reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
lekarka nie chciała mi dać drugi raz, uznała że to zbędne:crazy:
To dziwne bo lekarz kazał mi to zrobić jeszcze raz, pomimo tego że poprzednim razem wszystko było dobrze.
Ale w sumie chciałabym mieć to zrobione, bo często bawię się z kotami u teścia i teściowej;-)

zdec o jakim rachunku mówisz.....mi zadnego świsteczka nawet nie daja.Wsio na gębe.Ale nie płace grosza ze dam sobie krew pobrac.To oni mi powinni dopłacic za ból jaki przy tym przechodzę;P:p:p
Lencja u mnie jak autostradą poleci to migiem w B bedzie;))))

Ceny są masakra.Kuzyn z zoną w Poznaniu mieszka,ciąża była zagrozona i do jakiegoś profesorka naciągacza chodzili.ostatnie 2 m-ce ciąży wizyta co tydzien 150zł.Musiała chodzic bo zwolnienia tygodniowe wypisywał.Na szczęście,po 12 dniach po terminie urodziła w sobotę.AAA jeszcze za KTG kazali płacic po 25zł i tak obliczył ze pod koniec ciązy wydali 2500:o masakra

sluchajcie palce mi napuchly i obraczka nie chce mi zejsc
probowalam juz na mydlo i krem i nic
mama juz dawno radzila mi sciagnac ale bylam madrzejsza
co teraz?
moczyc w zimnej wodzie zeby opuchlizna zeszla? ciac?

ja chyba przespie dzisiejszy dzien:angry::angry::angry:

A wy na rachunku nie macie pozycji - pobranie krwi? Ja zawsze mam, w Dolmedzie - 5zł, w Diagnostyce - 3 zł.
A co do ceny za wizytę i USG to 170zł to jeszcze nie jest jakoś strasznie dużo bo są tu dziewczyny które płacą 200zł i więcej.:szok:

widzę że korzystamy z tej samej przychodni:-) a do którego lekarza chodzisz?

reklama
Do góry