Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dokładnie ja przejrzałam wszystkie postyI tu taka cisza a teraz oglądam okrycia po kąpieli:-)Czyżby wszyscy zapadli w sen zimowy?!
no cisza jak makiem zasiał...no tak Walentynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie ja przejrzałam wszystkie postyI tu taka cisza a teraz oglądam okrycia po kąpieli:-)Czyżby wszyscy zapadli w sen zimowy?!
no cisza jak makiem zasiał...no tak Walentynki
Kochana pochwal się łóżeczkiem bo ja mam dylemathej mamuśki :-) jak wam mijają Walentynki? moj mężuś już o 7 rano wyskoczył z kartką i prezentem a ja zaspana ale szczesliwa ostatno byliśmy na zakupach i kupiliśmy kołderke do łóżeczka i wózka i przesliczny komplet pościeli z baldachimem do łóżeczkamamy już powli wszystko gotowe. dziś zaszliśmy do SMYKA i kupiliśmy pare fajnych ciuszków dla Małej body,spiochy i sukienusie na lato, mieli sporo promocji a jakość jest super. dostalam też w prezencie ciuszki od rodzinki i znajomych wiec jest ich juz sporo, przed porodem wszystko wypiore i wyprasuje.....mam tylko nadzieje ze z corci nie zrobi sie synuś;-)))
hej mamuśki :-) jak wam mijają Walentynki? moj mężuś już o 7 rano wyskoczył z kartką i prezentem a ja zaspana ale szczesliwa ostatno byliśmy na zakupach i kupiliśmy kołderke do łóżeczka i wózka i przesliczny komplet pościeli z baldachimem do łóżeczkamamy już powli wszystko gotowe. dziś zaszliśmy do SMYKA i kupiliśmy pare fajnych ciuszków dla Małej body,spiochy i sukienusie na lato, mieli sporo promocji a jakość jest super. dostalam też w prezencie ciuszki od rodzinki i znajomych wiec jest ich juz sporo, przed porodem wszystko wypiore i wyprasuje.....mam tylko nadzieje ze z corci nie zrobi sie synuś;-)))
paula24211- gratuluję zdanej sesji!!! właśnie ostatnio pisałam,że się długo nie odzywasz, ale któraś z dziewczyn napisała,ze wysłałaś jej sms-a co się z Tobą dzieje:-)