest pewna ze będą dwa ptaszeczki Całe szczęście nie zdążyłam nakupić różowych ubranek
Przepraszam ale dopiero teraz biorę się za czytanie tego co napisałyście,musiałam najpierw się pochwalić swoim dorobkiem
meganne
Synuś Mateusz
Godzina Porodu -> ????
Waga -> 5260g
Długość -> 56cm
Rodzaj Porodu -> sn
Tydzień Ciąży -> ????
Punkty Apgar -> 9
Pierwsze Dziecko
i co wy na tą wagę? to lutuweczka