reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ja przepraszam bardzo a ze mną to juz sie nie witasz tak??!!:-D:-D:-D:-D
EDIT: Trzypaczki tez witam serdecznie!!!!;-);-);-)

Olimpia, ja także robię chleb sama, ale słuzy mi do tego maszyna do chleba. Polecam ją naprawdę każdemu - wstawienie składników zajmuje jakieś 3 minuty a po trzech godzinach mamy gotowy przepyszny chlebek, jaki ttylko sobie wymyslimy :-)

reklama
ewus ja często czytam o Twoich kulinarnych wyrobach i się zastanawiam jak Ci się chce to wszystko robić, bo z tego co tu widzę to często coś pichcisz:-)
Ja ledwo znajduję motywację żeby mężowi obiad zrobić;-)

wiedzmo tez tak słyszałam ,ze te maszyny rewelka.Kiedyś moze się dorobie póki co pieke ten mój.Mieszanie składników 2 min pieczenie 1h;))) Tez wiedzmo polecam dla urozmaicenia:-)

Ja na wysokości pempka mam 96 cm po sporym obiedzie i prawie litrze coli.
Elizka słyszałam że w Mogielnicy jest dobry gin na NFZ i mają nowy sprzęt do USG. Ja oprócz tego że prywatnie chodze do Pietrzaka do rójca to na NFZ zaczełam chodzić do Pniew tam jest Modzelewski (ordynATOR Z gRÓJCA) ale raczej kiepsko tam jest choć o USG się wykłuciłam i teraz też mam zamiar we wtorek chcieć USG.

Co do depilacji to nie mam problemu bo używam kremu i wszystko jest łatwe i przyjemnie...zresztą chyba zaraz pójde się wydepilować i na dole i nogi.

[*] dla Jagódki

eeeeee nie no ja na czczo mierzyłam:-D:szok: po obiedzie to nawet nie próbuję:-D:-D:-D:-D

koriander córci się podpytałam i mówi mi ze oni czesto robią zakupy w jakimś miasteczku obok (ZANDAM-jakoś tak)pl sklep i duuuuuzzzzooooo taniej jest niz u tych w amsterdamie,jak to córa powiedziała--wielkich państwa.>

witajcie kochane
ja tak tylko na chwilkę bo brak mi czasu dziś na wszystko, nawet nie poczytałam co od wczoraj pisałyście tak tylko przeleciałam ostatnie kilka stron, później zajrze na dłużej

krakowianko całym serduchem jestem z Tobą, jesteś wielkim i wspaniałym człowiekiem, pokazałaś nam jak ogromna i bezgraniczna potrafi być miłość matczyna
Twoja Jagódka jest już z innymi Aniołkami i wierzę że będzie czuwać nad Tobą i całą Twoją rodziną
[*]

Stasiu dla ciebie także
[*]

Tutaj slowo dobry chleb znaczy cos zupelnie innego niz w Polsce, jest kilka sklepow ktore pieka tradycyjne chlebki w cenie ok 5€ za bochenek :szok:
Olimpia a moze w watku o gotowaniu opiszesz jak robisz chleb? Ja sie do tego juz jakis czas przymierzam ale jakos nie moge zaczac :sorry:
to cena chleba masakra, ale widzę olimpia, że w Szczecinie tanio nie jest:szok:
u mnie jest mało dostępu do polskiej żywności bo mamy tylko dwa sklepy i muszę dojchać do cenrum miasta więc zawsze trochę czasu trzeba poświęcić.
Ale ceny nie są najgorsze bo u mnie bochonek kosztuje 1-1.09 funta
ewela witaj

witam Was serdecznie!

wczoraj już po wizycie się nie odzywałam, bo troszkę mi było smutno:-( tak jak pisałam miałam mieć robione USG, serduszko miało być jeszcze raz wnikliwie sprawdzone, ale tak jak wcześniej pisałam, miało ono być w szpitalu na dyżurze mojego gina, no i niestety zszedł do mnie na chwilę pomiędzy operacjami. miał wczoraj ręce pełne roboty i poprosił żebym za tydzień w środę przyjechała. mogłam czekać ale nie wiadomo ile, powiedział że lepiej będzie jak pojadę do domu i spotkamy się za tydzień:-:)-:)-( chciałam zobaczyć Tymonka, no i z serduszkiem by się wyjaśniło, a tak kolejny tydzień niepewności:-(

wczoraj Wam pisałam że wyniki moczu były takie sobie, pokazałam je lekarzowi, powiedział że źle nie jest, ale trzeba kontrolować, ale mam wrażenie że nie miał czasu na analizę więc cały czas się martwię:no:
czy któraś z Was wie co mogą oznaczać liczne kryształki szczawianów wapnia w moczu
???
bo wczoraj pytałam ale niestety nikt poza Andzią_S sie do tego nie ustosunkował:no: bo jak zaczełam czytać na necie to ktoś pisał że to mogą być kamienie, ale ja nigdy nie miałam z tym problemu:no:

reklama
czy któraś z Was wie co mogą oznaczać liczne kryształki szczawianów wapnia w moczu
???
bo wczoraj pytałam ale niestety nikt poza Andzią_S sie do tego nie ustosunkował:no: bo jak zaczełam czytać na necie to ktoś pisał że to mogą być kamienie, ale ja nigdy nie miałam z tym problemu:no:

Nie ustosunkowałam się do tego bo niestety nie wiem :-(

U mnie też dziewczyny śliczna wiosna a ja oczywiści kurtki na wiosnę nie mam, no i kolejny wydatek. Jednak łanie świecące słońce wszystko wynagradza, ciekawe tylko czy wiosna zostanie z nami już na dłużej :-D

Do góry