reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

sluchajcie palce mi napuchly i obraczka nie chce mi zejsc
probowalam juz na mydlo i krem i nic
mama juz dawno radzila mi sciagnac ale bylam madrzejsza
co teraz?
moczyc w zimnej wodzie zeby opuchlizna zeszla? ciac?

ja chyba przespie dzisiejszy dzien:angry::angry::angry:

Może spróbuj z zimną wodą, powinna obkurczyć naczynia krwionośne i może wtedy uda się ściągnąć.
Ewentualnie olej wylej na rękę i próbuj "kręcić" obrączkę, żeby się pod nią dostał, wtedy jakoś powinna się ześlizgnąć.

reklama
widzę że korzystamy z tej samej przychodni:-) a do którego lekarza chodzisz?
Chodzę do Dolmedu do dr Żórawskiego.
Chyba się powoli zaczynam denerwować, czekam na listonosza z paczką, miałam nadzieję że dzisiaj przyjdzie. A tu nadal go nie ma, a ja chciałam iść na zakupy:(

Ostatnia edycja:
Oj nie kuś :)
Sowy w pobliżu nie mam ale nie jest też znów aż tak daleko ;-)
Póki co zaspokoiłam zachciankę na chałkę :-)
.

haha, pomyliłam chałwę z chałką :-D:-D drobna różnica :-D:-D

Ja za wizytę płacę 120 zł, niezależnie od tego, czy jest cytologia, czy usg, czy tylko "rozmowki"- lekarzowi ufam i on sam wie co mi kiedy robić... Wkrótce chcę się wybrać na 4D, w Bydgoszczy 150 zł, więc też nie tak źle.... No wlaśnie- jak to było- w których tygodniach najładniej widać maluszka na tym sprzęcie?

No proszę jaki ten świat mały. Nie wiem czy wiesz, ale on już nie pracuje na Brochowie w szpitalu:-(
Może kiedyś będzie dane nam się spotkać:-D Mam teraz wizytę jakoś w okolicach 17.marca:-)

mi też wizyta wypada w tym tygodniu marca:tak: więc może. No właśnie sie go pytałam o szpital i powiem szczerze że sie zmartwiłam tym że tam już nie pracuje. Powiedział mi żebym sie nie przejmowała bo i tak nigdy nie był przy porodzie swoich pacjentek, to mu powiedziałam że to nie o to chodzi ja poprostu bym sie lepiej czuła wiedzac że on gdzieś tam po korytarzu sobie chodzi to sie zaczął śmiac
Jestem ciekawa czy może pracuje w jakimś innym szpitalu?

Jestem ciekawa czy może pracuje w jakimś innym szpitalu?
Wygląda na to że nie:-(
Sądzę że jest mu nie potrzebny jeszcze etap w szpitalu, bo pracuje w Dolmedzie i jeszcze w Centrum Leczenia Niepłodności na Bulwarze Ikara Invi-Med.:-(
Na kiedy masz temin, bo z tego Twojego suwaczka to nie mogę się połapać.

reklama
a ty gdzie bedziesz rodziła? bo ja właśnie mam dylemat

No i tu jest problem:(
Jak wiedziałam że Żórawski pracuje na Brochowie, to chciałam na Brochowie, ale po mojej "wizycie" tam w styczniu, to ten szpital raczej odpada.:-(
Na Kamieńskiego pracują idioci:-(
Zostaje Trzebnica, ale pod warunkiem że z małą wszystko będzie w porządku. Bo jak coś będzie nie tak to nie będę miała wyjścia i będę musiała "przecierpieć" w Brochowie.:-(
Swoją drogą takie duże miasto, a wyboru prawie żadnego:-:)-(

Do góry