reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cobra18 dziękuję Ci bardzo że mogłaś tam pójść w imieniu nas wszystkich, wiem że pewnie musiało to być bardzo trudne:-(

reklama
Zawsze jestem troche spokojniejsza jak ktos tu na forum napisze,ze ma podobnie. Mam nadzieje,ze to nie znaczy nci zlego :-( Za okolo dwa tygodnie ide tutaj do polskiego gina, mam nadzieje,ze mnie wybada na wszystkie strony, oczywiscie za suta zaplate:eek: Nie mam krwawien, uplawy w ilsoci normalnej, tylko jakby zazólcily sie ostatnio ;/
Ja tez mam coś z lekka żółtawe na wkładne ale ja to bd myśle ze to nie upławy tylko jak kaszlne czy kichne to popuszcze troszkę moczu:szok::szok::angry: i dlatego jest to zółte.
Na dzien dzisiejszy się nie zadręczaj bo szkoda nerwów:tak::-)

jestem spowrotem. krakowianka i jej maz byli bardzo dzielni. trzymali sie.
osobiscie mam takie postanowienie,ze nie wchodze do kaplicy. ludzi bylo naprawde duzo.
generalnie na pogrzebach moich bliskich jako jedyna zawsze stalam niewzruszona, bez ani jednej lzy. ale dzisiaj nie dalam rady:zawstydzona/y: po pogrzebie musialam jak najszybciej wracac do domu, bo beksa mnie naszla okropna.

Dziękuję Ci bardzo, że poszłaś, wiem, że nie było to łatwe, więc tym bardziej doceniam.

nie ma za co. aczkolwiek mam nadzieje ze kolejne takie zbiorki nie beda potrzebne. rozliczenie na watku zamknietym,co bym mogla spokojnie spac:)

No wlasnie Cobra, fajnie, ze tam poszlas w imieniu obcych dla Ciebie osob. Jestes bardzo dzielna i super z Ciebie kobietka,ze chcialas sie tym wszystkim zajac w ramach wlasnego czasu. Mysle,ze Krakowiance bylo z tego powodu...milo, choc wiem,ze milo jej dzis w ogole ni bylo... :(

:szok::-D:-D:-D:-D:-D 200 powiadasz:-D
Oj pamiętam jaki olbrzymi brzuch z córą miałam ,nie mogłam rąg zpleść razem do kupy,rozstępy mam jaj jasny gwint:szok: Nie dosć ze do konca posladkowa to 4100/60cm. Więc wole maluszki rodzić:-)

karis pochwal sie co nakupiłaś za smakolyki w tym pl sklepie:tak::-p
oj mam nadzieję, że ta moja córa jest kruszynką:-p
olimpia to nic takiego ale ogóreczki kiszone, żurek, polski chlebek, jogobella waniliowa (największa jaka była):rofl2:, biały ser, pasztet pomidorowy,sok malinowy i chyba tyle mniam mniam:-D mówię Wam jak na obczyźnie smakuje:laugh2:
liliti, gosiagro - trzymam kciuki, zdrówka, zdrówka, zdrówka Waszym rodzinom życzę

reklama
Do góry