reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
gniesha Twój post tak bardzo mnie rozczulił :-( rozumiem Twój ból ,nie wyobrazam sobie takiej pustki jaką masz w sercu bo sama jestem tak przywiazana emocjonanie do mojego Maleństwa ze trudno mi nawet myśleć ze miało by jej nie byc w moim brzuszku..............mówią ze czas leczy rany, ale tylko Matka wie jak taka rana długo może sie goić........byłaś mamą Stasia od jego poczęcia do oststniego oddechy to najważniejsze, szkoda jednak ze los wyznaczył Wam tak króciutki wspólny czas......... życze by Bóg starał sie to jakos Wam wynagrodzić !

ewuś gratulue udanej wizyty i podwójnego szczescia, niech rosną zdrowo.

ja dzis w nocy od 3 znów nie spaam, zaczynam cierpiec na bezsennosc chyba, leze przez dwie godz i nie moge zasnac a rano jestem nieprzytomna :wściekła/y:
miłego wekendu, ja mam wykłady i egzamin, nie wiem jak wysiedze na twardych krzeslach:wściekła/y: juz mnie krzyż boli :wściekła/y:

Jestem po wizycie:-)
oświadczam wszem i wobec że zasilam nieliczne grono czerwcoeych ptaszeczków:-DNiespodzianka wyjaśniona:-D
Będą dwa chłopaczki:laugh2: Jestem bardzo szczęśliwa :-)Są bardzo ruchliwi i zdrowi:tak::-)
Jeden jest więkrzy-Kubuś:-) i waży 474g
A mniejszy prawdopodobnie będzie Szymonkiem:-) i waży430g
czyli jak na bliźnięta bardzo ładnie mi rosną:-) Jestem z nich dumna:-D Wymiary maja prawidłowe i wszystkie narządy są prawidłowe.Leżą jak sobie chcą...tzn jeden poprzecznie a drugi nawet ciężko określic jak:-D (mam wpisane położenie: dowolne:-D) łożysko:ściana tylna(nie wiem co to znaczy aleok..)
Mają śliczne buźki a usg robiła mi z godzinę bo tak sie kręciły:-D Ale jest pewna ze będą dwa ptaszeczki:-D Całe szczęście nie zdążyłam nakupić różowych ubranek:-D:tak:

Przepraszam ale dopiero teraz biorę się za czytanie tego co napisałyście,musiałam najpierw się pochwalić swoim dorobkiem:-D

gratuluje dwóch zdrowych chłopaczków
napewno bedziesz teraz spokojniejsza :tak:

gniesia powiem tylko że bardzo ale to bardzo Ci współczuje... czytając Twojego posta łzy same cisnęły się do oczu. Życze aby zaświeciło Ci w duszy śwatełko wiary i nadziei, aby jak najszybciej wyrwało Cie z tego stanu w jakim jesteś. Aby wasz Staś czuwał nad wami... To wszystko takie świerze ale musisz byc silna!!!

ewuś gratuluje ci podwójnego zdrowego szczęścia tylko uważaj bo kubusie to straszne rozrabiaki, mam takiego w domu i powiem że bardzo ciężko go okiełznać;-)

Kochane czerwcówki ostatnio rzadko do was zaglądam bo dużo się dzieje u nas, jesteśmy w trakcie załatwiania kredytu na mieszkanie i strasznie nas zaobsorbowały wszystkie załatwienia z tym związane.. Aczkolwiek wszystkim Wam mocno kibicuje i pozdrawiam serdecznie

gniesha jestem z Tobą i ze Stasiem:(
Ewuś tak bardzo się cieszę z dobrych wiadomości-2 wentylki super!!!
A ja lecę na wizytę bo Gaja daje we znaki, że się spoźnimy;)

izia_tcz - no i moze nawet lepiej. dobrze,ze w czas zmienilas lekarza,a teeaz zrobia Ci wszystkie badania. 3mam kcuki,ze wszystko bedzie dobrze.

Olimpia72 - ciesze sie,ze wszystko ok, teraz odezwij sie po kolejnej wizycie... czekamy...

paulka82 - gratuluje dorodnej dziewuszki :tak: Super,ze wyniki ksiazkowe :) Ja na szczescie wyleczylam wszystkie zeby i polakierowalam juz w grudniu.

dziumdzia84 - no wlasnie. ja tez nie mialam zadnego badania gin.ale za ok 2tyg wynieram sie do polskiego gin to porosze o zobadanie,a pozniej to dopiero w maju,jak pojade do Pl, bo ja tutaj nie rodze. Pozytywne opinie o porodach w uk slyszlaam tylko od dziewczyn,ktroe wsszytko mialy zupelnie w porzadku, jakiekolwiek komplikacje to tragiczne przezycia. i te ich odlysanie do domu,po odejsciu wod, trzymanie na sile zeby urodzic naturlanie, nawet jak cos nie tak z dzieckiem... o nie. Jade do Pl. :tak:
:rolleyes: meganne :rolleyes:

Synuś Mateusz
Godzina Porodu -> ????
Waga -> 5260g
Długość -> 56cm
Rodzaj Porodu -> sn
Tydzień Ciąży -> ????
Punkty Apgar -> 9
Pierwsze Dziecko
i co wy na tą wagę?:-D to lutuweczka

Oh my god!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok:

ewus2090 - no,no gratuluje zdrowych chlopaczkow. Fajnie mimo,ze wolalas parke:tak: Najwazniejsze,ze zdrowi. Normalnie,nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ja sie ciesze z takich dorbych wiadomosci,az humor mi sie porpawia od razu!! ;

gniesha - strasznie mi smutno. Moge sie domyslac tylko co czujesz,ale mysle,ze moja rekacja bylaby podobna. w kryzysowych sytuacjach tez nie jestem zdolna do niczego. Slonko jednak musi kiedys zaswiecic, przychodzi po kazdej burzy.. Bog Wam to wynagrodzi. Musisz byc silna.

lenaDTR - daj zanczka jak tam, co lekarz powiedzial. Mnie tez czesto pobolewa brzuch, czasem to tak wlasnie ja na okres,ale jak nie mam zadnych innych niepokojacych objawow to mysle,ze nie jest zle. Czekam z niecierpliwoscia,aaa Gaja to sliczne imie!!

ewus2090 Cytat:
Napisał cobra18
wlasnie sobie uswiadomilam ze ostatnio o lekarza bylam w 14tc;/

Ktos tu chce w pi***ol dostać:wściekła/y: Do lekarza odmaszerowac i to w trybie natychmaistowym!!!!A jak doktor to konował to zmieniaj i to szybko:crazy:

nie bije sie kobiet w ciazy :tak:;p

reklama
Witajcie Czerwcóweczki;-)
U nas dziś super pogoda,jak dla mnie może już tak zostać.Dziś wieczorem idziemy z M na Ani Mru Mru,bo w niedzielę miał urodzinki i kupiłam w prezencie.Muszę się trochę pośmiać i wyluzować,bo ostatnie wiadomości mnie bardzo zdołowały.

liliti-bardzo się cieszę,że operacja taty się udała i czuje się lepiej

paulka82,olimpia72-gratuluję udanych wizyt i tego,że płeć się nie zmieniła
Gryzka-gratuluję synusia

ewela28-ja osobiście mam materacyk po Gusi piankowo kokosowy,który sobie bardzo chwalę

badaicka-nie przejmuj się tą wielkością dzidzi,bo już nie raz dziewczyny pisały,że lekarz na usg mówił jakiś wymiar,a po porodzie okazywało się,że dzidzia ma zupełnie inny.To komputer na podstawie pomiarów podaje przybliżoną wagę,a to tylko maszyna.

krakowianko,gniesha-cieszę się,że odezwałyście się do nas.Domyślam się tylko jak wiele musiało Was to kosztować.To co przeszłyście było koszmarem.Wasza postawa i to że byłyście do końca ze swoimi Aniołkami świadczy tylko o tym jakimi wspaniałymi i kochającymi jesteście matkami i dzielnymi kobietami.One zawsze pozostaną w waszych sercach.
STAŚ
[*]
JAGÓDKA
[*]

gosiagro-oby twój mąż już nie musiał się męczyć i te chemie wystarczyły do jego wyleczenia

ewus2090-wspaniale,dwóch chłopaków,ciekawe czy będą do siebie podobni?

Ostatnia edycja:
Do góry