reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej mamuśki :-) jak wam mijają Walentynki? moj mężuś już o 7 rano wyskoczył z kartką i prezentem a ja zaspana ale szczesliwa :-Dostatno byliśmy na zakupach i kupiliśmy kołderke do łóżeczka i wózka i przesliczny komplet pościeli z baldachimem do łóżeczka:tak:mamy już powli wszystko gotowe. dziś zaszliśmy do SMYKA i kupiliśmy pare fajnych ciuszków dla Małej body,spiochy i sukienusie na lato, mieli sporo promocji a jakość jest super. dostalam też w prezencie ciuszki od rodzinki i znajomych wiec jest ich juz sporo, przed porodem wszystko wypiore i wyprasuje.....mam tylko nadzieje ze z corci nie zrobi sie synuś;-)))

hej mamuśki :-) jak wam mijają Walentynki? moj mężuś już o 7 rano wyskoczył z kartką i prezentem a ja zaspana ale szczesliwa :-Dostatno byliśmy na zakupach i kupiliśmy kołderke do łóżeczka i wózka i przesliczny komplet pościeli z baldachimem do łóżeczka:tak:mamy już powli wszystko gotowe. dziś zaszliśmy do SMYKA i kupiliśmy pare fajnych ciuszków dla Małej body,spiochy i sukienusie na lato, mieli sporo promocji a jakość jest super. dostalam też w prezencie ciuszki od rodzinki i znajomych wiec jest ich juz sporo, przed porodem wszystko wypiore i wyprasuje.....mam tylko nadzieje ze z corci nie zrobi sie synuś;-)))
Kochana pochwal się łóżeczkiem bo ja mam dylemat:(

Ja też dzisiaj wylądowałam w Smyku i kupiłam śliczne ubranka :-):-):-)

Cześć dziewczyny,
Na szczęście dużo nie pisałyście i byłam w stanie to nadrobić, miałam dzisiaj ciężki i dłuuugi dzień bo sprzedaliśmy samochód i zostaliśmy bez chwilowo:-(
Ale powiem wam że telefon jako tako odratowany, tylko ekran zalany, ale przez to ma efekt 3D.:-) Mój mąż jak się dowiedział co zrobiłam to leżał ze śmiechu na ziemi:-D:-D:-D A do tego wyciągając to samo pranie okazało się że wyprałam również długopis i zafarbował jego białą koszulkę, ale to też da się jakoś odratować:-D:-D
Życzę wam wszystkim z okazji Walentynek wiele miłości, tym które ją mają jeszcze więcej, a tym które jej poszukują aby znalazły:-)
Jutro napiszę do ewus, już nie chcę jej dzisiaj nękać;-)
Pozdrawiam was serdecznie.
Jutro wizyta i już tak strasznie nie mogę się doczekać:-):-):-):-)

Byliśmy pod wieczór u kuzynki. Aaaaaaale się najadłam:szok:i jestem tym tak zmęczona że szok:eek::-DA były frytki+kebab i placki i ptasie mleczko:sorry:

Spokojnej nocki:tak:

paula24211- gratuluję zdanej sesji!!! właśnie ostatnio pisałam,że się długo nie odzywasz, ale któraś z dziewczyn napisała,ze wysłałaś jej sms-a co się z Tobą dzieje:-)

Dziękuję ze sie martwiłas jeszcze niestety nie doczytalam Was ale dziekuje ze o mnie pomyślałaś jesteś Kochana:tak::tak::tak: tak pisalam do KPI23 zeby przekazała Wam wiadomość ode mnie

no ja tez sie ciesze ze sesja do przodu:tak::tak::-D:-D w koncu mam czas dla siebie:-)

u Mnie Walentynki ze ho ho sprawiliśmy sobie z mężem telewizor 52 cale robi wrażenie a tak to wogóle mamy remont ale juz prawie konczymy wiec w koncu mogłam podłączyc neta bo nawet kabli nie mogłam znaleźć a jeszcze teściowa mnie wkur..... co chwile przyłazi do pokoju do nas i patrzy sie co robimy ogląda rozgląda sie tak mi dziala na nerwy wszystko musi wiedziec a pierwsze pytanie jak zobaczyła telewizor to iloe kosztował????maskra

zmykam spac bo zaraz padne DOBRANOC DZIEWCZYNKI

Normalnie to chyba najcichszy dzien w histori forum...nie liczac poczatkow,kiedy bylu tu jeszcze malo czerwcowek... :) Kazdy dzis wyjatkowo pielegnuje swoje milosci i widze,ze sporo wybralo sie dzis na zakupy dla dzidzi, nie tylko ja :) Bylismy z mezem w chinskim bufecie,ojej... bylo bardzo smacznie i najadlam sie chyba az po przelyk bo do tej pory to czuje ;/ Normalnie nie moge uwierzyc w to ile moge teraz w siebie wcisnac,niedlugo pokonam mego A.... ;/ Doobranoc walentynkowo :)

Witam z rana.
Wczoraj taka cisza była, to pewnie dziś nadrobicie:szok::-Di znów nie dam rady wszystkiego przeczytać:-p

Miłego dnia:-)

reklama
Witam Was serdecznie z rana:) ja zmykam zaraz na jakies zakupki i pare spraw pozałatwiac:tak::tak::tak::tak:

życzę Wam Miłego i spokojnego dnia i pomyślnych wizyt jeśli są jakieś dzisiaj :):-):-):-):-)

Do góry