Krew i mocz robie w medicover na pakiet, ale jak chciałąm powtórzyć toxo- to już musiałam zapłacić- IgG i IgM- 78 zł
Czyli toxoplazmozę możesz zrobić tylko raz w ciąży??
Kurcze może ja też tak mam:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krew i mocz robie w medicover na pakiet, ale jak chciałąm powtórzyć toxo- to już musiałam zapłacić- IgG i IgM- 78 zł
Czyli toxoplazmozę możesz zrobić tylko raz w ciąży??
Kurcze może ja też tak mam:-(
To dziwne bo lekarz kazał mi to zrobić jeszcze raz, pomimo tego że poprzednim razem wszystko było dobrze.lekarka nie chciała mi dać drugi raz, uznała że to zbędne
Moherowym to najlepiej z Torunia rzucać :-):-):-)klementinka z chęcią) Do Berlina mam rzut moherowym beretem))
A wy na rachunku nie macie pozycji - pobranie krwi? Ja zawsze mam, w Dolmedzie - 5zł, w Diagnostyce - 3 zł.
A co do ceny za wizytę i USG to 170zł to jeszcze nie jest jakoś strasznie dużo bo są tu dziewczyny które płacą 200zł i więcej.