a ja po przedpołudniowej drzemce:-)czytałam książkę i mnie zmuliło:-)
ja stosuje ten sam manewr jak mały za mocno szaleje to prosze męza by go uspokoił i to naprawdę działa
powodzenia na wizycie
teraz tego nie czuje, ale jak byłam w ciąży z Wiktorią to bardzo czesto miała czkawkę:-)
gniesha - trzymaj sie dzielnie kochana pamiętaj brak wiadomości wcale nie oznacza złych wiadomości - cały czas trzymam kciuki za Stasia
Witam w poniedziałek
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Jeżeli chodzi o ten szpital to faktycznie jakaś masakra - ja na miejscu Ewuś bym tam rodzić nie poszła :/
Padam dzisiaj w pracy - Krystianek przez całą noc bawił się w akrobate po całym moim brzuchu. W końcu uderzył w pare rzeczy w brzuchu (nawet nie wiem w co) i dostałam jakiejś kolki. Na szczeście po nospie przeszło. Skończyło się na tym, że obudzilam mojego męża, żeby rękę przyłożył do brzucha i zapadła nagle cisza... Tylko tatuś może uspokoić naszego szkraba
ja stosuje ten sam manewr jak mały za mocno szaleje to prosze męza by go uspokoił i to naprawdę działa
witajcie ,dzisiaj mam usg 3d mialam miec na 15.30, ale w piatek dzwonili do mnie ze jakiegos tam pana doktora nie ma,i ze najwczesniej moge miec zrobione o 19.30.wiec ide tak pozno z wrazenia spac dzisiaj nie moglam
powodzenia na wizycie
Zdec, Cobra, Kpi powodzenia na wizytach
i zdawac relacje jak wrocicie:-)
ja swoje polowkowe mam w czwartek i tez juz usiedziec na miejscu nie moge
widze w moim suwaczku ze te szybkie ruchy w brzuchu to czkawka, ja czuje je okolo 3 razy dziennie, ktos tez je ma czy tylko moj maluch tak czka?
teraz tego nie czuje, ale jak byłam w ciąży z Wiktorią to bardzo czesto miała czkawkę:-)
cześć dziewczyny.
Dziś pierwszy raz wstałam z łóżka. Od rana próbuję dodzwonić się i dowiedzieć czy jest wynik.... Jestem cała mokra z nerwów, trzęsę się jak galareta...i oczywiście zwracam...- to u mnie normalne kiedy czymś się denerwuję... Nie wiem co myslec o tym, że wyniku tak długo nie ma... Chyba gdyby był dobry...już by był... Mam czarne myśli... Boję się bardzo...
gniesha - trzymaj sie dzielnie kochana pamiętaj brak wiadomości wcale nie oznacza złych wiadomości - cały czas trzymam kciuki za Stasia