reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny,
Czy któraś z Was zna się na PITach? Dostałam z ZUSu PIT-11A z błędem. Pomylili urząd skarbowy, i wpisali nie mój. I nie bardzo teraz wiem, co mam zrobić?

reklama
Cześć dziewczyny,
Czy któraś z Was zna się na PITach? Dostałam z ZUSu PIT-11A z błędem. Pomylili urząd skarbowy, i wpisali nie mój. I nie bardzo teraz wiem, co mam zrobić?

Najlepiej jak zadzwonisz do Urzędu Skarbowego, bo to chyba nie jest problem, bo z tego co wiem, oni maja wymianę danych między sobą, ja tak kiedyś tez miałam,że na pitach od dwóch pracodawców miłam dwa różne adresy, bo się w tym czasie przeprowadziłam, i w US nie widzieli problemu

Właśnie doczytałam... Krakowianka tak bardzo mi przykro. Światełko dla Jagódki i dla Stasia.

więc rozumiesz juz o co chodziło, to nie było jakkolwiek złośliwe:tak:
krakowianka była miło zaskoczona naszym pomysłem, a gniesha chce tą chwile spedzić tylko z najblizszymi i uszanujemy jej decyzję
a cobra18 będzie w imieniu nas na pogrzebie małej Jagódki

kajdusia- przyjęłam Cię do grupy :)

już sie cieszyłam ze tydzien zapowiada sie dobrze.....:-(mój tato poszedl dziś na kolonoskopie do szpitala i po badaniu okazało sie ze ma nowotwór, guz zamyka prawie całe swiatło jelita i trzeba go natychmiast operować :-(a potem czekac na wynik pobranych probek czy jest złośliwy czy nie :-( w środe chcą go operować.......jestem zalamana pewnie dzis nie zasne, tato jest przerażony a ja nie moge mu pomóc.......modle sie żeby było dobre, on tak czeka na swoja pierwszą wnusie a ona musi sie nacieszyc dziadkiem................

już sie cieszyłam ze tydzien zapowiada sie dobrze.....:-(mój tato poszedl dziś na kolonoskopie do szpitala i po badaniu okazało sie ze ma nowotwór, guz zamyka prawie całe swiatło jelita i trzeba go natychmiast operować :-(a potem czekac na wynik pobranych probek czy jest złośliwy czy nie :-( w środe chcą go operować.......jestem zalamana pewnie dzis nie zasne, tato jest przerażony a ja nie moge mu pomóc.......modle sie żeby było dobre, on tak czeka na swoja pierwszą wnusie a ona musi sie nacieszyc dziadkiem................

o kurcze to nieciekawie, życz tacie dużo zdrowia
chyba jakiś pech prześladuje to nasze forum, bo nie ma dnia,żeby nie działo się cos przykrego, nam lub naszym bliskim

...tak bardzo mi przykro_Oby wszystko dobrze się ułożyło:-)

Właśnie wróciłam, padnięta i ledwo żywa ... Cały dzień kursowania miedzy jednym domem a drugim, żeby ugadywać na bieżąco z monterami ... ale KUCHNIA praktycznie cała gotowa!
Dla mnie wygląda prześlicznie chociaż nie ma jeszcze 3 szafek i jest pooklejana folią (do czasu zakończenia innych prac) ....

Moją radość zakłóca jedynie fakt, że chyba będziemy musieli przesunąć wyjazd ... ;( Oczywiscie przez mojego małżonka ... wybraliśmy dwa hotele i on chciał czekać aż jeszcze spadną ceny ... a tu dziś nie ma ani jednego wolnego miejsca na ten termin !!!! ... on pojechał w trasę a ja z tego zmęczenia, złości i braku widoków na odpoczynek juz za tydzień - siedzę i beczę ... W sumie dobrze, ze go nie ma ... bo byłaby niezła awanturka :angry:... tak chciałam tam pojechać ... zależało mi żeby sobie wybrać konkretne miejsce a nie jechać tam gdzie będzie wolne ... jest co prawda jedna rezerwacja niepotwierdzona ale ... , czemu dałam się przekonać żeby tak długo czekać .... :wściekła/y::wściekła/y:

koriander - chcielibyśmy na święta wielkanocne ale nie wiem, juz sie nie nastawiam bo nie chcę się znów rozczarować ...
dobrze rozumiem, że Wy juz za 2 tygodnie???

cobra18 - no gratuluję propozycji .... Pani Sołtys .... będziemy trzymać kciuki za rozwój kariery ...

Kasiulka1980 - trzymaj się i opiekuj mamą, a ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia

neti79 - ładne łóżeczko ;)
ja wybrałam takie:
SZKRAB ZAPRASZA: specjalnie dla kpi23

lenaDTR - nie wyobrażam sobie takiej ilości ciuszków!!! 600 .... ja mam z 10 moze i myslałam, że to sporo ....
i w sumie nie dziwię się zakazowi ....

a zaproszenia bardzo ładne ...

gosigro - szkoda, że nie możesz być teraz blisko męża ale to dla dobra maleństwa, trzymaj się i uśmiechaj często .... niech widzi Ciebie szczęśliwą to będzie mu łatwiej pokonać chorobę, z którą wierzę, że wygra ...

sealet - gratuluję długonogiej córci ... jejku, jaka ona już duża ... prawie kilogram ... ale ten czas leci ....

paulka82 - ja też mam ósemkę do usunięcia ... nie wyrosła cała i juz sie psuje :-(, dentystka kazała ją uprosić, zeby nie dała o sobie znać do końca ciąży .... a wtedy coś z nią zrobimy ... i ja do tego czasu nie chcę myśleć co ... :-(

Ola_fasola - myślałam o Tobie ostatnio, co tam u Ciebie ... , ludzie są okropni ale mam nadzieję, ze znajdziesz w końcu kogoś pasującego do Twojej firmy ;)
no i gratuluję zdrowej córci!!!

liti - trzymaj się dzielnie i życz tacie dużo zdrowia

A ja lecę wątku zamkniętego i numeru konta poszukać!
I chyba zjem coś słodkiego na ten mój zły humor ;( przeplatany radością z mieszkanka ....

Ostatnia edycja:
reklama
cześć cześć
Właśnie wróciłam z pracy i zabieram się za nadrabianie...
Wzruszyłam się dzisiaj- mama mojej jednej uczennicy przyniosła mi dziś torbę z ciuszkami dla dziewczynki- po swojej córce- są pięęekne :-)

liliti- a jaki dokładnie adapter do samochodu kupiłaś, tez się zastanawiam właśnie... Bardzo mi przykro z powodu Twojego taty, ale trzeba być dobrej myśli... trzymam kciuki za pozytywny wynik operacji...
koriander- to może pokaż jakąś fotkę sypialni- też bym sobie pooglądała łóżeczko Waszej niuni:tak:
Cobra- Pani Soltys :-D Super, brzmi dumnie i dostojnie :tak:Szacuneczek :-D
Kasiulka- ojoj, to zdrówka dla mamy, mam nadzieję, że szybko wróci do domu...
neti- bardzo ładne łóżeczko :tak:
Lena 600 ciuszków? :szok: Nieeźle!
gosiagro- przytulam Cię mocno...
sealet- jejku, masz już prawie kilogram dzidziusia :-D Cudnie- gratuluję!
Paulka- dzięki za przyjęcie do grupy :-)
Ola fasola- gratuluję Nadinki
Siaba- no to spotkamy się innym razem, kto wie, może już z dwoma Małgośkami :-D
kpi- cudownie, że kuchnia prawie gotowa, to teraz nic tylko gotować, gotować, gotować... ;-)

Doczytałam, uff..., na razie

Do góry