reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zapytałam się ewus co z USG, odpisała:
Ale nikomu nie robią.... nawet kobiecie która jest 2 tygodnie po terminie, więc ja nawet nie mam na to szans...
Wiecie co to jest jakaś masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem co to za szpital ale ja bym ich wszystkich tam powybijała:wściekła/y: Co za zasrane debile:wściekła/y: Może oni tam w ogóle nie mają USG i dlatego nie robią:wściekła/y:
Okazuje się że to szpital w AUGUSTOWIE:wściekła/y::wściekła/y: Piszę to drukowanymi, żeby każdy widział i nigdy się tam nie wybrał!!:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam poniedziałkowo:-)
Ferie ferie i po feriach:sorry:
Weekend jakoś zleciał,wczoraj mnie lizakiem zatrzymali jadąc koło mnie.Oczywiście pasów nie miałam,zapytał czemu pani kierowca bez pasów a ja ze ciąży ,on ze nie widac,więc wstałam a pan:szok:oooooooooo widać:-DDziękuję szerokiej drogi;-)Tak sobie pomyslałam ile mnie jeszcze takich sytuacju spotka ale pasów i tak jak jezdze po miescie nie bd zapinac bo jest mi nie wygodnie:no:
Paulka,ja bym poszła na komende po zaswiadczenie ze zgłosiłas zgube i z tym papierkiem bym jezdziła .Zdradz mi tajemnice gdzie ten ciuch land:-p

anecznik
jestem w szoku:szok::szok::szok:Juz mi się mysławka włączyła na maxa co tam u Jędrusia:szok:a 26 dopiero USG:sorry:
Cieszę się ze U Was wszystko dobrze,udanych wizyt zyczę:-):-):-)
Czytałam ze duzo z Was było na zakupach w weekend,My nie byliśmy ale dostaliśmy prezencik dla maluszka i się nim chwalę::-p

Załączniki

• Zdjecie0477.jpg
    Zdjecie0477.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 33
Ja też wpadam, żeby się przywitać i miłego dnia Wam życzyć :)

Zdec - powodzenia na wizycie!
Czy ktoś jeszcze dziś się wizytuje?

Ostatnia edycja:
Paulka,ja bym poszła na komende po zaswiadczenie ze zgłosiłas zgube i z tym papierkiem bym jezdziła .Zdradz mi tajemnice gdzie ten ciuch land:-p

Dzwoniłam w sobotę na Komendę na Pogodnie i policjant mi powiedział,że teraz się już nie zgłasza na policję tylko w wydziale Komunikacji w swoim mieście i oni zastrzegają prawko i niestety nie wystawiają już zaświadczeń o zgubie, więc jak mnie pouczył przez telefon moje ryzyko czy będę jeździć bez prawka czy nie. Jeśli by mnie zatrzymali bez dokumentów i sprawdzą, że mam uprawnienia to mam 50 na 50% szans,ze mnie puszczą albo dostane mandat 50zł i 1 punkt karny.
A ten ciuch land w którym byłam jest na Wojska Polskiego, prawie na przeciwko byłego kina Kosmos, taki dwu piętrowy,a drugi sklep maja na Witkiewicza 61 obok ryneczku przy Lidlu na dole w takim nowym bloku:-) Mają dostawy w poniedziałki wtedy kilogram jest po 50zł i codziennie jest taniej o 10zł:-):-)

Witam dziewczyny!
Ja równierz dziś byłam na badaniach przed jutrzejszą wizytą ale kolejka była taka że tragedia więcej w poniedziałek nie pójde nie dość że trzeba tyle płacić to jeszcze pól godz w kolejce stać:wściekła/y:
Wczoraj poszliśmy do znajomych co im się synuś urodził dwa tygodnie temu ale malusi śmiechowy już się niemoge doczekać naszej kruszynki niby to tak szybko zleciało i już22 tydz ale jeszcze 4 miechy zostały to znów się wydaje tak dużo!

Witam w poniedziałek :)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

Jeżeli chodzi o ten szpital to faktycznie jakaś masakra - ja na miejscu Ewuś bym tam rodzić nie poszła :/

Padam dzisiaj w pracy - Krystianek przez całą noc bawił się w akrobate po całym moim brzuchu. W końcu uderzył w pare rzeczy w brzuchu (nawet nie wiem w co) i dostałam jakiejś kolki. Na szczeście po nospie przeszło. Skończyło się na tym, że obudzilam mojego męża, żeby rękę przyłożył do brzucha i zapadła nagle cisza... :) Tylko tatuś może uspokoić naszego szkraba :)

witajcie ,dzisiaj mam usg 3d :D mialam miec na 15.30, ale w piatek dzwonili do mnie ze jakiegos tam pana doktora nie ma,i ze najwczesniej moge miec zrobione o 19.30.wiec ide tak pozno:) z wrazenia spac dzisiaj nie moglam:)

reklama
witam, ja dzisiaj robilam morfologie,mocz, żelazo,magnez i wapń no i krzywą cukrową 75mg ,za godzine jade na drugie pobranie. masakra dobrze ze sie was kochane poradziłam i wziełam cytryne inaczej bym nie wypiła :no::no::no: teraz mi nie za dobrze na żołądku no i głód mnie męczy a ty jeszcze godzina :wściekła/y:Mała oczywiście po takiej dawce gluozy nadpobudliwa sie zrobiła, skacze i skacze :-) a mamusie zaraz zwymiotuje hehe. w czwartek mam wizyte u doktorka to zrobie cytologie i do przodu :-D
lena łóżeczko kupliśmy w Mama i Ja,nie pamietam jakiej firmy, drewniane w brazowym kolorze, bo takie mamy mebelki na kółkach, z szufladą kryta na dole, kosztowało 350 zł.

Do góry