reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Olimpia72 - sliczne buciki!! cudowne.
cobra18, zdec - powodzenia na wizytach
gniesha - 3maj sie. staraj sie nie martwic na zapas, bo to nic nie da i daj znac jak tylko bedziesz cos wiedziala... :-(
madziaja - udanego wypoczynku :tak:
ewus2090 - rodzisz w tym szpiatlu w augustowie?? nie masz innego w poblizu? do bialegostoku troche daleko, ale moze sokolka, tam jest bardzo dobry oddzial polozniczy.

reklama
Gniesha - kochana oczekiwanie jest najgorsze, my tutaj wszystkie bardzo mocno trzymamy kciuki za Stasia!
Ewus - dobrze, że juz w domu jestes, i rzeczywiscie nie miałaś robionego usg?, a co jest na wypisie, ze z czym zostałas przyjęta do szpitala?
ita85, paulka82 - dzięki kochane:-), dzisiaj juz mi lepiej:tak:

Ostatnia edycja:
ewuś witaj back :-) pamietaj zeby jesc pożywne rzeczy, dużo warzyw i owoców no i produkty mleczne, musisz w koncu jeść dla 3 :-D

witajcie:-) po weekendzie,
miłość podrasowana walentynkami, na rok spokój:rofl2: koniec z faworkami pączkami, jeszcze tylko jutro śledź.
Wizytowiczkom życzę powodzenia!
ewus - witaj i już tam nie wracaj
gniesha - do końca trzeba być dobrej myśli, my wszystkie tu trzymamy kciuki
anecznik - ale to łobuziak będzie
nemezizaki - ja tam wywiad z wampirem przeczytalam jednym tchem
misialala - no to dalej jedna wielka niewiadoma?
pozdrawiam serdecznie

Paula mnie by zadna siła do autobusu nie zaciągnęła:o Juz wolałabym ryzyko;)

:-D:-Dja właśnie się zastanawiam co zrobić, dobrze,ze mąż ma teraz na popołudnie do pracy, bo rano małego zawiezie, bo jakbym miała po 7 rano jeździć autobusem to Patryk siedział by w domu dopóki mamusia nie odzyska prawa jazdy :-);-)

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki są już ułożone główką w dół? bo ja jak byłam na usg w20tyg to powiedział że jest już ułożone główką w dół co mnie zdziwiło bo myślałam że jeszcze sobie tam fika dookoła a tu nie teraz czytałam w necie że już w tych tygodniach powinny się odwracać głową do dołu.

:-p
u nas tez to dziala co strasznie denerwuje tatusia
jak tylko przylozy reke zeby go poczuc to maluch od razu sie uspokaja, jak weznie reke to znowu kopie:-)

a wiec te szybkie ruchy w brzuchu sa normalne, nie sadzilam ze mozna miec tak czesto czkawke
u nas jest z tym kopaniem dokładnie tak samo:tak:
a ta częsta czkawka to bardzo dobrze bo płucka ćwiczą te nasze maluchy:-D

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki są już ułożone główką w dół? bo ja jak byłam na usg w20tyg to powiedział że jest już ułożone główką w dół co mnie zdziwiło bo myślałam że jeszcze sobie tam fika dookoła a tu nie teraz czytałam w necie że już w tych tygodniach powinny się odwracać głową do dołu.

u mnie mała jest narazie w poprzek, według USG, ale lekarz mi mówił,ze jeśli do 26-28 tygodnia się nie przekręci główką w dól to potem podobno jest coraz trudniej o taką pozycję, bo dziecko rośnie i ma mało miejsca,żeby się potem przekręcać

reklama
ewelinka307- moja mała sie cały czas przekręca, a na połówkowym powiedzieli mi, że dopóki dziecko ma miejsce, żeby sie przekręcać, czyli prawie do samego końca ułożenie dziecka jest dowolne ;-)
ewuś2090- właśnie ciekawa jestem co Ci na wypisie napisali? z czym własciwie zostałas przyjeta i jakie "zastosowano leczenie" ? mam nadzieję, że nie chcesz tam rodzić? :no: bo masakra z tego co nam zdec przekazywała
gniesha - spokojnie, długi czas oczekiwania nie oznacza, że wyniki są złe. Wierzę, że bedzie dobrze i Ty też musisz wierzyć i być silna dla Stasia, bo on Cie potrzebuje najbardziej teraz :tak:

Do góry