reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Paulka, nie da się połączyć tych grup, pytałam administratora. Grupy społecznościowe rządzą się innymi prawami. Tak samo jak nie da się jako moderator edytować czyjegoś posta w grupie. Myślałam, że jak "sprzedam" ci moderowanie, to bedziesz mogła edytować listę - nic z tego. Ja uzupełniłam listę zgodnie z danymi na otwartym, sprawdźcie kto już nie zagląda, kto jest niekompletny.

w takim razie potraktujmy tą grupę, którą ja stworzyłam jako jednorazową, na okoliczność tego co się działo i zostańmy przy grupie, którą Ty prowadzisz tak będzie najlepiej, bo tam jest dużo więcej informacji, no i oczywiście zaglądaj do Nas jak najczęściej:-):tak: zawsze fajnie poczytać, co się u Ciebie dzieje

reklama
Witam sie z rana:-)
Gratuluje udanych wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
U mnie zapowiada się kolejny piękny i słoneczny dzień:tak: Byłam wczoraj w bibliotece i wypożyczyłam sobie Zmierzch. Więc dzisiaj pewnie zamiast poprasować tą stertę prania będe czytała:tak:

Ja tez się melduje po wizycie i jestem mega szczęśliwa, bo moja córeczka jest nadal dziewczynką i Pan Doktor stwierdził,ze pierwszy raz tak ładnie pozowała do USG, a jak na złość zepsuła się drukarka i zdjęcia nie mam, ale najważniejsze,że sama wszystko widziałam:-)

Gratuluje :-) Będziesz miała ładną parkę w domu :-)

U mnie pułki co brak słoneczka, ale może jeszcze zaświeci :-)

Dobra ja uciekam w końcu coś zrobić, zajrzę później zobaczyć jak się rozpisałyście przed weekendem :-)

Witam po dłuższej nieobecnośći,
dzisiaj humor zdecydowanie lepszy niż w tygodniu, bo mąż dzisiaj wychodzi ze szpitala:-D Latwo nie było czul się źle fizycznie i psychicznie po tej chemii a ja nie mogłam się z nim widywać jedynie wczoraj byłam na chwilkę, no ale dzisiaj po południu juz będziemy razem:-) Jeszcze za dwa tygdnie znowu pójdzie na 5 dni na kolejną sesję, jeżeli po niej wyniki będą dobre to narazie będzie to koniec, i tego się trzymamy:tak::tak:
Dziekuje Wam kochane za wszelkie słowa otuchy, mam nadzieję, ze u was wszystko ok i z góry przepraszam, że nikomu nic nie odpisuje, teraz postaram się być na bieżaco:tak:
Majeczka ma się dobrze i w brzuszku buszuje:-D, więc tak jakoś było mi łatwiej jak sama siedziałam w domu a ona dodawała mi otuchy swoimi kopniaczkami:-D
Wczoraj byłam zrobić glukozę 50 g, ale szczerze wam powiem, że nie było to aż takie straszne i bez cytrynki też się udalo, no ale ja lubie słodkie, wiec moze dlatego:rofl2:.Wynik po godzinie mialam 144 i się zmartwiłam, ale dzwonilam do mojego gina i powiedzial, że tylko nieznacznie przekracza normę i zebym się nie martwiła;-), ale tak swoja drogą myśle, że przydalo by się mniej słodkiego jesc:no:
Miłego dnia życzę wszystkim:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam,
Olimpia i paulka gratuluję wam dobrych wiadomości z wizyt:-):-) Bardzo się cieszę że wszystko jest w porządku, już nie mogę się doczekać mojej wizyty, ale do niej jeszcze z 3tygodnie.
I tak się zastanawiam, czy ja nie chodzę na te wizyty za rzadko? Lekarz mi mówi żebym przychodziła co cztery tygodnie.
Uciekam po pieczywo do sklepu i coś słodkiego:-) Bo normalnie nie ma co jeść, a goście się zapowiedzieli dzisiaj:tak:

Gosiago - świetne wieści z rana! Bardzo się cieszę,oby tak dalej!

Ja coś dziś chyba lewą nogą wstałam nic a nic nie mam humoru i nie wiem czemu... Wczoraj było zupełnie inaczej... Może wybiorę się na spacerek, to mi przejdzie...:baffled:

Witajcie z rana!
Niewiem co ja mam jak zjem rano śniadanie albo póżniej obiad musze się położyć na jakieś 10m żeby się ułożyło bo jakoś tak mi słabo i mało chyba miejsca w żołądku się robi bo coraz mniej moge zjeść:tak:
paulka-dobrze że wizyta udana i że mała sobie rośnie!

Ja do tej pory miałam wizyty co4tyg a teraz kazał mi przyjść za3 może dlatego że chce tą szyjke zmierzyć albo dlatego że wziełam zwolnienie(oczywiście i tak dalej pracuje)to teraz będzie co 3

reklama
Do góry