reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

czarna wiedźma jeżeli chodzi o zakupy to ja Cię raczej nie zlinczuję:-) bo ja też wariuję jak zobaczę coś ślicznego, a szczególnie w oko wpadło mi ostatnio Hello Kitty i Disney:-D:-D:-D W sumie mój mąż nie wie o wszystkich zakupach dla małej, bo by mi chyba allegro zablokował:-D:-D
Ja wyszłam z założenia, że jak doleci ptaszek to wszystko sprzedam hurtowo w pakiecie:-):-) Więc się za bardzo nie przejmuję.
Jeszcze czatuję na dresik, ale to nowa kolekcja i na razie jest dość drogi czekam aż ktoś używany wystawi:-D:-D

reklama
A tak jeszcze na marginesie to musze Wam powiedziec że ogarnęło mnie totalne szaleństwo i musze zacząc się stopować. Moja wyprawka 0-3 miesiąca, jak dobrze policzyłam zakupy z ostatnich dni na allegro ma już ponad 100 ciuszków:szok::szok::szok: Normalnie jakbym się pięcioraczków spodziewała:-D Dzisiaj kupiłam uzywany zestaw 72 ubranek za ....270zł.....wstyd się przyznać normalnie....poniosło mnie jak diabli:sorry::sorry::sorry: najgorsze jest to że przynajmniej połowa ciuszków jest albo różowa albo z jakimiś dziewczyńskimi motywami....i co ja biedna z tym zrobie jak Jadze przyleci ptaszek????:errr:
Także prosze o jakiś mały lincz to może będzie mi łatwiej się otrząsnąc z tego transu
;-):-D;-)
Wiedzmo zeby Ciebie zestrofowac musialabym najpierw sama siebie:-p:sorry:
wpadlam w szal zakupowy i najlepsze ze ciagle sie usprawiedliwiam
juz nie tylko szaleje na ebay ale tez po sklepach

Zdec ja tez zakochalam sie w ciuszkach Disneya
najslodsze sa te z HM z malym Kubusiem Puchatkiem, sama slodycz

Ewus i co dalej z tymi wynikami i kamieniami? kazali Ci cos z tym zrobic?
kurcze, zawsze cos musi sie przypaletac

Ostatnia edycja:
Hehe :) niezle szalejecie! Ja probuje sie powstrzymac. Chlopiece ubranka staram sie ogladac,a kupuje czasem cos dziewczecego,bo moja siostra w kwietniu spodziewa sie coreczki :) Zastanawiam sie,czy dostane cos po kims w spadku... i nie wiem,chcialabym,ze jak ktos ma mi cos podarowac to zeby zrobil to jak najpredzej,zebym wiedziala co dokupowac. I od niedawna uwazam,ze dla chlopaczkow tez sa sliczne ubrana,ja najbardziej lubie takie malutkie 'dorosle ciuszki' :)

widzę, że na prawdę dziewczyny szalejecie z tymi zakupami. ja jeszcze nic nie kupiłam, mąż wczoraj na walentynki kupił takie słodziutkie różowe skarpetki dla naszej córci. No i moja mama ma już troszkę ciuszków. Ja zamierzam kupować gdzieś po świętach, jakoś tak chcę wszystko od razu za jednym zamachem kupić.

Cieszę się, że ewus jesteś już w domu. Odpoczywaj i dbaj o siebie.

Życzę również powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Dobra dziewczyny ja uciekam. Strasznie się boję ale idę:-(
Napiszę relację jak wrócę:-)

Będzie dobrze:-D:-D

czarna wiedźmo - chyba cięzko bedzie tutaj na forum znaleźć kogoś kto Cie przywoła do porządku:rofl2: bo wiekszość w nas w większym bądź mniejszym zakresie szaleje:cool::cool:

widzę, że na prawdę dziewczyny szalejecie z tymi zakupami. ja jeszcze nic nie kupiłam, mąż wczoraj na walentynki kupił takie słodziutkie różowe skarpetki dla naszej córci. No i moja mama ma już troszkę ciuszków. Ja zamierzam kupować gdzieś po świętach, jakoś tak chcę wszystko od razu za jednym zamachem kupić.

Cieszę się, że ewus jesteś już w domu. Odpoczywaj i dbaj o siebie.

Życzę również powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Ja się też wstrzymam z tymi zakupami, ale za to nadrabiam z zabawkami dla mojego dwuletniego synusia,
jednego dnia traktorek, dalej ambulans, tablica do rysowania no i oczywiście nowe bluzeczki i jeansy tak już na wiosnę.No jescze strój sobie kąpielowy kupiłam, bo już nie mieszcze się w te stare, a chodzę na basen. mój A. powiedział że jak tak dalej pójdzie to kluczyki od samochodu zostaną skonfiskowane:-D:rofl2:
także czarno wiedźmo trochę może być ciężko z tym linczem....

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki są już ułożone główką w dół? bo ja jak byłam na usg w20tyg to powiedział że jest już ułożone główką w dół co mnie zdziwiło bo myślałam że jeszcze sobie tam fika dookoła a tu nie teraz czytałam w necie że już w tych tygodniach powinny się odwracać głową do dołu.

ja jak miałam w 20 tygodniu robione usg to też bejbiś był ułożony główką w dół teraz mi sie wydaje ze jest inaczej

reklama
Witam was mamuśki:-) czy moge raz za czas właczyć się do waszych "rozmów"?:zawstydzona/y: jetem mamuśką czerwcową;-) Synuś z czerwca 2004,i teraz spodziewam sie na 27 wg usg,wg OM 22 czerwiec

Do góry