reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

haha, pomyliłam chałwę z chałką :-D:-D drobna różnica :-D:-D

Ja za wizytę płacę 120 zł, niezależnie od tego, czy jest cytologia, czy usg, czy tylko "rozmowki"- lekarzowi ufam i on sam wie co mi kiedy robić... Wkrótce chcę się wybrać na 4D, w Bydgoszczy 150 zł, więc też nie tak źle.... No wlaśnie- jak to było- w których tygodniach najładniej widać maluszka na tym sprzęcie?

mam pytanie (ale Cię dziś męcze:sorry:) gdzie w bydgoszczy robią usg 4D za 150 ja wszedzie gdzie sie dowiadywałam to oszt 250zł
u dr wasilewskiego, w przychodni na karpinskie

reklama
no ja właśnie też nie wiem
Brochów tak średnio bo mam nie miłe wspomnienia po pierwszym porodzie jeżeli chodzi o personel gdyby był Żórawski to miałabym się chociaż komuś wyżalić jak by było coś nie tak
Kamińskiego odpada bo ostatnio tam cały czas słysze o zamkniętym oddziale bo jakieś zarazki
zastanawiałam sie nad Dyrekcyjną ostatnio dużo dobrych opini słyszała o tym szpitalu i jak tam leżałam w pierwszej ciąży 3 dni to personel tak miły i sympatyczny jak miałam doła to siostra przychodziła i ze mna rozmawiała a na Brochowie to mi dali tak popalić

Witajcie Czerwcóweczki.Dwie godzinki temu wróciłyśmy do domku i nie mogłam się doczekać spotkania z Wami.Niestety to co przeczytałam mnie załamało:-:)-:)-:)-:)-(.Nie spodziewałam się takich wiadomości:no:.

Gnieshu,krakowianko tak bardzo mi przykro.Brak mi słów..Żal,rozgoryczenie,smutek....Boże jak Wam musi być ciężko.Wyrazy współczucia dla Was i waszych rodzin.
Jedyne co mi przychodzi do głowy,to to,że Staś i Jagódka trafiają w dobre ręce,ręce Ojca i tam im nie braknie niczego.....
Zaraz zapalę dwie świeczuszki,żeby im drogę do Niego oświetlić..

Przepraszam,że nie czytam wszystkiego,ale same rozumiecie.Przez 1,5 tygodnia napisałyście baaaardzo dużo i nie jestem w stanie tego przerobić.Od dziś znów będę na bieżąco.

haha, pomyliłam chałwę z chałką :-D:-D drobna różnica :-D:-D

Ja za wizytę płacę 120 zł, niezależnie od tego, czy jest cytologia, czy usg, czy tylko "rozmowki"- lekarzowi ufam i on sam wie co mi kiedy robić... Wkrótce chcę się wybrać na 4D, w Bydgoszczy 150 zł, więc też nie tak źle.... No wlaśnie- jak to było- w których tygodniach najładniej widać maluszka na tym sprzęcie?
:-)Też mi się tak zdawało, że pomyliłaś, ale ten torcik chałwiowy tak smacznie zabrzmiał, że nic nawet pisać nie chciałam ;-)
A co do usg 4d to ja się przyłączam do pytania jakie zadała dziumdzia84 - ciekawa jestem gdzie je będziesz robiła, jaki jest czas czekania na wizytę no i czy będziesz zadowolona. W Toruniu kosztuje 250 więc warto by było się do bratniego miasta wybrać, jeśli to o tyle taniej.

mam pytanie (ale Cię dziś męcze:sorry:) gdzie w bydgoszczy robią usg 4D za 150 ja wszedzie gdzie sie dowiadywałam to oszt 250zł
u dr wasilewskiego, w przychodni na karpinskie

Ja właśnie słyszałam, że u Wasilewskiego 150 zł.... czekaj, dzwonie do koleżanki.....
no.... ona była 2 tygodnie temu u niego na Osowej na usg bez badania gin, zapłaciła za 150 zł: usg w 2D + ok półtorej minuty w 3D + pełen opis, wymierzenie (ona akurat była na etapie przezierności...) 2 zdjęcia 3D i płytka z całym filmikiem... No chyba, że całe usg 3D jest droższe.... chyba najlepiej zadzwonić i zapytać, tym bardziej, że czas oczekiwania na wizytę jest do 3 tygodni.... 150 zł jak dla mnie to całkiem znośnie..... Mam zamiar wkrótce dzwonić i się umawiać....

no ja właśnie ide 8 marca ja dzwoniłam i 2d kosztuje 150zł, jak dr ma dobry chymor to włącza czasem na 4d ale jak sie chce na 4d to 250 i sie wtedy dostaje zdjecia i filmik ja jeszcz eniewiem czy sie zdecyduje na 4d, Pani w rejestracji mowiła z enajlepiej na 3d od 25 tygodnia

a

no ja właśnie ide 8 marca ja dzwoniłam i 2d kosztuje 150zł, jak dr ma dobry chymor to włącza czasem na 4d ale jak sie chce na 4d to 250 i sie wtedy dostaje zdjecia i filmik ja jeszcz eniewiem czy sie zdecyduje na 4d, Pani w rejestracji mowiła z enajlepiej na 3d od 25 tygodnia

a
łeee, to mnie zmartwiłaś, 250 zł to dla nie za dużo za samo pamiątkowe zdjęcie i filmik... chyba się nie zdecyduję, a ryzykować kasę czy będzie miał dobry humor, czy nie to tak nie za bardzo :baffled:

reklama
chyba chodzi o to
[nomedia]http://www.youtube.com/watch?v=j4tjlb77NFg]YouTube - Co to jest ciaza?Dzieci wiedza lepiej [www.videoshock.pl[/nomedia]

Do góry