reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Czekamy z niecierpliwością na wiadomości od gnieshi, oby wyniki były dobre.

Ja też mam noce bezsenne ale na szczęście tylko okresowo ale ogólnie w ciągu dnia jestem ospała. to chyba wynik ciśnienia, zawsze miałam 120/80 a w ciąży cały czas 100/70. Staram się nie pić kawy ale czasami nie daje rady i muszę wypić malutką z mlekiem

reklama
Witam!Wkońcu dotarłam:tak::tak::tak::tak:
No i mogę się pochwalić że najprawdopodobniej będzie chłopczyk:tak::tak:A na 100% to się dowiem jak sie urodzi:-D:-D
A teraz to lecę bo po tygodniu muszę listy odebrać na poczcie.
Czuję się dobrze,Alanek daje znać o sobie na każdym kroku:-D

Witam:-) jejku dziewczyny choćbym bardzo chciała to nie nadgonie waszego tempa:zawstydzona/y: idziecie jak burza,nawet nie wiem która co napisała od wieczora,a juz przybyły ze 4 strony:szok:.......hihi.....avatar to nie moje zdjęcie to była taka próba;-)jeżeli mi się uda wstawić foteczkę to sprzed tygodnia:
11574125370.jpg

Choć przyznam że z dnia na dzień jest coraz wiekszy i kilogramów przybywa.
Teraz obecnie mam na wysokosci pepka 89 cm a na + 5 kg.

udało się z tymi suwaczkami ale po kilku próbach,no ale człowiek sie na błędach uczy co nie;)
Ja na usg połówkowe idę za tydzień,więc może ise dowiem kto mieszka w brzuszku;)
pozdrawiam i postaram sie was nadgonic choć to bardzo trudne:confused2:

Witam wszystkie czerwcowe mamusie :-)
Ja ma termin na 9 czerwca i odpoczywając sobie na L4 postanowiłam do was również dołączyć:-)

Witam!Wkońcu dotarłam:tak::tak::tak::tak:
No i mogę się pochwalić że najprawdopodobniej będzie chłopczyk:tak::tak:A na 100% to się dowiem jak sie urodzi:-D:-D
A teraz to lecę bo po tygodniu muszę listy odebrać na poczcie.
Czuję się dobrze,Alanek daje znać o sobie na każdym kroku:-D

gratuluję synusia:-) cieszę się że wzmacniasz grono chłopców:-p:-p

neti widzę że masz tylko jeden dzień róznicy:-D na kiedy masz termin dopkładnie?
ewus2090 i ty też masz tak samo;).....ja też miałam kamice na woreczku,miałam operację jak synek miał 6 miesięcy,wycieli mi cały woreczek,miałam 5 kamieni po 5 mm....ale ty pewnie nerkową;/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam popołudniem :tak:

karo - udało mi się zapisać do szkoły rodzenia i też zaczynam na Karowej 18.03 :-).

kochana, to bardzo fajniutko;-) będziemy na bieżąco z zajeciami w tej samej szkole hihihiih:-)

witam na forum nowe mamusie czerwcowe- zaglądajcie często i piszcie
wczorajszym wizytującym gratuluję takich wspaniałych wieści :-)
moja wizyta jutro o 10.00
gniesha- trzymamy wszystkie mocno kciuki

mnie dziś od rana boli głowa....znowu....chyba czas na kawunię i ciasteczko:-)

Do góry