reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
no to ja mam dobrze:) Mimo,ze na obczyznie,ale w Londynie,a tu prawie jak w Pl, tylko do mamusi daleko :( Sklep polski 50metrow od domu, codziennie swiezy chlebek, wedlinki, nabial, wszystkiego do wyboru do koloru. Ceny tylko podniesli ostatnio i juz nie jest tak fajnie jak wczesniej.

Witam się z Wami kochane Dwupaczki :-)

Nie było mnie jakiś czas, a to w sumie z kilku powodów, przede wszystkim chciałam odpocząc od tych wszystkich zgryzot bo i u mnie przez te ostatnie kilka dni bynajmniej słoneczko nie świeciło :-(
Miałam tez przejściowe problemy z internetem ale dzięki temu nadrobiłam sporo w mojej pracy i chyba śmiało moge powiedzieć że jestem już za połową :-)

Wiem że dzisiaj żegnamy Jagódkę
[*] Wierzę w to, że będzie jej tam dobrze na górze i że będzie się mocno opiekowac swoimi rodzicami którzy tak bardzo chcieli aby została z nimi. Krakowianko - tulę Cię najmocniej jak potrafię!

Kochane nawet nie będę próbowac nadrabiac wszytskich zaległości, zerknęłam tylko kilka stron wstecz - widziałam wianuszek - jest przepiękny. Mi niestety nie udało sie dołożyc cegiełki, bo tak rzadko korzystam z konta internetowego, że przy trzeciej nieudanej próbie wpisania hasła zablokowałam sobie konto:eek:

Czytałam tez o mierzeniu brzuszków - ja póki co mam 96cm, a mierzyłam się w sobotę czyli na początku 24 tygodnia.

Dobrze, zmykam z powrotem do pracy, ale będę zaglądać i zaklinam to nasze forum na wszystkie świętości aby już nic złego żadnej z nas i naszych maleństw nie spotkało!!!:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Oj wierze wierze:-)Moje dzieciaczki maja ojca w Amsterdamie ,jezdzą na wakacje to wiozą taką wałówę ze masakra,zawsze nadbagaz płacę.Tez chodzą do PL sklepu jak im sie czegoś zachce i jak słyszę te ceny to zwala z nóg:szok::szok:

u mnie jest duzo pl sklepów ale trzeba uważ bo często są tam przeterminowane produkty

cieszy mniue ze w tesco jest półka z polskimi produktami - majonez winiary :tak:i prawie połowe tańszy niz wpl sklepie

wiedzmo milo ze sie odezwałaś:-)Grtatki z postępów w pracy,oby tak dalej:-)
A co do brzusia to pewnie juz od soboty jest większy:-p
Trzymaj się cieplutko i zaglądaj do Nas:-)

Powiem Wam tak szczerze ze w Polsce tak słodko z cenami nie ma.Za porządny chleb razowy w Szczecinie muszę zapłacić5,50.Jasne,są tansze ale to gnioty.Więc ja piekę chlebek sama .

Powiem Wam tak szczerze ze w Polsce tak słodko z cenami nie ma.Za porządny chleb razowy w Szczecinie muszę zapłacić5,50.Jasne,są tansze ale to gnioty.Więc ja piekę chlebek sama .
Tutaj slowo dobry chleb znaczy cos zupelnie innego niz w Polsce, jest kilka sklepow ktore pieka tradycyjne chlebki w cenie ok 5€ za bochenek :szok:
Olimpia a moze w watku o gotowaniu opiszesz jak robisz chleb? Ja sie do tego juz jakis czas przymierzam ale jakos nie moge zaczac :sorry:

reklama
Moja mam też(właśnie wyjmujemy go z piekarnika;) A bratowa jak bierze do pracy kanapki z mamy chlebem to musi siedzieć głodna bo zawsze jej zjedzą ten chleb:-D bo twierdzą że taki dobry:-D
A ja właśnie nasmażyłam ogromna ilość faworków :-)
hihihi nie dziwię się;)))) Ja starszej córce podwójnie do szkoły robie bo z kolezanką się dzieli.A zapach po domku jaki sie roznosi....:-):-)
hmmm faworki.... w nd zrobimy:p na razie mam atak na murzynka;))))))))))

Ostatnia edycja:
Do góry