reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Też tak dzisiaj pomyslałam i przed wizytą wskoczę do wanny i spróbuję:-DNajgorsze jest to ze mam ręce za krótkie:zawstydzona/y::szok:

pamiętam jak szłam do pierwszego porodu to zanim pojechałam do szpitala zdążyłam się wykąpać i mój mąż mnie ogolił, jak już byłam na izbie przyjęć i lekarz mnie badał ginekologiczne to z uśmiechem na twarzy mówi: "Ale Pani zdolna,żeby się tak ładnie ostrzyc do porodu". a ja do niego,że to robota mojego prywatnego fryzjera, który stoi na korytarzu :-):-D i potem na sali porodowej jak mnie już szyli, pytał się mojego P, czy oprócz strzyżenia to szyć tez potrafi:-D:-D

reklama
Krakowianko - wszystkie dziś jesteśmy całym sercem z Twoją rodziną i duchowo towarzyszymy Jagódce w jej drodze do lepszego życia. (*)
Anecznik - to ładny cyrk z tymi ubrankami :-D dlatego ja właśnie nic więcej nie kupuję, bo okaże sie, że tu dostanę, tam kupią i zostanę z nowymi nieużywanymi ciuszkami potem :-) a na inne rzeczy też potrzeba pieniedzy i to nie małych
Cobra - prześliczną wybrałaś wiązankę :tak: Jagódka powinna się ucieszyć z nieba jak go zobaczy.
Olimpia72 - już problemy z depilacją? :szok: a ja byłam pewna , że mam duży brzuchal, ale w sumie nadal widzę swoje stopy patrząc w dół wiec chyba jednak nie :-D
ewuś2090 - Mnie też kręgosłup nachrzania :-( szczególnie jak dłużej siedzę, widzę, że głównie drobne dziewczyny mają z tym dość duży problem, ale damy radę dla naszych skarbów :-D

Właśnie sie zmierzyłam na wysokości pępka mam 90 cm :-D haha tyle to ja zawsze w biodrach miałam :laugh2: coś mi sie proporcje pozmienialy :-p

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, bo sporo ich! Dziewczyny wracać z dobrymi wiadomościami! :

pamiętam jak szłam do pierwszego porodu to zanim pojechałam do szpitala zdążyłam się wykąpać i mój mąż mnie ogolił, jak już byłam na izbie przyjęć i lekarz mnie badał ginekologiczne to z uśmiechem na twarzy mówi: "Ale Pani zdolna,żeby się tak ładnie ostrzyc do porodu". a ja do niego,że to robota mojego prywatnego fryzjera, który stoi na korytarzu :-):-D i potem na sali porodowej jak mnie już szyli, pytał się mojego P, czy oprócz strzyżenia to szyć tez potrafi:-D:-D

he he dobre :-D

JAGÓDKO
[*]

Witam dziewczyny!
U mnie dziś ciężka noc pare razy się budziłam i nie mogłam spać.Co do golenia to u mnie też coraz ciężej się zgiąć żeby coś widzieć oby krzywo się nie ogolić.Mój brzuszek po pierwszym i drugim śniadanku 90cmprawie ha ha no właśnie ja też tyle to miałam w biodrach!

Witajcie czerwcóweczki,
no u mnie już cieplej chyba w końcu wiosna:tak:
dzisiaj już tylko zupkę gotuję, może żurek albo ogórkową, bo wczoraj dotarłam do polskiego sklepu i udało mi się zakupić kilka naszych rodzimych przysmaków, a mówię Wam tu te rzeczy to prawdziwe rarytasy:tak::-)
co fryzurowania @ to przyznam że coraz trudniej:-p ciekawe czy mój A. dał by radę:-D
Co do mierzenia brzuszka to właśnie zmierzyłam swój...94cm na wyskości pępka...23 tydzień....ALe jest jeszcze rano....Nie wiem czy Wy tak macie ????Że rano brzuszek macie nieco mniejszy niż potem w ciągu dnia.?????
ja mam 101 cm w 26 tk, sprawdzę wieczorem brzuszek;-) może dzidzia się inaczej układa
życzę miłego dnia i samych dobrych wieści:-)
krakowianko - całym sercem z Tobą....

Stasiu, Jagódko
[*]
[*]

witajcie Mamuśki !
krakowianko jestem myslami z Tobą i Twoją rdziną, pomodle sie za Jagódkę,trzymajcie sie.
ja tez przeżywam dzisiejszy dzień,Tate o 11 zabrali w końcu na operację, wczoraj musial dostac jeszcze kroplówki na wzmocnienie :-( wczoraj wszystko było ok, mial pozytywne nastawienie ale chyba przez to czekanie całkowicie sie rozkleił :no: rozmawialam z nim przed samą 11 i byl w kiepskim stanie, głos mu sie łamał, powiedzial ze ma złe przeczucia, słyszaam ze łza mu leci.......sama wiec sie tez załamałam i rozkleiłam :-:)-:)-( pojedziemy z mężem do szpitala koło 17 ........
ehhhh brak mi sil........

witajcie Mamuśki !
krakowianko jestem myslami z Tobą i Twoją rdziną, pomodle sie za Jagódkę,trzymajcie sie.
ja tez przeżywam dzisiejszy dzień,Tate o 11 zabrali w końcu na operację, wczoraj musial dostac jeszcze kroplówki na wzmocnienie :-( wczoraj wszystko było ok, mial pozytywne nastawienie ale chyba przez to czekanie całkowicie sie rozkleił :no: rozmawialam z nim przed samą 11 i byl w kiepskim stanie, głos mu sie łamał, powiedzial ze ma złe przeczucia, słyszaam ze łza mu leci.......sama wiec sie tez załamałam i rozkleiłam :-:)-:)-( pojedziemy z mężem do szpitala koło 17 ........
ehhhh brak mi sil........

myśl pozytywnie - nie możesz się załamywać :tak:musi być wszystko ok

reklama
krakowianka79 - calym sercem jestem z Toba. Trzymaj sie kochana.
anecznik - moj tez po slodkim bardziej sie rusza,ale wczoraj i dzis to jakos mniej w ogole niz wczesniej. Mam schiza bo snilo mi sie jakis czas temu,ze rodzilam w 24tc...a maly kopie tak niziuko...w sama niewymowna, jakby byl juz u ujscia...:-(boje sie troche ;/

Ja swego brzucha jeszcze nie mierzylam. Wieczorem tez jest zawsze troche wiekszy i twardszy. Zaraz zmierze i Wam tu napisze, na pewno bede w czolowce :) Moze i Olimpie przebije:tak:
Olimpia72 - z calej sily trzymam kcuki za Jedrusia, Wierze,ze wszystko juz bedzie dobrze. ;
paulka82 - tez baardzo trzymam kciuki za Twoja wizyte!! Niezly talent z Twgo meza,ciekawe czy moj tez sie tak sprawdzi, a doktorka mialas zartownisia,hehe,nasmialam sie:laugh2:
cobra18 - sliczny wianuszek, strasznie sie wzruszylam :-(jakie to smutne.
Elizka21 - mi tez koszmarnie boli kregoslup,szczegolnie jak pochodze,albo wieczorami:-(

Do góry