reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

witajcie Mamuśki !
krakowianko jestem myslami z Tobą i Twoją rdziną, pomodle sie za Jagódkę,trzymajcie sie.
ja tez przeżywam dzisiejszy dzień,Tate o 11 zabrali w końcu na operację, wczoraj musial dostac jeszcze kroplówki na wzmocnienie :-( wczoraj wszystko było ok, mial pozytywne nastawienie ale chyba przez to czekanie całkowicie sie rozkleił :no: rozmawialam z nim przed samą 11 i byl w kiepskim stanie, głos mu sie łamał, powiedzial ze ma złe przeczucia, słyszaam ze łza mu leci.......sama wiec sie tez załamałam i rozkleiłam :-:)-:)-( pojedziemy z mężem do szpitala koło 17 ........
ehhhh brak mi sil........

Musisz być silna.Wszystko dobrze się skonczy.Wiara czyni cuda.

reklama
AniaCh no az jestem ciekawa czy mnie przebijesz:-D
Paulka uśmiałam się po pachy:-D:-D:-D
Ewuś Ciebie tez to czeka:-)
Pękna wiosna dziś w Szczecinie,az mi w kurtce było za ciepło:-)Widziałam juz ludki w kurteczkach wiosennych i polarkach ...
wiosna wiosna wiosna ach to ty:-D:-D:-D

No i zmierzylam...w 3dniu 24tc na wysokosci pepka mam 100cm!!!!!!!!!!!!! Mylse,ze w gdzies w 38tc bede miala 200cm :rofl2:

No Olipmia, ty masz tprawie tydzien starsza ciaze,wiec nic straconego..

Aniu sny sie nie sprawdzają! Nawet tak nie myśl!!!A kysz ..Czujesz nisko bo jeszcze jest troszki czasu na to zeby brzuszek się podniósł,,ja tez czasami mam wrazenie ze mały mi rączką w @ wmyra ale to są tylko takie odczucia.Wsio pozamykane na 4 spusty zadnych przecieków czy nie daj boze krwawien.Głowa do góry!!

Witajcie

Jagodko
[*], niech ci swieci przez cala droge

Cobra bardzo ladny wianuszek, mysle ze krakowiance bedzie milo widziec ze tyle mysli krazy dzis wokol jej rodziny

Olimpia powodzenia w wannie ;-) Mi golenie jeszcze jakos idzie ale wiem ze pod koniec sa z tym jazdy
liliti badzcie dobrej mysli.. tacie jest to teraz najbardziej potrzebne, trzeba odpedzac precz te czarne wizje, uwierz w to! Trzymam mocno zacisniete kciuki

karis wiem co czujesz, jak mi sie uda wybrac tutaj do polskiego sklepu to mam zawsze lzy w oczach i rozkoszuje sie kazdym zakupionym przysmakiem ...:tak:
kreatorka,ewelinka 90cm w pasie :szok: Ale z was chudzinki musialy byc przed ciaza :-D

Paulka alez masz utalentowanego meza, moj by z zyletka tam na dol nie podszedl :-D:-D Powodzenia na wizycie!

Aniach nie martw sie mi sie juz porod dwa razy snil, a dzidzius bedzie powolutku nurkowal glowka w dol wiec to uczucie "schodzenia" bedzie pewnie sie nasilalo..

Ostatnia edycja:
jestem spowrotem. krakowianka i jej maz byli bardzo dzielni. trzymali sie.
osobiscie mam takie postanowienie,ze nie wchodze do kaplicy. ludzi bylo naprawde duzo.
generalnie na pogrzebach moich bliskich jako jedyna zawsze stalam niewzruszona, bez ani jednej lzy. ale dzisiaj nie dalam rady:zawstydzona/y: po pogrzebie musialam jak najszybciej wracac do domu, bo beksa mnie naszla okropna.

No i zmierzylam...w 3dniu 24tc na wysokosci pepka mam 100cm!!!!!!!!!!!!! Mylse,ze w gdzies w 38tc bede miala 200cm :rofl2:

No Olipmia, ty masz tprawie tydzien starsza ciaze,wiec nic straconego..
:szok::-D:-D:-D:-D:-D 200 powiadasz:-D
Oj pamiętam jaki olbrzymi brzuch z córą miałam ,nie mogłam rąg zpleść razem do kupy,rozstępy mam jaj jasny gwint:szok: Nie dosć ze do konca posladkowa to 4100/60cm. Więc wole maluszki rodzić:-)

karis pochwal sie co nakupiłaś za smakolyki w tym pl sklepie:tak::-p

Zawsze jestem troche spokojniejsza jak ktos tu na forum napisze,ze ma podobnie. Mam nadzieje,ze to nie znaczy nci zlego :-( Za okolo dwa tygodnie ide tutaj do polskiego gina, mam nadzieje,ze mnie wybada na wszystkie strony, oczywiscie za suta zaplate:eek: Nie mam krwawien, uplawy w ilsoci normalnej, tylko jakby zazólcily sie ostatnio ;/

reklama
jestem spowrotem. krakowianka i jej maz byli bardzo dzielni. trzymali sie.
osobiscie mam takie postanowienie,ze nie wchodze do kaplicy. ludzi bylo naprawde duzo.
generalnie na pogrzebach moich bliskich jako jedyna zawsze stalam niewzruszona, bez ani jednej lzy. ale dzisiaj nie dalam rady:zawstydzona/y: po pogrzebie musialam jak najszybciej wracac do domu, bo beksa mnie naszla okropna.
dziekuje ze tam bylas w imieniu tylu w sumie obcych sobie osob, ze zajelas sie zbiorka pieniedzy i kupnem na prawde slicznego wianuszka, ze zlozylas krakowiance i rodzinie kondolencje, jestes dzielna!

Do góry