reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ita85 samo to jakos wyszlo.zaczelo sie od tego ze nie wysyla mnie na zadne badania, krzyczy na mnie, bierze kase za to ze zwazy mnie i stwierdzi ktory to tydzien ciazy, jakis uraz mam przez niego.chetnie pojde,ale do kogos innego..

dziewczyny nie musicie dziekowac. i tak bym poszla porzegnac sie z Jagodka.

reklama
Witajcie w ten wiosenno-zimowy poranek:)Ja dzisiaj nie poszłam do pracy:(Idę do lekarza, bo brzuch mnie boli i nie wiem co jest:(Nie mam go twardego a boli jakbym miała dostać okres;(Myślicie, że to coś poważnego??:-(

Witajcie w ten wiosenno-zimowy poranek:)Ja dzisiaj nie poszłam do pracy:(Idę do lekarza, bo brzuch mnie boli i nie wiem co jest:(Nie mam go twardego a boli jakbym miała dostać okres;(Myślicie, że to coś poważnego??:-(

Mnie też bolał w zeszłym tygodniu. Ale najprawdopodobniej dlatego że mała się tak ułożyła, że we wszystko mnie kopała.
Ale najlepiej to sprawdzić, ponoć bólu brzucha w ciąży nie można lekceważyć.

Dzień dobry :-D ale ja sie nie wyspałam, juz dostaję powoli ostrego wkurzenia na to, że nie mogę spać :angry: wstałam o 3 i do 6 już nie usnęłam :crazy: dopiero potem udało mi sie na dwie h jeszcze przysnąć, ale niestety na dłuzej się nei zapowiada, bo sąsiedzi mają remont i od 8 słyszę tylko pukanie młotkiem i wiercenia :angry:

gosiagro
- super, że macie już pozytywne nastaiwnei! To połowa sukcesu :tak: będzie dobrze
paulka - gratuluję udanej wizyty :-D

Dziekuje dziwczyny:tak: ja tez bardzo się cieszę, że mąż wraca, co w domku to w domku:) byłam mu zrobic zakupki, bo w szpitalu w ogole nie dawali warzyw i mowi, że dzisaj schrupie salate jak królik:rofl2::rofl2:

ita85 - tak, chemioterapia i radioterapia byla jako jeden oddział, dlatego lekarze profilkatycznie odradzili odwiedziny, ponieważ jednak te wszystkie opary, fale sie unosza, przy chemioterapii nie ma takiego zagrozenia, przy radioterappi jest wieksze, a ze to jeden oddzial wiec wolelismy nie ryzykować, jedynie wczoraj na chwile bylam na korytarzupoza oddziałem, ale był osłabiony, wiec za długo nie posiedzialam
karo - zapowiada się miły dzien:tak:
cobra18 - ja też dziekuje pięknie za osobiste pozegnanie od nas Jagódki:tak:
lenaDTR-- moze mała się tak ułożyla, ale pewnie lepiej sprawdzić, trzymam kciuki, daj znać po wizycie

Mnie też bolał w zeszłym tygodniu. Ale najprawdopodobniej dlatego że mała się tak ułożyła, że we wszystko mnie kopała.
Ale najlepiej to sprawdzić, ponoć bólu brzucha w ciąży nie można lekceważyć.
Kurde no właśnie bo to nie taki ból, jak mała kopie tylko taki bardziej ostry:(Boję się, że coś jest nie tak:(Akurat mam też wizytę dlatego nie szłam na ostry dyżur:(

Witajcie dziewczyny

Ja wstałam i juz kubeczek kawy z mlekiem wypity ;-) i mowicie o tym ciagłym głodzie - to jest okropne,ale ostatnio kupilam w markecie taki zestaw salat róznych w opakowaniu i do tego ogorek,rzeodkiewka i sos vinegrette i pycha to jadłam jak czułam głod. Nawet wam powiem,ze nie jem zadncyh fast-foodów :confused2: a waga i tak do góry leci,masakra. Ale w pierwszej ciazy to przytyłam 30kg:szok:,teraz tak nie chce, moze stad te lęki.

Ja np. miewam bardzo silne bole watroby teraz w ciazy,ale moj gin mowil,ze to tak moze byc i w sumie badal ja i wychaczył jakies tam torbiele,ale powiedzial,ze po ciazy znikna.

reklama
gosiagro- już od teraz musi być dobrze, :-)

zdec
- ja też mam wizyty co 4tyg, następną mam 25 marca, czyli w 29tyg, ale wczoraj mi powiedział,ze już potem wizyta co 2tyg, po 36tyg co tydzień, no i kolejne USG ok 32tyg, a potem przed samym porodem, wiec myślę,ze Ty wcale nie chodzisz za rzadko, ja mam o tyle dobrze,ze mam super lekarza,mam jego numer prywatny i służbowy na komórkę i do domu, więc między wizytami bez problemu mogę do niego dzwonić

cobra-
no ale Ciebie to trzeba ochrzanić. Marsz do lekarza.

lena- masz rację, lepiej iść o jeden raz za dużo niż o jeden za mało i potem żałować, czekamy na wieści

Do góry