reklama
Ja tez mam coś z lekka żółtawe na wkładne ale ja to bd myśle ze to nie upławy tylko jak kaszlne czy kichne to popuszcze troszkę moczu i dlatego jest to zółte.Zawsze jestem troche spokojniejsza jak ktos tu na forum napisze,ze ma podobnie. Mam nadzieje,ze to nie znaczy nci zlego :-( Za okolo dwa tygodnie ide tutaj do polskiego gina, mam nadzieje,ze mnie wybada na wszystkie strony, oczywiscie za suta zaplate Nie mam krwawien, uplawy w ilsoci normalnej, tylko jakby zazólcily sie ostatnio ;/
Na dzien dzisiejszy się nie zadręczaj bo szkoda nerwów:-)
Podpisuję się tez pod tym.Wielkie dzięki.dziekuje ze tam bylas w imieniu tylu w sumie obcych sobie osob, ze zajelas sie zbiorka pieniedzy i kupnem na prawde slicznego wianuszka, ze zlozylas krakowiance i rodzinie kondolencje, jestes dzielna!
Lencja
:)
jestem spowrotem. krakowianka i jej maz byli bardzo dzielni. trzymali sie.
osobiscie mam takie postanowienie,ze nie wchodze do kaplicy. ludzi bylo naprawde duzo.
generalnie na pogrzebach moich bliskich jako jedyna zawsze stalam niewzruszona, bez ani jednej lzy. ale dzisiaj nie dalam rady po pogrzebie musialam jak najszybciej wracac do domu, bo beksa mnie naszla okropna.
Dziękuję Ci bardzo, że poszłaś, wiem, że nie było to łatwe, więc tym bardziej doceniam.
C
cobra18
Gość
nie ma za co. aczkolwiek mam nadzieje ze kolejne takie zbiorki nie beda potrzebne. rozliczenie na watku zamknietym,co bym mogla spokojnie spac
dziekuje ze tam bylas w imieniu tylu w sumie obcych sobie osob, ze zajelas sie zbiorka pieniedzy i kupnem na prawde slicznego wianuszka, ze zlozylas krakowiance i rodzinie kondolencje, jestes dzielna!
ja również się podpisuje pod tym. Dzieki
AniaCh83
Fanka BB :)
No wlasnie Cobra, fajnie, ze tam poszlas w imieniu obcych dla Ciebie osob. Jestes bardzo dzielna i super z Ciebie kobietka,ze chcialas sie tym wszystkim zajac w ramach wlasnego czasu. Mysle,ze Krakowiance bylo z tego powodu...milo, choc wiem,ze milo jej dzis w ogole ni bylo...
oj mam nadzieję, że ta moja córa jest kruszynką200 powiadasz
Oj pamiętam jaki olbrzymi brzuch z córą miałam ,nie mogłam rąg zpleść razem do kupy,rozstępy mam jaj jasny gwint Nie dosć ze do konca posladkowa to 4100/60cm. Więc wole maluszki rodzić:-)
karis pochwal sie co nakupiłaś za smakolyki w tym pl sklepie
olimpia to nic takiego ale ogóreczki kiszone, żurek, polski chlebek, jogobella waniliowa (największa jaka była), biały ser, pasztet pomidorowy,sok malinowy i chyba tyle mniam mniam mówię Wam jak na obczyźnie smakuje
liliti, gosiagro - trzymam kciuki, zdrówka, zdrówka, zdrówka Waszym rodzinom życzę
dorotka28de
dziekuje ze tam bylas w imieniu tylu w sumie obcych sobie osob, ze zajelas sie zbiorka pieniedzy i kupnem na prawde slicznego wianuszka, ze zlozylas krakowiance i rodzinie kondolencje, jestes dzielna!
Również się pod tym podpisuję. Dzięki
reklama
ewelinka307
Ja równierz dzięki że byłaś naszą przedstawicielką!