reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

haha, pomyliłam chałwę z chałką :-D:-D drobna różnica :-D:-D

Ja za wizytę płacę 120 zł, niezależnie od tego, czy jest cytologia, czy usg, czy tylko "rozmowki"- lekarzowi ufam i on sam wie co mi kiedy robić... Wkrótce chcę się wybrać na 4D, w Bydgoszczy 150 zł, więc też nie tak źle.... No wlaśnie- jak to było- w których tygodniach najładniej widać maluszka na tym sprzęcie?

mam pytanie (ale Cię dziś męcze:sorry:) gdzie w bydgoszczy robią usg 4D za 150 ja wszedzie gdzie sie dowiadywałam to oszt 250zł
u dr wasilewskiego, w przychodni na karpinskie

reklama
no ja właśnie też nie wiem
Brochów tak średnio bo mam nie miłe wspomnienia po pierwszym porodzie jeżeli chodzi o personel gdyby był Żórawski to miałabym się chociaż komuś wyżalić jak by było coś nie tak
Kamińskiego odpada bo ostatnio tam cały czas słysze o zamkniętym oddziale bo jakieś zarazki
zastanawiałam sie nad Dyrekcyjną ostatnio dużo dobrych opini słyszała o tym szpitalu i jak tam leżałam w pierwszej ciąży 3 dni to personel tak miły i sympatyczny jak miałam doła to siostra przychodziła i ze mna rozmawiała a na Brochowie to mi dali tak popalić

Witajcie Czerwcóweczki.Dwie godzinki temu wróciłyśmy do domku i nie mogłam się doczekać spotkania z Wami.Niestety to co przeczytałam mnie załamało:-:)-:)-:)-:)-(.Nie spodziewałam się takich wiadomości:no:.

Gnieshu,krakowianko tak bardzo mi przykro.Brak mi słów..Żal,rozgoryczenie,smutek....Boże jak Wam musi być ciężko.Wyrazy współczucia dla Was i waszych rodzin.
Jedyne co mi przychodzi do głowy,to to,że Staś i Jagódka trafiają w dobre ręce,ręce Ojca i tam im nie braknie niczego.....
Zaraz zapalę dwie świeczuszki,żeby im drogę do Niego oświetlić..

Przepraszam,że nie czytam wszystkiego,ale same rozumiecie.Przez 1,5 tygodnia napisałyście baaaardzo dużo i nie jestem w stanie tego przerobić.Od dziś znów będę na bieżąco.

haha, pomyliłam chałwę z chałką :-D:-D drobna różnica :-D:-D

Ja za wizytę płacę 120 zł, niezależnie od tego, czy jest cytologia, czy usg, czy tylko "rozmowki"- lekarzowi ufam i on sam wie co mi kiedy robić... Wkrótce chcę się wybrać na 4D, w Bydgoszczy 150 zł, więc też nie tak źle.... No wlaśnie- jak to było- w których tygodniach najładniej widać maluszka na tym sprzęcie?
:-)Też mi się tak zdawało, że pomyliłaś, ale ten torcik chałwiowy tak smacznie zabrzmiał, że nic nawet pisać nie chciałam ;-)
A co do usg 4d to ja się przyłączam do pytania jakie zadała dziumdzia84 - ciekawa jestem gdzie je będziesz robiła, jaki jest czas czekania na wizytę no i czy będziesz zadowolona. W Toruniu kosztuje 250 więc warto by było się do bratniego miasta wybrać, jeśli to o tyle taniej.

mam pytanie (ale Cię dziś męcze:sorry:) gdzie w bydgoszczy robią usg 4D za 150 ja wszedzie gdzie sie dowiadywałam to oszt 250zł
u dr wasilewskiego, w przychodni na karpinskie

Ja właśnie słyszałam, że u Wasilewskiego 150 zł.... czekaj, dzwonie do koleżanki.....
no.... ona była 2 tygodnie temu u niego na Osowej na usg bez badania gin, zapłaciła za 150 zł: usg w 2D + ok półtorej minuty w 3D + pełen opis, wymierzenie (ona akurat była na etapie przezierności...) 2 zdjęcia 3D i płytka z całym filmikiem... No chyba, że całe usg 3D jest droższe.... chyba najlepiej zadzwonić i zapytać, tym bardziej, że czas oczekiwania na wizytę jest do 3 tygodni.... 150 zł jak dla mnie to całkiem znośnie..... Mam zamiar wkrótce dzwonić i się umawiać....

no ja właśnie ide 8 marca ja dzwoniłam i 2d kosztuje 150zł, jak dr ma dobry chymor to włącza czasem na 4d ale jak sie chce na 4d to 250 i sie wtedy dostaje zdjecia i filmik ja jeszcz eniewiem czy sie zdecyduje na 4d, Pani w rejestracji mowiła z enajlepiej na 3d od 25 tygodnia

a

no ja właśnie ide 8 marca ja dzwoniłam i 2d kosztuje 150zł, jak dr ma dobry chymor to włącza czasem na 4d ale jak sie chce na 4d to 250 i sie wtedy dostaje zdjecia i filmik ja jeszcz eniewiem czy sie zdecyduje na 4d, Pani w rejestracji mowiła z enajlepiej na 3d od 25 tygodnia

a
łeee, to mnie zmartwiłaś, 250 zł to dla nie za dużo za samo pamiątkowe zdjęcie i filmik... chyba się nie zdecyduję, a ryzykować kasę czy będzie miał dobry humor, czy nie to tak nie za bardzo :baffled:

reklama
chyba chodzi o to
[nomedia]http://www.youtube.com/watch?v=j4tjlb77NFg]YouTube - Co to jest ciaza?Dzieci wiedza lepiej [www.videoshock.pl[/nomedia]

Do góry